Повезане вести

"Присуствовао сам порођају, мушкарци будите храбри!" Глумац из хит серије добио ћерку, поделио фотографију из болнице (фото)

"Присуствовао сам порођају, мушкарци будите храбри!" Глумац из хит серије добио ћерку, поделио фотографију из болнице (фото)

Курир 15.08.2025
Глумац Марко Радојевић, којег јавност зна као Милета Купуса из серије " Игре судбине" открио је да је пре месец дана други пут постао отац и да је тада присуствовао порођају супруге. Марко је на Инстаграму поделио фотографију са… »
Глумац из Игре судбине постао отац! Присуствовао порођају па поделио утиске из сале: "Мушкарци, будите храбри"

Глумац из Игре судбине постао отац! Присуствовао порођају па поделио утиске из сале: "Мушкарци, будите храбри"

Телеграф 15.08.2025
Глумац Марко Радојевић, којег јавност зна као Милета Купуса из серије "Игре судбине" открио је да је пре месец дана добио бебу. Марко је присуствовао порођају и био уз супругу у најважнијем тренутку. Глумац је сада на Инстаграму… »
"Присуствовао сам порођају, мушкарци будите храбри": Глумац добио ћерку, поделио фотографију из сале: "Жена претрпи огромне…

"Присуствовао сам порођају, мушкарци будите храбри": Глумац добио ћерку, поделио фотографију из сале: "Жена претрпи огромне…

Блиц 15.08.2025
Глумац Марко Радојевић, којег јавност зна као Милета Купуса из серије "Игре судбине" открио је да је пре месец дана добио бебу и да је тада присуствовао порођају супруге. Наиме, Марко је на Инстаграму поделио фотографију са бебом… »

Вести дана »