Povezane vesti
Manastir Banjska proslavio hramovnu slavu
RTS pre 3 sata
Svečanom arhijerejskom liturgijom, koju je predvodio mitropolit Grigorije, na praznik Svetog arhiđakona Stefana obeležena je hramovna slava manastira Banjska. Službi su prisustvovali brojno sveštenstvo, monaštvo i verni narod. Tom prilikom obeležena je i… »
Vladika Grigorije iz Banjske: Našim susedima nekad treba da budemo suncobran, nekad kišobran - nikad opasnost po život
N1 Info pre 5 sati
„Braćo i sestre, koliko god to bolno bilo i koliko god mi bili praćeni nabojem kad ulazimo ovde u ovu svetu zemlju, time što naši susedi nisu dobri prema nama, treba da se setimo da su oni naši susedi i da mi treba da budemo njima nekad suncobran, nekad… »
Mitropolit Teodosije i vladika Grigorije se obratili iz Banjske (VIDEO)
Danas pre 4 sati
Mi smo svedoci na Kosovu i Metohiji našeg stradanja i krsta, ali smo svedoci i vaskrsenja i obnove, poručio je danas iz Banjske mitropolit Teodosije. Manastir Banjska proslavio je hramovnu slavu – Prenos moštiju Svetog prvomučenika i arhiđakona Stefana… »
Vladika Grigorije boravi na severu Kosova FOTO
Nova pre 7 sati
Episkop Dizeldorfa i cele Nemačke vladika Grigorije boravi na severu Kosova, gde u manastiru Banjska služi liturgiju sa mitropolitom raško-prizrenskim Teodosijem. Vladika Grigorije stigao je u manastir Banjska nešto pre osam časova, a na kapiji ga je… »
Vesti dana »

Neredi u više gradova Srbije, sukobi demonstranata i policije, demolirane prostorije SNS, studenti pozvali na protest
NIN pre 1 satjoš 120 povezanih

Neredi u Srbiji: Policija pretukla momka u Valjevu, demolirane prostorije SNS
BBC News pre 11 minutajoš 41 povezana

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 17 povezanih

Otac pretučenog Dušana Radovića: Mog sina su tukli i u policijskoj stanici
Beta pre 5 satijoš 7 povezanih

U junu izdate 2.402 građevinske dozvole: Gotovo polovina za Beograd
B92 pre 11 minutajoš 29 povezanih