Povezane vesti
Manastir Banjska proslavio hramovnu slavu
RTS 15.08.2025
Svečanom arhijerejskom liturgijom, koju je predvodio mitropolit Grigorije, na praznik Svetog arhiđakona Stefana obeležena je hramovna slava manastira Banjska. Službi su prisustvovali brojno sveštenstvo, monaštvo i verni narod. Tom prilikom obeležena je i… »
Vladika Grigorije iz Banjske: Našim susedima nekad treba da budemo suncobran, nekad kišobran - nikad opasnost po život
N1 Info 15.08.2025
„Braćo i sestre, koliko god to bolno bilo i koliko god mi bili praćeni nabojem kad ulazimo ovde u ovu svetu zemlju, time što naši susedi nisu dobri prema nama, treba da se setimo da su oni naši susedi i da mi treba da budemo njima nekad suncobran, nekad… »
Mitropolit Teodosije i vladika Grigorije se obratili iz Banjske (VIDEO)
Danas 15.08.2025
Mi smo svedoci na Kosovu i Metohiji našeg stradanja i krsta, ali smo svedoci i vaskrsenja i obnove, poručio je danas iz Banjske mitropolit Teodosije. Manastir Banjska proslavio je hramovnu slavu – Prenos moštiju Svetog prvomučenika i arhiđakona Stefana… »
Vladika Grigorije boravi na severu Kosova FOTO
Nova 15.08.2025
Episkop Dizeldorfa i cele Nemačke vladika Grigorije boravi na severu Kosova, gde u manastiru Banjska služi liturgiju sa mitropolitom raško-prizrenskim Teodosijem. Vladika Grigorije stigao je u manastir Banjska nešto pre osam časova, a na kapiji ga je… »
Vesti dana »

Podignuta optužnica protiv Vesića i još 12 ljudi za pad nadstrešnice u Novom Sadu
BBC News pre 2 satajoš 47 povezanih

MUP: Četiri osobe privedene tokom protesta poljoprivrednika u Novom Sadu
Vreme pre 2 satajoš 27 povezanih