Povezane vesti
"Nosila si me kroz najteže dane, kroz vodu i vatru" Nina Badrić se posvetila veri, isplivali svi detalji
Kurir 15.08.2025
Pevačica Nina Badrić (53) posvetila se veri, a sada je na Instagramu podelila fotografije sa jednog svetog mesta. "Nosila si me kroz najteže dane nosiš me i kroz vodu i vatru. Majka", napisala je ona u opisu fotografije Majke Božije. Jednom prilikom… »
"Nosila si me kroz najteže dane, kroz vodu i vatru": Nina Badrić se posvetila veri, ovde pronalazi mir, a ovako priča o teškom…
Blic 15.08.2025
Pevačica Nina Badrić (53) posvetila se veri, a sada je na Instagramu podelila fotografije sa jednog svetog mesta. Nina je u ovoj objavi istakla koliko joj je vera pomaže u najtežim danima. "Nosila si me kroz najteže dane nosiš me i kroz vodu i vatru… »
Vesti dana »
Gotovo je! Amerika uputila poslednju ponudu, odgovor Irana će zaprepastiti svet: Pregovori propali - scenario koji sledi nikako nije dobar
Blic pre 33 minutajoš 33 povezane
Patrijarh Porfirije u Vaskršnjoj poslanici: Bez Srba na Kosovu i Metohiji nema boljeg života ni za nas
NIN pre 38 minutajoš 50 povezanih
(Uživo) Izbori u Mađarskoj koji menjaju sve! Ovakva izlaznost nije viđena, glasali Orban i Mađar: "Ovde sam da pobedim"
Mondo pre 3 minutajoš 32 povezane
SAD i Iran bez dogovora posle maratonskih pregovora, nema plana za dalje
Bloomberg Adria pre 38 minutajoš 27 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 12. april: Danas jutro hladno, tokom dana sunčano i toplo
Serbian News Media pre 1 satjoš 20 povezanih