Повезане вести

Милојевић: Суви квалитет Катаија; Додић: Пад у наставку

Милојевић: Суви квалитет Катаија; Додић: Пад у наставку

Спортски журнал 15.08.2025
Црвена звезда победила Младост 4:1 з хет-трик Катаија. Владан Милојевић, шеф стручног штаба Црвене звезде, још једном је изразио одушевљење игром Александра Катаија: - Контролисали смо меч од почетка. Младост је јако искусна… »
Милојевић после победе у Лучанима: Заслужена победа, контролисали смо утакмицу

Милојевић после победе у Лучанима: Заслужена победа, контролисали смо утакмицу

Курир 15.08.2025
"Мислим да смо заслужено победили, контролисали смо утакмицу. Младост је јако искусна екипа, имају свој начин и стил игре. Јако мало им треба, упркос томе што смо ми имали иницијативу", навео је Владан Милојевић за ТВ Арена… »
Милојевић: Срећа да смо брзо окренули

Милојевић: Срећа да смо брзо окренули

Спорт клуб 15.08.2025
Порменио је Владан Милојевић комплетан тим и дошао до убедљиве победе у Лучанима. Похвалио је после утакмице ривала… „Дошли смо да освојимо три бода, знали смо да ће бити тешко, као и да је Младост јако искусна и квалитетна… »
Милојевић после Звездиног "покера": "Заслужено"

Милојевић после Звездиног "покера": "Заслужено"

Б92 15.08.2025
Фудбалери Црвене звезде су у Лучанима победили Младост резултатом 4:1 у петом колу Суперлиге Србије. Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је вечерас у Лучанима да су фудбалери "црвено-белих" заслужено… »
"Имали смо среће" Владан Милојевић овако је прокоментарисао меч Младост - Звезда

"Имали смо среће" Владан Милојевић овако је прокоментарисао меч Младост - Звезда

Вечерње новости 15.08.2025
Фудбалери Црвене звезде су савладали екипу Младости у Лучанима резултатом 1:4 у петом колу Суперлиге Србије, а тренер Владан Милојевић је по завршетку меча изнео прве утиске. ФОТО: М. Вукадиновић ‍ - Дошли смо да освојимо три… »
Милојевић: Заслужено смо победили, контролисали смо утакмицу

Милојевић: Заслужено смо победили, контролисали смо утакмицу

Радио сто плус 15.08.2025
“Мислим да смо заслужено победили, контролисали смо утакмицу. Младост је јако искусна екипа, имају свој начин и стил игре. Јако мало им треба, упркос томе што смо ми имали иницијативу”, навео је Милојевић за ТВ Арена Спорт… »
"Нисам видео бољег од Салета Катаија": Због хет-трика у Лучанима Владан Милојевић скинуо капу

"Нисам видео бољег од Салета Катаија": Због хет-трика у Лучанима Владан Милојевић скинуо капу

Мондо 15.08.2025
Црвена звезда је успела да савлада Младост из Лучана, иако је то било много теже него што се очекивало! Меч у петом колу Суперлиге Србије решио је Александар Катаи, а тренер Звезде Владан Милојевић због тога је бираним речима… »
Милојевић: Поносан сам што сам тренер играчу као што је Катаи

Милојевић: Поносан сам што сам тренер играчу као што је Катаи

Политика 15.08.2025
Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је вечерас у Лучанима да су фудбалери црвено-белих” заслужено победили Младост и истакао да је поносан што је тренер играчу као што је Александар Катаи. Црвено-бели су… »
Мирослав Тањга пред дуел са Јавором: Наше амбиције остају исте, хвала играчима, атмосфера је одлична

Мирослав Тањга пред дуел са Јавором: Наше амбиције остају исте, хвала играчима, атмосфера је одлична

Дневник 15.08.2025
Шеф стручног штаба Војводине Мирослав Тањга оптимиста је пред дуел са Јавором. Фудбалери „старе даме“ дочекују екипу из Ивањице у петом колу Моцарт Бет Супер лиге Србије и желе наставак победничког низа. – Морам да кажем да се… »
"Хвала и извините": Мирослав Тањга се обратио сваком од 22 играча Војводине

"Хвала и извините": Мирослав Тањга се обратио сваком од 22 играча Војводине

Мондо 15.08.2025
Војводина је одлично почела нову сезону и има максималан учинак (три победе из три утакмице), а тренер и спортски директор клуба Мирослав Тањга поручује да га такав низ не оптерећује и да се код њих ништа није променило. Таквог… »
"Ништа се није променило код нас" Мирослав Тањга јасан пред меч Војводине и Јавора

"Ништа се није променило код нас" Мирослав Тањга јасан пред меч Војводине и Јавора

Курир 15.08.2025
Шеф стручног штаба Војводине Мирослав Тањга оптимиста је пред дуел са Јавором. Фудбалери „старе даме“ дочекују екипу из Ивањице у петом колу Супер лиге Србије и желе наставак победничког низа. – Морам да кажем да се ништа није… »
Тањга: Наше амбиције остају исте, хвала играчима, атмосфера је одлична

Тањга: Наше амбиције остају исте, хвала играчима, атмосфера је одлична

Радио 021 15.08.2025
Шеф стручног штаба Војводине Мирослав Тањга оптимиста је пред дуел Војводине са Јавором. Фудбалери "старе даме" дочекују екипу из Ивањице у петом колу Супер лиге Србије и желе наставак победничког низа. "Морам да кажем да се… »
Тањга: "Хвала играчима, сви заслужују да играју, атмосфера је одлична"

Тањга: "Хвала играчима, сви заслужују да играју, атмосфера је одлична"

Спортске.нет 15.08.2025
Шеф стручног штаба Војводине Мирослав Тањга оптимиста је пред дуел са Јавором. Фудбалери „старе даме“ дочекују екипу из Ивањице у петом колу Моцарт Бет Супер лиге Србије и желе наставак победничког низа. "Морам да кажем да се… »
Тањга пред меч са Јавором: "Не заносимо се, мислим да смо на добром путу"

Тањга пред меч са Јавором: "Не заносимо се, мислим да смо на добром путу"

Телеграф 15.08.2025
Фудбалери Војводине имају одличан старт у Суперлиги Србије, где су успели да дођу до три победе из исто толико одиграних мечева. Њих сада очекује и дуел са екипом Јавора, док је за медије говорио и тренер Мирослав Тањга. Тањга… »

Вести дана »