Повезане вести
„Или ми или они“: Када ти Марко Кричак прети силовањем у гаражи Владе Србије
Време 15.08.2025
Командант ЈЗО Марко Кричак ударао је студенткињу Николину Синђелић о зид у гаражи Владе Србије, претио јој силовањем и говорио јој „да треба да му затражи да престане да је бије“, рекла је она за Н1. „Или ми или они.“ Овако је… »
Народни покрет Србије: Хитно сменити команданта ЈЗО због тортуре над студентима и грађанима
Радио 021 15.08.2025
Народни покрет Србије затражио је хитно разрешење дужности команданта Јединице за обезбеђење одређених личности и објеката Марка Кричка због, "тортуре коју он и његови припадници спроводе над грађанима Србије". У саопштењу… »
Народни покрет Србије: Хитно сменити команданта ЈЗО због тортуре над студентима и грађанима
Бета 15.08.2025
Народни покрет Србије (НПС) је данас затражио хитно разрешење дужности команданта Јединице за обезбеђење одређених личности и објеката (ЈЗО) Марка Кричка због, "тортуре коју он и његови припадници спроводе над грађанима… »
Студенткиња: Марко Кричак ми претио да ће ме силовати, шамарао и ударао ми главу о зид
Правда 15.08.2025
Студенти Николина Синђелић и Стеван Здравковић синоћ су после протеста остали без телефона, након што су их, како кажу, припадници ЈЗО, полиције и маскирани мушкарци увели у гаражу Владе, а након тога у ПС у Мајке Јевросиме… »
Студенткиња: Марко Кричак ми претио да ће ме силовати, шамарао и ударао ми главу о зид
Н1 Инфо 15.08.2025
Студенти Николина Синђелић и Стеван Здравковић синоћ су после протеста остали без телефона, након што су их, како кажу, припадници ЈЗО, полиције и маскирани мушкарци увели у гаражу Владе, а након тога у ПС у Мајке Јевросиме… »
Народни покрет Србије: Хитно разрешити команданта ЈЗО Марка Кричка због тортуре над грађанима
Н1 Инфо 15.08.2025
Народни покрет Србије (НПС) затражио је данас хитно разрешење дужности команданта Јединице за обезбеђење одређених личности и објеката (ЈЗО) Марка Кричка, због тортуре коју он и његови припадници спроводе над грађанима Србије… »
Нова 15.08.2025
Вести дана »
НБС добила упозорење о увођењу секундарних санкција због НИС-а
Н1 Инфо пре 12 минутајош 38 повезаних
Ђукић: Нема чаробног решења за НИС, Влада прави драму док је на улицама Београда и Новог Сада много света
Н1 Инфо пре 1 сатјош 45 повезаних
Након прекида штрајка глађу: Хрка и даље испред Скупштине Србије, Јаћимовић код зграде Бановине
НИН пре 1 сатјош 13 повезаних
Преко 20 центиметара снега на Златибору, у Ужицу ломио гране и стабла: Зима стисла зубе у овом делу Србије, за сада нема завејаних путева
РИНА пре 1 сатјош 45 повезаних
Све о Светском првенству: Када је жреб и која су правила у баражу
Нова пре 32 минутајош 30 повезаних