Povezane vesti

"Imali smo trzavice, ne pričamo": Đani iskreno o braku sa Slađom, priznao šta se dešava u Crnoj Gori

"Imali smo trzavice, ne pričamo": Đani iskreno o braku sa Slađom, priznao šta se dešava u Crnoj Gori

Mondo pre 3 sata
Folk pevač Radiša Trajković Đani otvoreno je govorio o ovogodišnjoj sezoni u Crnoj Gori, odnosu sa suprugom Slađom, cenama svojih nastupa, kao i o bakšišu koji dobija. Pevač ističe da je i dalje radno angažovan, iako se tempo nastupa malo smanjio. "Malo… »
"Bilo je trzavica u braku" Iskren intervju Đanija o braku sa Slađom, priznao da li je zbog krize spustio cenu nastupa: Greota…

"Bilo je trzavica u braku" Iskren intervju Đanija o braku sa Slađom, priznao da li je zbog krize spustio cenu nastupa: Greota…

Kurir pre 6 sati
Folk pevač Radiša Trajković Đani progovorio je o sezoni u Crnoj Gori, supruzi Slađi, kao i o cenama nastupa i bakšišima. "Malo odmara, malo radim, sad se razredilo, ali radno je. Definitivno je pukla sezona, radim tamo gde je obostrano dobro, meni bude… »
"Bilo je trzavica u braku": Đani iskreno o tezgama, Slađi i bakšišima: "Greota da ne uzmem pare kad mi daju, za to sam maher"…

"Bilo je trzavica u braku": Đani iskreno o tezgama, Slađi i bakšišima: "Greota da ne uzmem pare kad mi daju, za to sam maher"…

Blic pre 7 sati
Folk pevač Radiša Trajković Đani pred kamerama "Blica" progovorio je o sezoni u Crnoj Gori, supruzi Slađi, kao i o cenama nastupa i bakšišima. "Malo odmara, malo radim, sad se razredilo, ali radno je. Definitivno je pukla sezona, radim tamo gde je… »

Vesti dana »