Povezane vesti
"Predizborni" asfalt u Kosjeriću već propada
Radio 021 pre 4 sati
Asfaltiranje je odavno postala populistička formula za pridobijanje glasača. Zato su naprednjaci odlučili da državnim novcem presvuku sve seoske puteve u okolini Kosjerića, mesec dana pre lokalnih izbora. Svetozar Surtov iz Grupe građana "Čisti ljudi za… »
SNS u Kosjeriću potrošio enormne svote novca: A "predizborni" asfalt se već kruni
Novi magazin pre 6 sati
Kosjerić nije smeo da padne. To se videlo tokom izbora u toj opštini, kada su tu varošicu posetili skoro svi državni zvaničnici, a na sam dan izbora i nepoznati muškarci. A sada se vidi i po podacima o tome koliko je SNS potrošio u kampanji. Asfaltiranje… »
SNS u Kosjeriću potrošio 31 milion dinara, a kvalitet asfalta upitan
Serbian News Media pre 6 sati
Izveštaji o finansiranju kampanja otkrili su da je Srpska napredna stranka (SNS) uložila 31 milion dinara za izbore u Kosjeriću, što je znatno više od uobičajenih troškova. Ova suma, zajedno sa 27 miliona dinara potrošenih u Zaječaru, pokazuje da su ove… »
SNS je potrošio 25 puta više novca na izbore u Kosjeriću nego prethodnih godina, a „predizborni“ asfalt se kruni: „Ne znam da…
Nova pre 7 sati
Kosjerić nije smeo da padne. To se videlo tokom izbora u toj opštini, kada su tu varošicu posetili skoro svi državni zvaničnici, a na sam dan izbora i nepoznati muškarci. A sada se vidi i po podacima o tome koliko je SNS potrošio u kampanji. Asfaltiranje… »
SNS u Kosjeriću potrošio enormne svote novca: A "predizborni" asfalt se već kruni
N1 Info pre 8 sati
Vesti dana »

Uhapšen muškarac zbog ometanja policije! Pretresali mu kuću nakon što je njegov rođak zapalio kapiju tužioca u Paraćinu, on ih psovao i vređao!
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih

Putina pratili moćni lovci na putu ka Rusiji: Pogledajte snimak iz predsedničkog aviona nakon sastanka sa Trampom
Mondo pre 36 minutajoš 43 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 20 povezanih