Povezane vesti
Milojević: Suvi kvalitet Kataija; Dodić: Pad u nastavku
Sportski žurnal pre 27 dana
Crvena zvezda pobedila Mladost 4:1 z het-trik Kataija. Vladan Milojević, šef stručnog štaba Crvene zvezde, još jednom je izrazio oduševljenje igrom Aleksandra Kataija: - Kontrolisali smo meč od početka. Mladost je jako iskusna ekipa, sa prepoznatljivim… »
Milojević: Sreća da smo brzo okrenuli
Sport klub pre 26 dana
Pormenio je Vladan Milojević kompletan tim i došao do ubedljive pobede u Lučanima. Pohvalio je posle utakmice rivala… „Došli smo da osvojimo tri boda, znali smo da će biti teško, kao i da je Mladost jako iskusna i kvalitetna ekipa. Videli ste koliko im… »
Milojević posle pobede u Lučanima: Zaslužena pobeda, kontrolisali smo utakmicu
Kurir pre 26 dana
"Mislim da smo zasluženo pobedili, kontrolisali smo utakmicu. Mladost je jako iskusna ekipa, imaju svoj način i stil igre. Jako malo im treba, uprkos tome što smo mi imali inicijativu", naveo je Vladan Milojević za TV Arena Sport. Crvena zvezda je na… »
"Imali smo sreće" Vladan Milojević ovako je prokomentarisao meč Mladost - Zvezda
Večernje novosti pre 26 dana
Fudbaleri Crvene zvezde su savladali ekipu Mladosti u Lučanima rezultatom 1:4 u petom kolu Superlige Srbije, a trener Vladan Milojević je po završetku meča izneo prve utiske. FOTO: M. Vukadinović - Došli smo da osvojimo tri boda, znali smo da će biti… »
Milojević posle Zvezdinog "pokera": "Zasluženo"
B92 pre 26 dana
Fudbaleri Crvene zvezde su u Lučanima pobedili Mladost rezultatom 4:1 u petom kolu Superlige Srbije. Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je večeras u Lučanima da su fudbaleri "crveno-belih" zasluženo pobedili Mladost i istakao da je… »
Milojević: Zasluženo smo pobedili, kontrolisali smo utakmicu
Radio sto plus pre 26 dana
“Mislim da smo zasluženo pobedili, kontrolisali smo utakmicu. Mladost je jako iskusna ekipa, imaju svoj način i stil igre. Jako malo im treba, uprkos tome što smo mi imali inicijativu”, naveo je Milojević za TV Arena Sport. Crvena zvezda je na gostujućem… »
"Nisam video boljeg od Saleta Kataija": Zbog het-trika u Lučanima Vladan Milojević skinuo kapu
Mondo pre 26 dana
Crvena zvezda je uspela da savlada Mladost iz Lučana, iako je to bilo mnogo teže nego što se očekivalo! Meč u petom kolu Superlige Srbije rešio je Aleksandar Katai, a trener Zvezde Vladan Milojević zbog toga je biranim rečima govorio o fudbaleru kojem je… »
Milojević: Ponosan sam što sam trener igraču kao što je Katai
Politika pre 26 dana
Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je večeras u Lučanima da su fudbaleri crveno-belih” zasluženo pobedili Mladost i istakao da je ponosan što je trener igraču kao što je Aleksandar Katai. Crveno-beli su večeras u Lučanima pobedili… »
Miroslav Tanjga pred duel sa Javorom: Naše ambicije ostaju iste, hvala igračima, atmosfera je odlična
Dnevnik pre 26 dana
Šef stručnog štaba Vojvodine Miroslav Tanjga optimista je pred duel sa Javorom. Fudbaleri „stare dame“ dočekuju ekipu iz Ivanjice u petom kolu Mocart Bet Super lige Srbije i žele nastavak pobedničkog niza. – Moram da kažem da se ništa nije promenilo kod… »
"Hvala i izvinite": Miroslav Tanjga se obratio svakom od 22 igrača Vojvodine
Mondo pre 27 dana
Vojvodina je odlično počela novu sezonu i ima maksimalan učinak (tri pobede iz tri utakmice), a trener i sportski direktor kluba Miroslav Tanjga poručuje da ga takav niz ne opterećuje i da se kod njih ništa nije promenilo. Takvog je stava i pred utakmicu… »
"Ništa se nije promenilo kod nas" Miroslav Tanjga jasan pred meč Vojvodine i Javora
Kurir pre 27 dana
Šef stručnog štaba Vojvodine Miroslav Tanjga optimista je pred duel sa Javorom. Fudbaleri „stare dame“ dočekuju ekipu iz Ivanjice u petom kolu Super lige Srbije i žele nastavak pobedničkog niza. – Moram da kažem da se ništa nije promenilo kod nas. Svaka… »
Tanjga: Naše ambicije ostaju iste, hvala igračima, atmosfera je odlična
Radio 021 pre 27 dana
Šef stručnog štaba Vojvodine Miroslav Tanjga optimista je pred duel Vojvodine sa Javorom. Fudbaleri "stare dame" dočekuju ekipu iz Ivanjice u petom kolu Super lige Srbije i žele nastavak pobedničkog niza. "Moram da kažem da se ništa nije promenilo kod… »
Tanjga: "Hvala igračima, svi zaslužuju da igraju, atmosfera je odlična"
Sportske.net pre 27 dana
Šef stručnog štaba Vojvodine Miroslav Tanjga optimista je pred duel sa Javorom. Fudbaleri „stare dame“ dočekuju ekipu iz Ivanjice u petom kolu Mocart Bet Super lige Srbije i žele nastavak pobedničkog niza. "Moram da kažem da se ništa nije promenilo kod… »
Tanjga pred meč sa Javorom: "Ne zanosimo se, mislim da smo na dobrom putu"
Telegraf pre 27 dana
Fudbaleri Vojvodine imaju odličan start u Superligi Srbije, gde su uspeli da dođu do tri pobede iz isto toliko odigranih mečeva. Njih sada očekuje i duel sa ekipom Javora, dok je za medije govorio i trener Miroslav Tanjga. Tanjga je preuzeo ekipu od… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 60 povezanih

CPE: Novi obračun – plata za život u Srbiji iznosi 150.670 dinara
Nova ekonomija pre 2 satajoš 41 povezana

Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičenog da je proneverio 3,5 miliona dinara
RTV pre 1 satjoš 24 povezane