Повезане вести
Језива исповест Тамаре која је преживела напад ајкуле: Другарица јој страдала, а њу спасила једна ствар
Б92 15.08.2025
У лето 1981. године, Американка Тамара Енис, тада двадесетједногодишњакиња, запутила се на море са троје пријатеља са факултета - Рендалом Коеном, Данијелом Перином и Кристи Вапниарски. Њихова авантура започела је безбрижно… »
"Ајкула ми је појела пријатељицу пред очима": Потресна исповест Тамаре која је преживела напад предатора, један поступак јој…
Блиц 15.08.2025
"После отприлике сат времена пливања, чула сам Кристи како вришти. У почетку сам помислила да се дави и викнула сам јој да не одустаје. Али онда сам схватила да је ајкуле круже", сец́а се Тамара... Било је вруће лето 1981… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 6 минутајош 25 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично ће се објављивати на Порталу отворених података
Форбес пре 46 минутајош 21 повезана
ЦИВИЦУС Монитор: Оцена грађанског простора у Србији, са "опструираног", пала на ниво "под репресијом"
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 17 повезаних
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 2 сатајош 31 повезана
Временска прогноза за Србију: стабилно време са маглом и топлим данима до средине децембра
Наслови.аи пре 2 минутајош 21 повезана