Povezane vesti
"Video sam ga kako leži u travi": Radnik banjalučke Gimnazije pronašao telo kod škole
Blic 15.08.2025
U Banjaluci u krugu Gimnazije pronađeno je telo muškarca. Kako Srpskainfo saznaje, muškarac (47) je isekao vene skalpelom. Telo je pronašao radnik Gimnazije jutros oko 9 časova. -Krenuo sam da pokosim travu, vidim u travi leži čovek. Video sam odmah da… »
Muškarac sebi presudio u školskom dvorištu, brat samo što je prijavio njegov nestanak: Užas u Banjaluci
Telegraf 15.08.2025
U dvorištu Gimnazije u Banjaluci pronađeno je telo 46-godišnjeg muškarca, a prvi rezultati istrage ukazuju da se radi o samoubistvu. Kako javlja ATV, telo je pronađeno jutros, a prema nezvaničnim saznanjima ovog portala, muškarac je isekao vene u… »
Vesti dana »
Neredi u Francuskoj nakon pobede PSŽ, povređene 3 osobe, uhapšeno 140 izgrednika
RTV pre 1 danjoš 74 povezane
Emocija! Novak Đoković je zato GOAT, ispao sa RG, ali se javio Zaku i poručio: "Tvoj tata te gleda s neba..."
Telegraf pre 5 satijoš 48 povezanih
Marko Bojković prebio Poljaka u Areni: Videlo se ko je "Drobilica lobanja"
Mondo pre 4 satijoš 27 povezanih
(Foto, video) PSŽ je ponovo najbolji u Evropi: „Sveci“ odbranili titulu Lige šampiona, Arsenal tragičar u izvođenju penala
Dnevnik pre 1 danjoš 102 povezane