Povezane vesti
"Ne znam čiji je izbor Dara" Pevač o velikim promenama u Zvezdama Granda: Zbog novca su pogazili...
Kurir 15.08.2025
Finale emisije Zvezde Granda za sezonu 2024/25 završilo se 28. juna. Od tada pa sve do danas i dalje je muzičko takmičenje glavna tema, a sve više ljude intrigiraju novi članovi žirija. Kako u pomenutom takmičenju tako i u novom muzičkom takmičenju… »
"Novac je presudio da se sve pogazi, svakom na čast" Pevač razvezao jezik o bivšim članovima žirija Zvezda Granda!
Alo 15.08.2025
Iako neke od odlazaka smatra očekivanim, priznaje da ga je jedno ime iznenadilo. Dara Bubamara nedavno je postala deo muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Sada je pevač Mikica Bojanić govorio o Grandu, ali i promenama što se tiče članova žirija. - To je… »
"Ne znam čiji izbor je bila Dara": Pevač progovorio o velikim promenama u "Zvezdama Granda": "Za Mariju sam očekivao da će…
Blic 15.08.2025
Pevačica Dara Bubamara nedavno je postala deo muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a sada je pevač Mikica Bojanić govorio o Grandu i o njenom prelasku. - Pratim, to je naša kuća, naravno da ću da pratim sva dešavanja. Što se tiče nekih odlazaka nije… »
"Ne znam čiji izbor je bila Dara": Pevač o promenama u Zvezdama Granda, pomenuo Mariju: "Očekivao sam..."
Telegraf 15.08.2025
Pevačica Dara Bubamara nedavno je postala deo muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a sada je pevač Mikica Bojanić govorio o Grandu i o njenom prelasku. - Pratim, to je naša kuća, naravno da ću da pratim sva dešavanja. Što se tiče nekih odlazaka nije… »
Vesti dana »
Beograd: Studenti i građani završili šetnju kod hrama Svetog Save na Vračaru
Beta pre 13 minutajoš 67 povezanih
Skupština Srbije sutra glasa o predlozima pravosudnih zakona koje je predložio Uglješa Mrdić
Insajder pre 2 satajoš 26 povezanih
Proslave Svetog Save u Srbiji: Karlovačka gimnazija i Druga gimnazija u Kragujevcu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 30 povezanih
Lesor se oglasio nakon užasa u Rumuniji: Košarkaš uputio poruku posle smrti navijača PAOK-a!
Hot sport pre 13 minutajoš 59 povezanih
Unija pekara Srbije: Tražićemo poskupljenje hleba Sava za tri dinara
Nova ekonomija pre 4 satijoš 23 povezane