Povezane vesti

Kraj šamaranju i vređanju porodilja u Srbiji Gotov nacionalni vodič za porođaj

Kraj šamaranju i vređanju porodilja u Srbiji Gotov nacionalni vodič za porođaj

Dnevnik pre 1 sat
Nacionalni vodič za fiziološki porođaj u Srbiji je završen. Iako nije pravno obavezujući, trebalo bi da olakša trudnoću i porođaj ženama u Srbiji. Doktorka Ljiljana Mirković, predsednica radnih grupa za izradu nacionalnih vodiča, izjavila je za RTS da je… »
"Šokiralo me je kada mi je načelnica rekla da je šamaranje trudnica rutinska praksa": Vodič za porođaj završen, još da ga…

"Šokiralo me je kada mi je načelnica rekla da je šamaranje trudnica rutinska praksa": Vodič za porođaj završen, još da ga…

Blic pre 4 sati
Nacionalni vodič za fiziološki porođaj u Srbiji je završen. Iako nije pravno obavezujući, trebalo bi da olakša trudnoću i porođaj ženama u Srbiji. Doktorka Ljiljana Mirković, predsednica radnih grupa za izradu nacionalnih vodiča, izjavila je za RTS da je… »
Srbija dobila nacionalni vodiči za lakši porođaj

Srbija dobila nacionalni vodiči za lakši porođaj

NIN pre 6 sati
Srbija je dobila nacionalni vodiči za lakši porođaj, koji bi trebalo da olakša trudnoću i porođaj ženama, a u izradi su učestvovali Medicinska akademija, Ministarstvo zdravlja, Republička stručna komisija i 12 izabranih profesora sa bogatim pedagoškim i… »
RTS: Srbija dobila Nacionalni vodič za lakši porođaj

RTS: Srbija dobila Nacionalni vodič za lakši porođaj

N1 Info pre 7 sati
Nacionalni vodič za fiziološki porođaj u Srbiji je završen. Iako nije pravno obavezujući, trebalo bi da olakša trudnoću i porođaj ženama u Srbiji, piše RTS. U izradi su učestvovali Medicinska akademija, Ministarstvo zdravlja, Republička stručna komisija… »
Nacionalni vodiči za lakši porođaj – da se izbegne loša praksa i poboljša komunikacija trudnica i lekara

Nacionalni vodiči za lakši porođaj – da se izbegne loša praksa i poboljša komunikacija trudnica i lekara

RTS pre 12 sati

Vesti dana »