Povezane vesti
"Pali me da gledam takve dok mi čiste stan": Devojka iz Beograda podelila jezivo iskustvo: Došla na posao, on je gledao i pred…
Blic 15.08.2025
Beograđanka (28) nije ni slutila da će se sređivanje jednog stana pretvoriti u košmar. Čovek koji ju je angažovao za čišćenje zahtevao je da bude prisutan dok ona čisti stan, a potom je ispred nje počeo da masturbira. Beograđanka koja je doživela… »
"Pali me da gledam takve dok mi čiste stan": Devojka iz Beograda podelila jezivo iskustvo: Došla na posao, on je gledao i pred…
Blic 15.08.2025
Beograđanka (28) nije ni slutila da će se sređivanje jednog stana pretvoriti u košmar. Čovek koji ju je angažovao za čišćenje zahtevao je da bude prisutan dok ona čisti stan, a potom je ispred nje počeo da masturbira. Beograđanka koja je doživela… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 28. januar: Oblačno, ponegde prolazna kiša
Beta pre 9 minutajoš 1 povezana
Ukrajinski šef diplomatije: Zelenski je spreman da se sastane s Putinom
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Verbić o skupu „Znanje je moć“: Da nije bilo govora rektora Đokića, ja bih rekao da je ovo bila priredba
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Lančani sudar na auto-putu kod Bačke Topole, petoro povređenih prevezeno u subotičku bolnicu
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
(Video) Drama u Hjustonu! NASA avion prinudno sleteo "na stomaku": Vatra i dim na sve strane
Blic pre 34 minutajoš 1 povezana