Povezane vesti
„Posesivna je, glasna, ali i brže prašta“: Kako je Dragan Nikolić govorio o tajni uspešnog braka sa Milenom Dravić
Nova 16.08.2025
Legendarni glumac Dragan Nikolić, tokom 2007. godine, dao je intimnu ispovest u kojoj je otkrio do tada nepoznate stvari iz svog detinjstva i braka sa Milenom Dravić. U razgovoru za magazin „Story“ Dragan Nikolić je tada, između ostalog, govorio i o… »
"To što Milena i ja nemamo decu je..." Dragan Nikolić je samo jednom govorio o tome što nije imao potomstvo i bio je iskren do…
Kurir 16.08.2025
Legendarni glumac Dragan Nikolić, tokom 2007. godine, dao je intimnu ispovest magazinu Story u kojoj je otkrio do tada nepoznate stvari iz svog detinjstva, prvim ljubavima i patnjama, glumačkim počecima, kao i braku s koleginicom Milenom Dravić, ženom… »
Vesti dana »

Srbija između sunca i oblaka Sever suv, na jugu kiša a sneg će padati u ovom delu zemlje
Dnevnik pre 34 minutajoš 14 povezanih

Danas prva sednica Skupštine Srbije ove jeseni: Na dnevnom redu 47 tačaka
Radio 021 pre 49 minutajoš 8 povezanih

Tramp: Skoro da sam doneo odluku – šta će dobiti Kijev i da li će "tomahavk" leteti u Rusiju
RTS pre 3 minutajoš 6 povezanih

I treći Nikola pokidao, još jedan produkt Miška Ražnatovića zaigrao u NBA i za 8 minuta uradio veliki posao
Telegraf pre 28 minutajoš 7 povezanih

Tramp: Mislim da ćemo imati dogovor...; Ipak nije "prokleto negativan"?
B92 pre 19 minutajoš 7 povezanih