Povezane vesti
Policiji dobacio da "hapse kriminalce": Pretukli ga pred detetom, pa pretili Centrom za socijalni rad
N1 Info 15.08.2025
"Policija me je napala sa leđa, tukli su me pred detetom, a onda su me priveli i pretili Centrom za socijalni rad", rekao je za N1 Branko Vukmirović iz Beograda. Sve se odigralo u Ustaničkoj ulici, navodi on, u četvrtak 7. avgusta, pošto je krenuo sa… »
Policiji dobacio da „hapse kriminalce“, oni ga pretukli pred detetom, pa pretili Centrom za socijalni rad
Nova 15.08.2025
"Policija me je napala sa leđa, tukli su me pred detetom, a onda su me priveli i pretili Centrom za socijalni rad", rekao je za N1 Branko Vukmirović iz Beograda. Sve se odigralo u Ustaničkoj ulici, navodi on, u četvrtak 7. avgusta, pošto je krenuo sa… »
Vesti dana »
Uhapšeni osumnjičeni za falsifikovanje 120 diploma fakulteta i srednjih škola
Nedeljnik pre 48 minutajoš 67 povezanih
Selaković dočekan zvižducima ispred Višeg suda u Beogradu, Jelača negira krivicu u slučaju „Generalštab“
Danas pre 58 minutajoš 26 povezanih
Olujno nevreme se približava Srbiji: Prvi na udari su ovi delovi zemlje, temperatura pada za 15 stepeni
Dnevnik pre 1 satjoš 40 povezanih
Centralna komanda SAD: Precizan odgovor na obaranje "apača"; Teheran: Preispitaćemo diplomatski proces sa Vašingtonom
RTS pre 23 minutajoš 29 povezanih