Повезане вести

Звезда мистериозном објавом орла изнад Маракане најавила ново појачање!

Звезда мистериозном објавом орла изнад Маракане најавила ново појачање!

Телеграф 15.08.2025
Успешна недеља за фудбалере Црвене звезде на европском плану и елиминација Леха у трећем колу квалификација за Лигу шампиона наставља се у петак, пошто за клуб следе обавезе у Суперлиги Србије. У петак је ривал лучанска… »
Званично - Звезда довела "гол машину"!

Званично - Звезда довела "гол машину"!

Спортске.нет 15.08.2025
Фудбалска академија Црвене звезде од данас је јача за суперталентованог Михајла Радовића. Реч је о момку рођеном 2010. године који игра на позицији центарфора, а у прошлој сезони постигао је чак 59 голова. Радовић је већ био у… »
Звезда довела играча који је прошле сезоне дао 59 голова: Михајло Радовић потпписао први професионални уговор

Звезда довела играча који је прошле сезоне дао 59 голова: Михајло Радовић потпписао први професионални уговор

Дневник 15.08.2025
Фудбалски клуб Црвена звезда озваничио је сарадњу са једним од најперспективнијих младих играча рођених 2010. године, Михајлом Радовићем. Момак рођен 2010. године је овог петка потписао свој први професионални уговор са клубом… »
Звезда појачала последњу линију - Учена три године у црвено-белом

Звезда појачала последњу линију - Учена три године у црвено-белом

РТС 15.08.2025
Нови фудбалер Црвене звезде Френклин Тебо Учена рекао је после потписивања уговора са црвено-белима да је поносан и срећан што је стигао у редове најтрофејнијег српског клуба. Нигеријски дефанзивац је потписао трогодишњи уговор… »
"Запамтите име Михајло Радовић": Постигао 59 голова, Црвена звезда га одмах довела

"Запамтите име Михајло Радовић": Постигао 59 голова, Црвена звезда га одмах довела

Мондо 15.08.2025
Црвена звезда је оотписала уговор са једним од најталентованијих српских фудбалера - Михајлом Радовићем! Талентовани нападач вратио се у клуб након што је блистао у дресу Војводине претходне такмичарске године и у једногј сезони… »
Звезда довела играча који је прошле сезоне дао 59 голова

Звезда довела играча који је прошле сезоне дао 59 голова

Б92 15.08.2025
Фудбалски клуб Црвена звезда озваничио је сарадњу са једним од најперспективнијих младих играча рођених 2010. године, Михајлом Радовићем. Момак рођен 2010. године је овог петка потписао свој први професионални уговор са клубом… »
Званично - гол машина потписала за црвену звезду: Српски шампион не стаје са појачањима!

Званично - гол машина потписала за црвену звезду: Српски шампион не стаје са појачањима!

Курир 15.08.2025
Михајло Радовић, фудбалер рођен 2010. године, потписао је свој први професионални уговор са Црвеном звездом, чиме је званично завршен његов повратак из Војводине. Током јесени сезоне 2023/24, Радовић је у дресу београдског клуба… »
Звезда довела стрелца 59 голова у прошлој сезони

Звезда довела стрелца 59 голова у прошлој сезони

Спорт клуб 15.08.2025
Из Црвене звезде поручују - запамтите име Михајло Радовић! Ево и зашто… Радовић је 2010. годиште и у прошлој сезони постигао је 59 голова, а сада је са Црвеном звездом потписао професионални уговор и вратио се из Војводине. У… »
Звезда довела фудбалера који је постигао 59 голова прошле сезоне

Звезда довела фудбалера који је постигао 59 голова прошле сезоне

Телеграф 15.08.2025
Млади фудбалер рођен 2010. године, Михајло Радовић, потписао је свој први професионални уговор са Црвеном звездом, чиме је званично завршен његов повратак из Војводине. Током јесени сезоне 2023/24, Радовић је у дресу београдског… »
Френклин Тебо Учена нови фудбалер Црвене звезде

Данас 15.08.2025
Нигеријски фудбалер Френклин Тебо Учена потписао је трогодишњи уговор са Црвеном звездом, саопштио је београдски клуб. Нигеријски 25-годишњи штопер потписао је трогодишњи уговор уз опцију продужетка сарадње на још једну… »
Званично: Звезда довела штопера из Норвешке, црвено-бели решили велики проблем

Званично: Звезда довела штопера из Норвешке, црвено-бели решили велики проблем

Нова 15.08.2025
Френклин Тебо Учена (25) ново је појачање Црвене звезде, а сада је стигла и званична потврда од стране црвено-белих. Норвежани су му се захвалили на свему и пожелели му много среће у Србији, а ево како га је Звезда представила… »
Нови штопер на Маракани: Поносан сам и срећан што сам стигао у Црвену звезду

