Повезане вести

Учеснику ријалитија ампутирана десна нога: Огласио се из болнице и забринуо јавност

Учеснику ријалитија ампутирана десна нога: Огласио се из болнице и забринуо јавност

Мондо 15.08.2025
Готово да нема особе у Србији која није чула за Ненада – симпатичног момка који је својевремено учествовао у популарној емисији "Проводаџије", одлучан да пред камерама пронађе љубав свог живота. Иако му се потрага можда није… »
Сви га памтимо по "Питаћу те још два пута": Огласио се и саопштио да му је нога ампутирана: Тврде да га је неко претукао…

Сви га памтимо по "Питаћу те још два пута": Огласио се и саопштио да му је нога ампутирана: Тврде да га је неко претукао…

Курир 15.08.2025
Једно његово појављивање на малим екранима и изјава насмејала је цео свет. Ненад, је учествовао у емисји "Проводаџија", а сцене из емисије се и дан-данас препричавају. Реченица "Питаћу те још два пута" једна је од… »
"Ампутирана ми је десна нога": Учесник "Проводаџија" се огласио из болнице и забринуо јавност: "Носићу протезу"

"Ампутирана ми је десна нога": Учесник "Проводаџија" се огласио из болнице и забринуо јавност: "Носићу протезу"

Блиц 15.08.2025
Учесник емисије "Проводаџија", Ненад, огласио се из болнице и открио да му је ампутирана нога. Ненада се сви сећају по реченици "Питаћу те још два пута", а у емисији је побрао симпатије јавности због спонтаности и духовитости… »
"Ампутирана ми је нога": Учесник Проводаџија и познати тиктокер завршио у болници, људи забринути

"Ампутирана ми је нога": Учесник Проводаџија и познати тиктокер завршио у болници, људи забринути

Телеграф 15.08.2025
Учесник емисије "Проводаџија" и разних емсија који је касније постао и Тиктокер, Ненад, огласио се из болнице уз тврдње да му је ампутирана нога. Ненада се сви сећају по реченици "Питаћу те још два пута", а у емисији је побрао… »

Вести дана »