Povezane vesti
Jeziva ispovest Tamare koja je preživela napad ajkule: Drugarica joj stradala, a nju spasila jedna stvar
B92 15.08.2025
U leto 1981. godine, Amerikanka Tamara Enis, tada dvadesetjednogodišnjakinja, zaputila se na more sa troje prijatelja sa fakulteta - Rendalom Koenom, Danijelom Perinom i Kristi Vapniarski. Njihova avantura započela je bezbrižno, isplovljavanjem iz… »
"Ajkula mi je pojela prijateljicu pred očima": Potresna ispovest Tamare koja je preživela napad predatora, jedan postupak joj…
Blic 15.08.2025
"Posle otprilike sat vremena plivanja, čula sam Kristi kako vrišti. U početku sam pomislila da se davi i viknula sam joj da ne odustaje. Ali onda sam shvatila da je ajkule kruže", seća se Tamara... Bilo je vruće leto 1981. godine. Amerikanka Tamara… »
Vesti dana »
"Prekršili ste primirje" Sve oči uprte u Liban, Evropa formira savez bez SAD! Amerikanci objavili snimak kako izgleda blokada Ormuza, danas sastanak 30 zemalja
Blic pre 33 minutajoš 33 povezane
Da li će biti kiše za maraton? Poznato kakav nas vikend čeka, oglasio se RHMZ
Telegraf pre 13 minutajoš 23 povezane
Lepa novinarka prišla Novaku i Luki: Đoković i Dončić priredili spektakl!
Večernje novosti pre 13 minutajoš 38 povezanih
Studenti objavili spisak imena ljudi koji su odgovorni što je policija krvnički upala na fakultet: "Da se zapamte"
Nova pre 49 minutajoš 14 povezanih