Povezane vesti
Frenklin Tebo Učena novi fudbaler Crvene zvezde
Danas pre 1 sat
Nigerijski fudbaler Frenklin Tebo Učena potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštio je beogradski klub. Nigerijski 25-godišnji štoper potpisao je trogodišnji ugovor uz opciju produžetka saradnje na još jednu sezonu i nosiće dres sa brojem… »
Zvanično: Zvezda dovela štopera iz Norveške, crveno-beli rešili veliki problem
Nova pre 1 sat
Frenklin Tebo Učena (25) novo je pojačanje Crvene zvezde, a sada je stigla i zvanična potvrda od strane crveno-belih. Norvežani su mu se zahvalili na svemu i poželeli mu mnogo sreće u Srbiji, a evo kako ga je Zvezda predstavila. A post shared by FK… »
Novi štoper na Marakani: Ponosan sam i srećan što sam stigao u Crvenu zvezdu
Sportski žurnal pre 1 sat
Frenklin Tebo Učena novi igrač crveno-belih. Frenklin Tebo Učena potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštio je danas beogradski klub. Nigerijski 25-godišnji štoper potpisao je trogodišnji ugovor uz opciju produžetka saradnje na još jednu… »
Frenklin Tebo Učena novi štoper Crvene zvezde: Iz Norveške na Topčidersko brdo
Euronews pre 2 sata
Frenklin Tebo Učena i definitivno je pojačao zadnju liniju Crvene zvezde, pošto su štoper iz Nigerije i najtrofejniji srpski klub danas ozvaničili saradnju, oročenu do leta 2028. godine. A iskusni defanzivac zadužio dres s brojem 30. Crveno-beli su za… »
Rodrigao „visi“ – Zvezda ekspresno reagovala i dovela štopera
Sputnik pre 2 sata
Crvena zvezda dovela je štopera iz Nigerije, a reč je o Frenklinu Tebu Učeni, koji je stigao iz norveškog Sarpsborga za sumu od 2,6 miliona evra, koliko je iznosilo obeštećenje. Iz meča u meč vidi se da Brazilac Rodrigao, očigledno, nije dorastao… »
Crvena zvezda dovela pojačanje za Ligu šampiona: Tebo Učena dolazi za 2,5 miliona evra
Mondo pre 4 sati
Frenklin Tebo Učena (25) novo je pojačanje Crvene zvezde. Stigla je i zvanična potvrda od strane njegovog dosadašnjeg kluba, norveškog Sarpsborga, pa onda i od srpskog tima On dolazi na vreme za Ligu šampiona i za obeštećenje će klub dobiti 2,5 miliona… »
Frenklin Tebo Učena novi fudbaler Crvene zvezde
Radio sto plus pre 3 sata
Nigerijski 25-godišnji štoper potpisao je trogodišnji ugovor uz opciju produžetka saradnje na još jednu sezonu i nosiće dres sa brojem 30. “Ponosan sam i srećan što sam stigao u Crvenu zvezdu. Ovo je sjajan klub, sa bogatom istorijom. Ljudi iz kluba su… »
"Ponosan sam što sam došao u zvezdu!" Novo pojačanje crveno-belih nakon potpisivanja ugovora
Večernje novosti pre 4 sati
Novi fudbaler Crvene zvezde Frenklin Tebo Učena rekao je danas, posle potpisivanja ugovora, da je ponosan i srećan što je stigao u redove najtrofejnijeg srpskog kluba. Foto: ATA images Novo pojačanje Crvene zvezde je Frenklin Tebo Učena, koji nastupa na… »
Zvezda pojačala odbranu - potrošila ukupno 14 miliona evra!
B92 pre 4 sati
Frenklin Tebo Učena je novo pojačanje Crvene zvezde, saopštio je beogradski klub. Tebo, koji nastupa na poziciji štopera je potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-belima, uz opciju produžetka saradnje na još jednu sezonu. Finansijski detalji nisu… »
Nigerijac na marakani! Pao potpis u zvezdi: Stigao je snažni defanzivac i biće licenciran za Pafos!
Kurir pre 4 sati
Novo pojačanje Crvene zvezde je Frenklin Tebo Učena, koji igra na poziciji štopera. Nigerijski defanzivac potpisao je trogodišnji ugovor sa FK Crvena zvezda, uz opciju produžetka saradnje na još jednu sezonu, a zadužio je broj 30. Frenklin Tebo Učena… »
Učena: Jako sam dobar u vazdušnim duelima
Sport klub pre 4 sati
Frenklin Tebo Učena je i zvanično štoper Crvene zvezde, ugovor je potpisan do juna 2028. godine. Nigerijac je stigao iz norveškog Sarpsborga, Crvena zvezda plaća obeštećenje od 2,6 miliona evra. Učena će u Crvenoj zvezdi nositi broj 30. „Ponosan sam i… »
Zvanično: Zvezda dovela štopera iz Norveške, crveno-beli rešili veliki problem
Nova pre 4 sati
Frenklin Tebo Učena (25) novo je pojačanje Crvene zvezde, a sada je stigla i zvanična potvrda od strane njegovog dosadašnjeg kluba, norveškog Sarpsborga. Norvežani su mu se zahvalili na svemu i poželeli mu mnogo sreće u Srbiji, a evo kako ga je Zvezda… »
Zvezda pojačala poslednju liniju - Učena tri godine u crveno-belom
RTS pre 4 sati
Novi fudbaler Crvene zvezde Frenklin Tebo Učena rekao je posle potpisivanja ugovora sa crveno-belima da je ponosan i srećan što je stigao u redove najtrofejnijeg srpskog kluba. Nigerijski defanzivac je potpisao trogodišnji ugovor sa našim klubom, uz… »
Zvačino: Zvezda predstavila štopera iz Nigerije, stigao je Frenklin Učena!
Telegraf pre 4 sati
Fudbalski klub Crvena zvezda i zvanično je doveo novo pojačanje! Najnovija akvizicija ekipe sa Marakane postao je nigerijski defanzivac Frenklin Tebo Učena, koji dolazi iz Sarpsborga u transferu vrednom oko 2.500.000 evra. Učena je potpisao trogodišnji… »
Orao sleteo na Marakanu: Zvezda ima novog štopera
Sport klub pre 5 sati
Sve je bilo završeno u sredu oko transfera Frenkline Teba Učene u Crvenu zvezdu, a šampion Srbije sada ozvaničava kupovinu štopera od Sarpsborga i potpis četvorogodišnjeg ugovora. Crvena zvezda je dolazak Učene najavila slikom kako orao nadleće stadion… »
Zvezda misterioznom objavom orla iznad Marakane najavila novo pojačanje!
Telegraf pre 5 sati
Uspešna nedelja za fudbalere Crvene zvezde na evropskom planu i eliminacija Leha u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona nastavlja se u petak, pošto za klub slede obaveze u Superligi Srbije. U petak je rival lučanska Mladost, a klub je pre podne… »
Vesti dana »

Istorijski samit Trampa i Putina na Aljasci o ratu u Ukrajini i globalnim posledicama
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 111 povezana

NUNS: Sve brutalniji napadi i pretnje novinarima i novinarkama
In medija pre 9 minutajoš 118 povezanih

U junu prijavljena izgradnja 2.960 stanova, prosečna površina – 72,4 kvadrata
Jugmedia pre 1 satjoš 26 povezanih