Povezane vesti
Skandalozna izjava srpske voditeljke: "Ne treba mi slepac i siromašan muškarac, novac mi je važan"
Mondo 15.08.2025
Bivša učesnica rijalitija, televizijska voditeljka i autorka knjiga, Jasmina Rakitić, poznata javnosti kao Jasmina Ana (68), iznenadila je javnost izjavom o tome kakvog partnera priželjkuje. Ona je istakla da joj je materijalna sigurnost od velikog… »
Naša voditeljka siromašne muškarce nazvala slepcima! Ima 68 godina i samo ovakve želi za romansu
Kurir 15.08.2025
Bivša rijaliti učesnica, voditeljka i spisateljica, Jasmina Rakitić poznatija kao Jasmina Ana (68), šokirala je javnost kada je progovorila o muškarcu kakvog želi. Jasmina Ana je rekla da su joj finansije jako važne, te da ne bi mogla da bude sa… »
"Nikada ne bih mogla da budem sa slepcem koji nema para" Naša voditeljka šokirala izjavom!
Alo 15.08.2025
Kako je navela, finansije su joj jako važne, pa tako ne bi mogla da bude sa siromašnim muškarcem. Bivša rijaliti učesnica, voditeljka i spisateljica, Jasmina Rakitić poznatija kao Jasmina Ana, šokirala je javnost kada je progovorila o muškarcu kakvog… »
"Nikad ne bih mogla da budem s nekim slepcem" Voditeljka (68) udarila na siromašne muškarce
Telegraf 15.08.2025
Bivša rijaliti učesnica, voditeljka i spisateljica, Jasmina Rakitić poznatija kao Jasmina Ana (68), šokirala je javnost kada je progovorila o muškarcu kakvog želi. Jasmina Ana je rekla da su joj finansije jako važne, te da ne bi mogla da bude sa… »
"Neću da budem sa slepcem": Voditeljka (68) šokirala priznanjem:"Dosta mi je tih foliranja da novac nije važan"
Blic 15.08.2025
Vesti dana »

Oglasio se Viktor Orban nakon što je Tramp najavio da će se sastati sa Putinom u Mađarskoj
Nova pre 8 minutajoš 35 povezanih

Danka Nešović odgovorila da li će se kandidovati za direktorku Pete gimnazije
Nova pre 5 satijoš 35 povezanih

Marija Vasić o pritvoru: Politička ucena i pokazni primer svima koji pričaju protiv vlasti
Beta pre 2 satajoš 5 povezanih

Evroposlanici: Studenti zaslužuju nagradu Saharov, bore se za prave, evropske vrednosti
N1 Info pre 23 minutajoš 15 povezanih