Povezane vesti
Narodni pokret Srbije: Hitno smeniti komandanta JZO zbog torture nad studentima i građanima
Radio 021 pre 1 dan
Narodni pokret Srbije zatražio je hitno razrešenje dužnosti komandanta Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata Marka Krička zbog, "torture koju on i njegovi pripadnici sprovode nad građanima Srbije". U saopštenju piše da su na sinoćnjem… »
„Ili mi ili oni“: Kada ti Marko Kričak preti silovanjem u garaži Vlade Srbije
Vreme pre 5 sati
KomandantJZO Marko Kričak udarao je studentkinju Nikolinu Sinđelić o zid u garaži Vlade Srbije, pretio joj silovanjem i govorio joj „da treba da mu zatraži da prestane da je bije“, rekla je ona za N1. „Ili mi ili oni.“ Ovako je svoju užasnu ispovest… »
Narodni pokret Srbije: Hitno smeniti komandanta JZO zbog torture nad studentima i građanima
Beta pre 9 sati
Narodni pokret Srbije (NPS) je danas zatražio hitno razrešenje dužnosti komandanta Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata (JZO) Marka Krička zbog, "torture koju on i njegovi pripadnici sprovode nad građanima Srbije". U saopštenju piše da… »
Studentkinja: Marko Kričak mi pretio da će me silovati, šamarao i udarao mi glavu o zid
Pravda pre 9 sati
Studenti Nikolina Sinđelić i Stevan Zdravković sinoć su posle protesta ostali bez telefona, nakon što su ih, kako kažu, pripadnici JZO, policije i maskirani muškarci uveli u garažu Vlade, a nakon toga u PS u Majke Jevrosime. Studentkinja Nikolina je… »
Studentkinja: Marko Kričak mi pretio da će me silovati, šamarao i udarao mi glavu o zid
N1 Info pre 10 sati
Studenti Nikolina Sinđelić i Stevan Zdravković sinoć su posle protesta ostali bez telefona, nakon što su ih, kako kažu, pripadnici JZO, policije i maskirani muškarci uveli u garažu Vlade, a nakon toga u PS u Majke Jevrosime. Studentkinja Nikolina je… »
Narodni pokret Srbije: Hitno razrešiti komandanta JZO Marka Krička zbog torture nad građanima
N1 Info pre 9 sati
Narodni pokret Srbije (NPS) zatražio je danas hitno razrešenje dužnosti komandanta Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata (JZO) Marka Krička, zbog torture koju on i njegovi pripadnici sprovode nad građanima Srbije. U saopštenju NPS je… »
Nova pre 10 sati
Vesti dana »

'Sledeći put u Moskvi': Putin Trampu posle susreta koji nije doneo mir Ukrajini
BBC News pre 48 minutajoš 13 povezanih

Čitač sa usana o razgovoru između Trampa i Putina na pisti: "Pomoći ću ti“ - "Dovešću stvar do kraja"
Telegraf pre 3 satajoš 10 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Beta pre 3 satajoš 9 povezanih

„Koga čuvate“ i „idite na Kosovo“ – parole su demonstranata policiji ispred sedišta leskovačkih naprednjaka
Jugmedia pre 3 satajoš 4 povezane

Dačić: I večeras narušavan javni red i mir, povređeno šest policajaca, privedeno 38 lica
Euronews pre 2 satajoš 4 povezane