Повезане вести

"Имао сам хитну операцију": Јањуш забринуо јавност: "Неће ме бити неко време"

"Имао сам хитну операцију": Јањуш забринуо јавност: "Неће ме бити неко време"

Блиц 15.08.2025
Ријалити учесник и бивши кошаркаш, Марко Јањушевић Јањуш, огласио се на Инстаграму тврдећи да је оперисан. Јањуш је забринуо фанове када је саопштио да је имао камен у бубрегу. "Због хитне операције камена у бубрегу, неће ме… »
"После хитне операције нећу моћи да имам односе" Јањуш открио здравствене проблеме, улазак у Елиту доведен у питање!

"После хитне операције нећу моћи да имам односе" Јањуш открио здравствене проблеме, улазак у Елиту доведен у питање!

Курир 15.08.2025
Марко Јањушевић Јањуш је јуче хитно оперисан. Наиме, њему је кренуо камен у бубрегу, због чега је трпео несносне болове, па је интервенција била неопходна. Јањушевић се сада огласио на свом Инстаграму, а његове речи су све… »

Ало 15.08.2025
Јањуш после операције открио све о свом стању. Марко Јањушевић Јањуш открио је да је недавно хитно оперисан, а сада је на друштвеним мрежама изнео још детаља. – Због хитне операције камена у бубрегу неће ме бити неко време… »
"Због проблема нећу моћи да..." Јањушу након операције строго забранили ово, људи затечени његовом објавом

"Због проблема нећу моћи да..." Јањушу након операције строго забранили ово, људи затечени његовом објавом

Телеграф 15.08.2025
Ријалити играч, који ће се ускоро уселити у "Елиту 9", Марко Јањушевић Јањуш хитно је оперисан. Јањуш се синоћ огласио и открио своје стање, али и напоменуо да ће се у следећем периоду повући. - Због хитне операције камена у… »
Огласио се Јањуш након операције и открио детаље здравственог стања

Огласио се Јањуш након операције и открио детаље здравственог стања

Вести онлине 15.08.2025
Ријалити учесник и бивши кошаркаш, Марко Јањушевић Јањуш, огласио се након што је ноћас хитно оперисан. Потписао уговор за “Елиту 9”. Јањуш је имао интервенцију због камена у бубрегу, а како каже, болови су били неподношљиви… »
Јањуш се огласио након операције: У животу нисам осетио јачи бол...

Јањуш се огласио након операције: У животу нисам осетио јачи бол...

Курир 15.08.2025
Ријалити учесник и бивши кошаркаш, Марко Јањушевић Јањуш, огласио се након што је ноћас хитно оперисан. Јањуш је имао интервенцију због камена у бубрегу, а како каже, болови су били неподношљиви. - Кад сам се вратио сад из… »
Марко Јањушевић Јањуш хитно оперисан! Усред ноћи звао хитну због огромних болова

Марко Јањушевић Јањуш хитно оперисан! Усред ноћи звао хитну због огромних болова

Курир 15.08.2025
Марко Јањушевић Јањуш хитно је оперисан, ноћас у касне сате. Ријалити учесник подвргнут је интервенцији на бубрегу због камена који му је створио здравствене проблеме. Он се огласио путем Инстаграма, где је открио у каквом је… »
"У животу нисам осетио јачи бол": Огласио се Јањуш након операције и открио детаље здравственог стања

"У животу нисам осетио јачи бол": Огласио се Јањуш након операције и открио детаље здравственог стања

Блиц 15.08.2025
Ријалити учесник и бивши кошаркаш, Марко Јањушевић Јањуш, огласио се након што је ноћас хитно оперисан. Јањуш је имао интервенцију због камена у бубрегу, а како каже, болови су били неподношљиви. - Кад сам се вратио сад из… »
Хитно оперисан учесник Елите 9: Јањуш се одмах огласио на инстаграму, открио у каквом је стању

Хитно оперисан учесник Елите 9: Јањуш се одмах огласио на инстаграму, открио у каквом је стању

Мондо 15.08.2025
Марко Јањушевић Јањуш, одлучио је да је после паузе поново уђе у ријалити Елита 9. Жељко Митровић је јавно објавио потписивање уговора са бившим кошаркашем, међутим, уследио је здравствени проблем због ког је Јањуш морао… »
"Од тога нема јачег бола" Јањуш пуштен на кућно лечење, прошао кроз пакао!

"Од тога нема јачег бола" Јањуш пуштен на кућно лечење, прошао кроз пакао!

Ало 15.08.2025
Ово су сви детаљи! Марко Јањушевић Јањуш огласио се након што је ноћас хитно оперисан. Имао је интервенцију на бубрегу, а како је навео трпео је ненормалне болове по повратку из Париза. - Кад сам се вратио сад из Париза… »
"Кренули су ненормални болови када сам се вратио": Прво оглашавање Јањуша након што је ноћас хитно оперисан

"Кренули су ненормални болови када сам се вратио": Прво оглашавање Јањуша након што је ноћас хитно оперисан

Телеграф 15.08.2025
Учесник Елите 9, Марко Јањушевић Јањуш огласио се након што је ноћа хитно оперисан. Он је открио да је имао интервенцију на бубрегу, тачније због камена који се појавио, а како је рекао, трпео је ненормалне болове по повратку… »
Јањуш хитно оперисан: "Неће ме бити неко време..."

Јањуш хитно оперисан: "Неће ме бити неко време..."

Ало 15.08.2025
Ово су сви детаљи. Ријалити учесник и бивши кошаркаш, Марко Јањушевић Јањуш, синоћ је хитно оперисан. Огласио се на својој друштвеној мрежи Инстаграм и напоменуо да ће се у наредном периоду повући. ПринтСцреен ИоуТубе/Задруга… »
Ноћас хитно оперисан Марко Јањушевић Јањуш

Ноћас хитно оперисан Марко Јањушевић Јањуш

Телеграф 15.08.2025
Ријалити учесник Елите 9, Марко Јањушевић Јањуш хитно је оперисан синоћ. Наиме, он се огласио на Инстаграму и открио своје стање, али и напоменуо да ће се у следећем периоду повући. Његово оглашавање изненадило је многе, а… »

Вести дана »