Povezane vesti

Nikolija otkrila još jednu veliku tajnu! Thcf stiže na taš! “Milo moje” uživo na prvom solističkom koncertu 29. avgusta…

Nikolija otkrila još jednu veliku tajnu! Thcf stiže na taš! “Milo moje” uživo na prvom solističkom koncertu 29. avgusta…

Kurir pre 8 sati
Njihova priča nije samo muzička – to je spoj energije, stila i zajedničkih momenata koji traju godinama Nikolijin prvi solistički koncert na Tašmajdanu, 29. avgusta u organizaciji SKYMUSIC & Belgrade Music Week-a, dobija ozbiljno pojačanje. Na bini će… »
Nikolija otkrila još jednu veliku tajnu! Thcf stiže na taš! "Milo moje" uživo na prvom solističkom koncertu 29. avgusta

Nikolija otkrila još jednu veliku tajnu! Thcf stiže na taš! "Milo moje" uživo na prvom solističkom koncertu 29. avgusta

Blic pre 9 sati
Njihova priča nije samo muzička - to je spoj energije, stila i zajedničkih momenata koji traju godinama. Nikolijin prvi solistički koncert na Tašmajdanu, 29. avgusta u organizaciji SKYMUSIC & Belgrade Music Week-a, dobija ozbiljno pojačanje. Na bini će… »
Nikolija otkrila još jednu veliku tajnu: THCF stiže na Tašmajdan

Nikolija otkrila još jednu veliku tajnu: THCF stiže na Tašmajdan

B92 pre 9 sati
"Milo moje" uživo na prvom solističkom koncertu 29. avgusta. Njihova priča nije samo muzička – to je spoj energije, stila i zajedničkih momenata koji traju godinama Nikolijin prvi solistički koncert na Tašmajdanu, 29. avgusta u organizaciji SKYMUSIC &… »
Ovo rade samo SVETSKE ZVEZDE! Nikolija organizovala druženje sa fanovima, pa im priredila SPECIJALNO IZNENAĐENJE

Ovo rade samo SVETSKE ZVEZDE! Nikolija organizovala druženje sa fanovima, pa im priredila SPECIJALNO IZNENAĐENJE

Story pre 10 sati
U susret svom prvom velikom solističkom koncertu na Tašmajdanu, u organizaciji SKYMUSIC & Belgrade Music Week, Nikolija je odlučila da iznenadi svoje fanove i priredi im posebno druženje u eFinity prodajnom mestu. Kupci ulaznica dobili su priliku da je… »

Hello pre 10 sati
U susret svom prvom velikom solističkom koncertu na Tašmajdanu, u organizaciji SKYMUSIC & Belgrade Music Week, Nikolija je odlučila da iznenadi svoje fanove i priredi im posebno druženje u eFinity prodajnom mestu. Kupci ulaznica dobili su priliku da je… »
Ovo rade samo svetske zvezde! Nikolija organizovala druženje sa fanovima, pa im priredila specijalno iznenađenje

Ovo rade samo svetske zvezde! Nikolija organizovala druženje sa fanovima, pa im priredila specijalno iznenađenje

Kurir pre 11 sati

Vesti dana »