Povezane vesti
Svađa s anabelom joj slomila srce! Luna Đogani o sukobu sa majkom: Kajem se što sam ikada dozvolila da...
Kurir 15.08.2025
Pobednica "Zadruge" Luna Đogani i njena majka pevačica Anabela Atijas imale su žestoke okršaje u rijaliti programu, što je pratila cela nacija, a neretko su padale teške reči i optužbe. Luna Đogani je sad priznala je da se gorko pokajala zbog svih ružnih… »
Svađa sa majkom joj slomila srce! Luna Đogani o sukobu sa Anabelom: "Kajem se što sam ikada dozvolila da..."
Telegraf 15.08.2025
Pobednica "Zadruge" Luna Đogani i njena majka pevačica Anabela Atijas imale su žestoke okršaje u rijaliti programu, što je pratila cela nacija, a neretko su padale teške reči i optužbe. Gostujući u emisiji ''Scena'', Luna Đogani priznala je da se gorko… »
Vesti dana »

Student FTN-a koji štrajkuje glađu ipak nije prebačen u bolnicu, kolege i Zborovi zovu na protest u četvrtak ispred suda u NS
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 41 povezana

Upadali u firme i krali sve redom! Četvoro uhapšenih zbog sedam teških krađa u Barajevu: Vrednost "ulova" pet miliona dinara!
Kurir pre 53 minutajoš 43 povezane

Ujutru mraz, a preko dana 31 stepen Lepi dani na izmaku, meteorolog otkrio kada će stići jako zahlađenje
Alo pre 1 satjoš 33 povezane

Ovo je Srbin osumnjičen da je ubio suprugu, ranio ćerku i njenog prijatelja u Beču: Zločinu prethodila svađa, lekari se bore za život deteta
Večernje novosti pre 1 satjoš 24 povezane

FOTO i VIDEO: Skup podrške uhapšenim poljoprivrednicima i građanima ispred suda, Šulc došao na štakama
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 17 povezanih