Повезане вести
"Не знам чији је избор Дара" Певач о великим променама у Звездама Гранда: Због новца су погазили...
Курир 15.08.2025
Финале емисије Звезде Гранда за сезону 2024/25 завршило се 28. јуна. Од тада па све до данас и даље је музичко такмичење главна тема, а све више људе интригирају нови чланови жирија. Како у поменутом такмичењу тако и у новом… »
"Новац је пресудио да се све погази, сваком на част" Певач развезао језик о бившим члановима жирија Звезда Гранда!
Ало 15.08.2025
Иако неке од одлазака сматра очекиваним, признаје да га је једно име изненадило. Дара Бубамара недавно је постала део музичког такмичења "Звезде Гранда". Сада је певач Микица Бојанић говорио о Гранду, али и променама што се тиче… »
"Не знам чији избор је била Дара": Певач проговорио о великим променама у "Звездама Гранда": "За Марију сам очекивао да ће…
Блиц 15.08.2025
Певачица Дара Бубамара недавно је постала део музичког такмичења "Звезде Гранда", а сада је певач Микица Бојанић говорио о Гранду и о њеном преласку. - Пратим, то је наша кућа, наравно да ћу да пратим сва дешавања. Што се тиче… »
"Не знам чији избор је била Дара": Певач о променама у Звездама Гранда, поменуо Марију: "Очекивао сам..."
Телеграф 15.08.2025
Певачица Дара Бубамара недавно је постала део музичког такмичења "Звезде Гранда", а сада је певач Микица Бојанић говорио о Гранду и о њеном преласку. - Пратим, то је наша кућа, наравно да ћу да пратим сва дешавања. Што се тиче… »
Вести дана »
Дијана Хрка примила инфузију у болници, не одустаје од штрајка глађу
BBC News пре 59 минутајош 9 повезаних
Закључени бирачки спискови за изборе у општинама Сечањ, Мионица и Неготин
Нови магазин пре 1 сатјош 7 повезаних