Povezane vesti

„Ili mi ili oni“: Kada ti Marko Kričak preti silovanjem u garaži Vlade Srbije

„Ili mi ili oni“: Kada ti Marko Kričak preti silovanjem u garaži Vlade Srbije

Vreme pre 27 dana
Komandant JZO Marko Kričak udarao je studentkinju Nikolinu Sinđelić o zid u garaži Vlade Srbije, pretio joj silovanjem i govorio joj „da treba da mu zatraži da prestane da je bije“, rekla je ona za N1. „Ili mi ili oni.“ Ovako je svoju užasnu ispovest… »
Narodni pokret Srbije: Hitno smeniti komandanta JZO zbog torture nad studentima i građanima

Narodni pokret Srbije: Hitno smeniti komandanta JZO zbog torture nad studentima i građanima

Radio 021 pre 27 dana
Narodni pokret Srbije zatražio je hitno razrešenje dužnosti komandanta Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata Marka Krička zbog, "torture koju on i njegovi pripadnici sprovode nad građanima Srbije". U saopštenju piše da su na sinoćnjem… »

Beta pre 26 dana
Narodni pokret Srbije (NPS) je danas zatražio hitno razrešenje dužnosti komandanta Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata (JZO) Marka Krička zbog, "torture koju on i njegovi pripadnici sprovode nad građanima Srbije". U saopštenju piše da… »
Studentkinja: Marko Kričak mi pretio da će me silovati, šamarao i udarao mi glavu o zid

Studentkinja: Marko Kričak mi pretio da će me silovati, šamarao i udarao mi glavu o zid

Pravda pre 26 dana
Studenti Nikolina Sinđelić i Stevan Zdravković sinoć su posle protesta ostali bez telefona, nakon što su ih, kako kažu, pripadnici JZO, policije i maskirani muškarci uveli u garažu Vlade, a nakon toga u PS u Majke Jevrosime. Studentkinja Nikolina je… »

N1 Info pre 26 dana
Studenti Nikolina Sinđelić i Stevan Zdravković sinoć su posle protesta ostali bez telefona, nakon što su ih, kako kažu, pripadnici JZO, policije i maskirani muškarci uveli u garažu Vlade, a nakon toga u PS u Majke Jevrosime. Studentkinja Nikolina je… »
Narodni pokret Srbije: Hitno razrešiti komandanta JZO Marka Krička zbog torture nad građanima

Narodni pokret Srbije: Hitno razrešiti komandanta JZO Marka Krička zbog torture nad građanima

N1 Info pre 26 dana
Narodni pokret Srbije (NPS) zatražio je danas hitno razrešenje dužnosti komandanta Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata (JZO) Marka Krička, zbog torture koju on i njegovi pripadnici sprovode nad građanima Srbije. U saopštenju NPS je… »

Nova pre 26 dana

Vesti dana »