Нови штопер на Маракани: Поносан сам и срећан што сам стигао у Црвену звезду

Спортски журнал 15.08.2025
Френклин Тебо Учена нови играч црвено-белих. Френклин Тебо Учена потписао је трогодишњи уговор са Црвеном звездом, саопштио је данас београдски клуб. Нигеријски 25-годишњи штопер потписао је трогодишњи уговор уз опцију… »
Френклин Тебо Учена нови штопер Црвене звезде: Из Норвешке на Топчидерско брдо

Френклин Тебо Учена нови штопер Црвене звезде: Из Норвешке на Топчидерско брдо

Еуроневс 15.08.2025
Френклин Тебо Учена и дефинитивно је појачао задњу линију Црвене звезде, пошто су штопер из Нигерије и најтрофејнији српски клуб данас озваничили сарадњу, орочену до лета 2028. године. А искусни дефанзивац задужио дрес с бројем… »
Родригао „виси“ – Звезда експресно реаговала и довела штопера

Родригао „виси“ – Звезда експресно реаговала и довела штопера

Спутник 15.08.2025
Црвена звезда довела је штопера из Нигерије, а реч је о Френклину Тебу Учени, који је стигао из норвешког Сарпсборга за суму од 2,6 милиона евра, колико је износило обештец́ење. Из меча у меч види се да Бразилац Родригао… »
Црвена звезда довела појачање за Лигу шампиона: Тебо Учена долази за 2,5 милиона евра

Црвена звезда довела појачање за Лигу шампиона: Тебо Учена долази за 2,5 милиона евра

Мондо 15.08.2025
Френклин Тебо Учена (25) ново је појачање Црвене звезде. Стигла је и званична потврда од стране његовог досадашњег клуба, норвешког Сарпсборга, па онда и од српског тима Он долази на време за Лигу шампиона и за обештећење ће… »

Радио сто плус 15.08.2025
Нигеријски 25-годишњи штопер потписао је трогодишњи уговор уз опцију продужетка сарадње на још једну сезону и носиће дрес са бројем 30. “Поносан сам и срећан што сам стигао у Црвену звезду. Ово је сјајан клуб, са богатом… »
"Поносан сам што сам дошао у звезду!" Ново појачање црвено-белих након потписивања уговора

"Поносан сам што сам дошао у звезду!" Ново појачање црвено-белих након потписивања уговора

Вечерње новости 15.08.2025
Нови фудбалер Црвене звезде Френклин Тебо Учена рекао је данас, после потписивања уговора, да је поносан и срећан што је стигао у редове најтрофејнијег српског клуба. Фото: АТА имагес Ново појачање Црвене звезде је Френклин… »
Звезда појачала одбрану - потрошила укупно 14 милиона евра!

Звезда појачала одбрану - потрошила укупно 14 милиона евра!

Б92 15.08.2025
Френклин Тебо Учена је ново појачање Црвене звезде, саопштио је београдски клуб. Тебо, који наступа на позицији штопера је потписао трогодишњи уговор са црвено-белима, уз опцију продужетка сарадње на још једну сезону… »
Нигеријац на маракани! Пао потпис у звезди: Стигао је снажни дефанзивац и биће лиценциран за Пафос!

Нигеријац на маракани! Пао потпис у звезди: Стигао је снажни дефанзивац и биће лиценциран за Пафос!

Курир 15.08.2025
Ново појачање Црвене звезде је Френклин Тебо Учена, који игра на позицији штопера. Нигеријски дефанзивац потписао је трогодишњи уговор са ФК Црвена звезда, уз опцију продужетка сарадње на још једну сезону, а задужио је број… »
Учена: Јако сам добар у ваздушним дуелима

Учена: Јако сам добар у ваздушним дуелима

Спорт клуб 15.08.2025
Френклин Тебо Учена је и званично штопер Црвене звезде, уговор је потписан до јуна 2028. године. Нигеријац је стигао из норвешког Сарпсборга, Црвена звезда плаћа обештећење од 2,6 милиона евра. Учена ће у Црвеној звезди носити… »
Звачино: Звезда представила штопера из Нигерије, стигао је Френклин Учена!

Звачино: Звезда представила штопера из Нигерије, стигао је Френклин Учена!

Телеграф 15.08.2025
Фудбалски клуб Црвена звезда и званично је довео ново појачање! Најновија аквизиција екипе са Маракане постао је нигеријски дефанзивац Френклин Тебо Учена, који долази из Сарпсборга у трансферу вредном око 2.500.000 евра. Учена… »
Орао слетео на Маракану: Звезда има новог штопера

Орао слетео на Маракану: Звезда има новог штопера

Спорт клуб 15.08.2025
Све је било завршено у среду око трансфера Френклине Теба Учене у Црвену звезду, а шампион Србије сада озваничава куповину штопера од Сарпсборга и потпис четворогодишњег уговора. Црвена звезда је долазак Учене најавила сликом… »

Вести дана »