Povezane vesti
Luksuz u svakom ćošku Jelena Ilić otvorila vrata novog stana, po kvadratu platila 3.500 evra (foto)
Alo pre 11 sati
Jelena Ilić kupila je stan na Zvezdari. Jelena Ilić, bivša supruga Ivana Marinkovića, kupila je stan na Zvezdari, s kojim se pohvalila na društvenim mrežama. - Kupila sam stan na Zvezdari, na ovoj lokaciji kvadrat se kreće oko 3.500 evra. Srećna sam… »
Jelena Ilić pokazala stan čiji je kvadrat platila 3.500 €! Ima i prostrano dvorište, a pored ulaznih vrata broj koji nosi jaku…
Kurir pre 11 sati
Jelena Ilić, bivša supruga Ivana Marinkovića, kupila je stan na Zvezdari, s kojim se pohvalila na društvenim mrežama. - Kupila sam stan na Zvezdari, na ovoj lokaciji kvadrat se kreće oko 3.500 evra. Srećna sam, uzbuđena. Od ponedeljka počinjem da… »
Jelena Ilić pokazala kako joj izgleda stan: Snimila i dvorište i terasu: Njenoj sreći nema kraja (foto)
Blic pre 12 sati
Bivša zadrugarka Jelena Ilić kupila je stan na Zvezdari, a sada je snimila i pokazala pratiocima na Instagramu unutrašnjost novog doma. Naime, Jelena se pohvalila nekretninom i snimila stan dok je još uvek neopremljen, a uz to je pokazala i dvorište i… »
Vesti dana »

Demonstranti zapalili prostorije SNS-a u Valjevu i demolirali ulaz u Gradsku upravu, incidenti u više gradova
RTV pre 1 minutjoš 26 povezanih

"Ovo je nož u leđa": Ukrajinci kipte od besa zbog Trampa: "Putin ima veoma dobar razlog za sreću" (foto)
Kurir pre 16 minutajoš 22 povezane

Melanija poslala pismo Putinu! Donald mu je predao, otkriveno šta mu je poručila! Ceo svet zna da gaji netrepeljivost! (foto)
Kurir pre 1 minutjoš 104 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 5 satijoš 24 povezane