Povezane vesti
Oglasio se Janjuš nakon operacije i otkrio detalje zdravstvenog stanja
Vesti online pre 2 sata
Rijaliti učesnik i bivši košarkaš, Marko Janjušević Janjuš, oglasio se nakon što je noćas hitno operisan. Potpisao ugovor za “Elitu 9”. Janjuš je imao intervenciju zbog kamena u bubregu, a kako kaže, bolovi su bili nepodnošljivi. – Kad sam se vratio sad… »
"Imao sam hitnu operaciju": Janjuš zabrinuo javnost: "Neće me biti neko vreme"
Blic pre 1 sat
Rijaliti učesnik i bivši košarkaš, Marko Janjušević Janjuš, oglasio se na Instagramu tvrdeći da je operisan. Janjuš je zabrinuo fanove kada je saopštio da je imao kamen u bubregu. "Zbog hitne operacije kamena u bubregu, neće me biti jedno vreme. Hvala na… »
Janjuš se oglasio nakon operacije: U životu nisam osetio jači bol...
Kurir pre 2 sata
Rijaliti učesnik i bivši košarkaš, Marko Janjušević Janjuš, oglasio se nakon što je noćas hitno operisan. Janjuš je imao intervenciju zbog kamena u bubregu, a kako kaže, bolovi su bili nepodnošljivi. - Kad sam se vratio sad iz Pariza krenuli su mi… »
Marko Janjušević Janjuš hitno operisan! Usred noći zvao hitnu zbog ogromnih bolova
Kurir pre 2 sata
Marko Janjušević Janjuš hitno je operisan, noćas u kasne sate. Rijaliti učesnik podvrgnut je intervenciji na bubregu zbog kamena koji mu je stvorio zdravstvene probleme. On se oglasio putem Instagrama, gde je otkrio u kakvom je stanju i najavio je i da… »
"U životu nisam osetio jači bol": Oglasio se Janjuš nakon operacije i otkrio detalje zdravstvenog stanja
Blic pre 4 sati
Rijaliti učesnik i bivši košarkaš, Marko Janjušević Janjuš, oglasio se nakon što je noćas hitno operisan. Janjuš je imao intervenciju zbog kamena u bubregu, a kako kaže, bolovi su bili nepodnošljivi. - Kad sam se vratio sad iz Pariza krenuli su mi… »
Hitno operisan učesnik Elite 9: Janjuš se odmah oglasio na instagramu, otkrio u kakvom je stanju
Mondo pre 5 sati
Marko Janjušević Janjuš, odlučio je da je posle pauze ponovo uđe u rijaliti Elita 9. Željko Mitrović je javno objavio potpisivanje ugovora sa bivšim košarkašem, međutim, usledio je zdravstveni problem zbog kog je Janjuš morao hitno na operaciju. Janjuš… »
"Od toga nema jačeg bola" Janjuš pušten na kućno lečenje, prošao kroz pakao!
Alo pre 4 sati
Ovo su svi detalji! Marko Janjušević Janjuš oglasio se nakon što je noćas hitno operisan. Imao je intervenciju na bubregu, a kako je naveo trpeo je nenormalne bolove po povratku iz Pariza. - Kad sam se vratio sad iz Pariza krenuli su mi nenormalni… »
"Krenuli su nenormalni bolovi kada sam se vratio": Prvo oglašavanje Janjuša nakon što je noćas hitno operisan
Telegraf pre 5 sati
Učesnik Elite 9, Marko Janjušević Janjuš oglasio se nakon što je noća hitno operisan. On je otkrio da je imao intervenciju na bubregu, tačnije zbog kamena koji se pojavio, a kako je rekao, trpeo je nenormalne bolove po povratku iz Pariza. - Kad sam se… »
Janjuš hitno operisan: "Neće me biti neko vreme..."
Alo pre 5 sati
Ovo su svi detalji. Rijaliti učesnik i bivši košarkaš, Marko Janjušević Janjuš, sinoć je hitno operisan. Oglasio se na svojoj društvenoj mreži Instagram i napomenuo da će se u narednom periodu povući. PrintScreen YouTube/Zadruga Official Pogledaj… »
Noćas hitno operisan Marko Janjušević Janjuš
Telegraf pre 6 sati
Rijaliti učesnik Elite 9, Marko Janjušević Janjuš hitno je operisan sinoć. Naime, on se oglasio na Instagramu i otkrio svoje stanje, ali i napomenuo da će se u sledećem periodu povući. Njegovo oglašavanje iznenadilo je mnoge, a on je otkrio da je imao… »
Vesti dana »

Tramp uoči sastanka sa Putinom: 'Visoki ulozi', Lavrov u majici SSSR
BBC News pre 1 satjoš 57 povezanih

Uživo Danas je "Dan D"; Lavrov provocira; Ovo su detalji susreta FOTO/VIDEO
B92 pre 43 minutajoš 112 povezane

Policija privedenog maloletnika prosledila Centru za socijalni rad u Novom Sadu
Beta pre 8 minutajoš 123 povezane

Novi snimak iz Valjeva: Policajac pita mladića na asfaltu „je l si ti opozicionar“, a onda ga šutira u glavu
N1 Info pre 3 satajoš 11 povezanih

Studenti objavili lokacije na kojima se večeras održava protest: U Beogradu na četiri mesta
Nova pre 18 minutajoš 27 povezanih