Povezane vesti
Skandalozna izjava srpske voditeljke: "Ne treba mi slepac i siromašan muškarac, novac mi je važan"
Mondo pre 2 sata
Bivša učesnica rijalitija, televizijska voditeljka i autorka knjiga, Jasmina Rakitić, poznata javnosti kao Jasmina Ana (68), iznenadila je javnost izjavom o tome kakvog partnera priželjkuje. Ona je istakla da joj je materijalna sigurnost od velikog… »
Naša voditeljka siromašne muškarce nazvala slepcima! Ima 68 godina i samo ovakve želi za romansu
Kurir pre 7 sati
Bivša rijaliti učesnica, voditeljka i spisateljica, Jasmina Rakitić poznatija kao Jasmina Ana (68), šokirala je javnost kada je progovorila o muškarcu kakvog želi. Jasmina Ana je rekla da su joj finansije jako važne, te da ne bi mogla da bude sa… »
"Nikada ne bih mogla da budem sa slepcem koji nema para" Naša voditeljka šokirala izjavom!
Alo pre 7 sati
Kako je navela, finansije su joj jako važne, pa tako ne bi mogla da bude sa siromašnim muškarcem. Bivša rijaliti učesnica, voditeljka i spisateljica, Jasmina Rakitić poznatija kao Jasmina Ana, šokirala je javnost kada je progovorila o muškarcu kakvog… »
"Nikad ne bih mogla da budem s nekim slepcem" Voditeljka (68) udarila na siromašne muškarce
Telegraf pre 6 sati
Bivša rijaliti učesnica, voditeljka i spisateljica, Jasmina Rakitić poznatija kao Jasmina Ana (68), šokirala je javnost kada je progovorila o muškarcu kakvog želi. Jasmina Ana je rekla da su joj finansije jako važne, te da ne bi mogla da bude sa… »
"Neću da budem sa slepcem": Voditeljka (68) šokirala priznanjem:"Dosta mi je tih foliranja da novac nije važan"
Blic pre 9 sati
Vesti dana »

U Beogradu građani ispred zgrade Vlade, pristalice SNS kod obližnjih stranačkih prostorija
Beta pre 45 minutajoš 131 povezana

U Beogradu i Novom Sadu ponovo protesti na poziv studenata u blokadi i zborova
Sputnik pre 30 minutajoš 52 povezane

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih