Повезане вести
Скандалозна изјава српске водитељке: "Не треба ми слепац и сиромашан мушкарац, новац ми је важан"
Мондо 15.08.2025
Бивша учесница ријалитија, телевизијска водитељка и ауторка књига, Јасмина Ракитић, позната јавности као Јасмина Ана (68), изненадила је јавност изјавом о томе каквог партнера прижељкује. Она је истакла да јој је материјална… »
Наша водитељка сиромашне мушкарце назвала слепцима! Има 68 година и само овакве жели за романсу
Курир 15.08.2025
Бивша ријалити учесница, водитељка и списатељица, Јасмина Ракитић познатија као Јасмина Ана (68), шокирала је јавност када је проговорила о мушкарцу каквог жели. Јасмина Ана је рекла да су јој финансије јако важне, те да не би… »
"Никада не бих могла да будем са слепцем који нема пара" Наша водитељка шокирала изјавом!
Ало 15.08.2025
Како је навела, финансије су јој јако важне, па тако не би могла да буде са сиромашним мушкарцем. Бивша ријалити учесница, водитељка и списатељица, Јасмина Ракитић познатија као Јасмина Ана, шокирала је јавност када је… »
"Никад не бих могла да будем с неким слепцем" Водитељка (68) ударила на сиромашне мушкарце
Телеграф 15.08.2025
Бивша ријалити учесница, водитељка и списатељица, Јасмина Ракитић познатија као Јасмина Ана (68), шокирала је јавност када је проговорила о мушкарцу каквог жели. Јасмина Ана је рекла да су јој финансије јако важне, те да не би… »
"Нећу да будем са слепцем": Водитељка (68) шокирала признањем:"Доста ми је тих фолирања да новац није важан"
Блиц 15.08.2025
Вести дана »

Готово без промене: Званични средњи курс данас је 117,1764 динара за евро
Курир пре 0 минутајош 2 повезане

Жене парфем и шминку, мушкарци кондоме и алат: Питали су возаче у Србији шта обавезно држе у аутомобилу, а ево шта је заједничко за оба пола
Блиц пре 50 минутајош 1 повезана

Трамп стигао у своју другу званичну посету Великој Британији на позив свог пријатеља Краља
Данас пре 5 сатијош 2 повезане