Povezane vesti
Policiji dobacio da "hapse kriminalce": Pretukli ga pred detetom, pa pretili Centrom za socijalni rad
N1 Info 15.08.2025
"Policija me je napala sa leđa, tukli su me pred detetom, a onda su me priveli i pretili Centrom za socijalni rad", rekao je za N1 Branko Vukmirović iz Beograda. Sve se odigralo u Ustaničkoj ulici, navodi on, u četvrtak 7. avgusta, pošto je krenuo sa… »
Policiji dobacio da „hapse kriminalce“, oni ga pretukli pred detetom, pa pretili Centrom za socijalni rad
Nova 15.08.2025
"Policija me je napala sa leđa, tukli su me pred detetom, a onda su me priveli i pretili Centrom za socijalni rad", rekao je za N1 Branko Vukmirović iz Beograda. Sve se odigralo u Ustaničkoj ulici, navodi on, u četvrtak 7. avgusta, pošto je krenuo sa… »
Vesti dana »
Treće ročište za slučaj „Generalštab“: Jelača tvrdi da je trpela pritiske, Vasić nije želeo da odgovara na pitanja
Nedeljnik pre 19 minutajoš 29 povezanih
Tramp: Iran propustio priliku, sad mora da plati cenu; Pezeškijan: Pregovorima prevazići trenutno stanje
RTS pre 38 minutajoš 34 povezane
Škole će voditi đake na Ekspo: To predviđa plan rada za sledeću godinu
Radio 021 pre 19 minutajoš 5 povezanih
Olujno nevreme se približava Srbiji: Prvi na udari su ovi delovi zemlje, temperatura pada za 15 stepeni
Dnevnik pre 3 satajoš 41 povezana