Повезане вести
„Или ми или они“: Када ти Марко Кричак прети силовањем у гаражи Владе Србије
Време 15.08.2025
Командант ЈЗО Марко Кричак ударао је студенткињу Николину Синђелић о зид у гаражи Владе Србије, претио јој силовањем и говорио јој „да треба да му затражи да престане да је бије“, рекла је она за Н1. „Или ми или они.“ Овако је… »
Народни покрет Србије: Хитно сменити команданта ЈЗО због тортуре над студентима и грађанима
Радио 021 15.08.2025
Народни покрет Србије затражио је хитно разрешење дужности команданта Јединице за обезбеђење одређених личности и објеката Марка Кричка због, "тортуре коју он и његови припадници спроводе над грађанима Србије". У саопштењу… »
Народни покрет Србије: Хитно сменити команданта ЈЗО због тортуре над студентима и грађанима
Бета 15.08.2025
Народни покрет Србије (НПС) је данас затражио хитно разрешење дужности команданта Јединице за обезбеђење одређених личности и објеката (ЈЗО) Марка Кричка због, "тортуре коју он и његови припадници спроводе над грађанима… »
Студенткиња: Марко Кричак ми претио да ће ме силовати, шамарао и ударао ми главу о зид
Правда 15.08.2025
Студенти Николина Синђелић и Стеван Здравковић синоћ су после протеста остали без телефона, након што су их, како кажу, припадници ЈЗО, полиције и маскирани мушкарци увели у гаражу Владе, а након тога у ПС у Мајке Јевросиме… »
Студенткиња: Марко Кричак ми претио да ће ме силовати, шамарао и ударао ми главу о зид
Н1 Инфо 15.08.2025
Студенти Николина Синђелић и Стеван Здравковић синоћ су после протеста остали без телефона, након што су их, како кажу, припадници ЈЗО, полиције и маскирани мушкарци увели у гаражу Владе, а након тога у ПС у Мајке Јевросиме… »
Народни покрет Србије: Хитно разрешити команданта ЈЗО Марка Кричка због тортуре над грађанима
Н1 Инфо 15.08.2025
Народни покрет Србије (НПС) затражио је данас хитно разрешење дужности команданта Јединице за обезбеђење одређених личности и објеката (ЈЗО) Марка Кричка, због тортуре коју он и његови припадници спроводе над грађанима Србије… »
Нова 15.08.2025
Вести дана »
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 49 минутајош 18 повезаних
Москва критикује Зеленског због захтева да Запад гарантује безбедност избора
Политика пре 49 минутајош 20 повезаних
Почела примена мера у Аустралији: Млађима од 16 година забрањене друштвене мреже
Данас пре 43 минутајош 9 повезаних