Повезане вести

Луксуз у сваком ћошку Јелена Илић отворила врата новог стана, по квадрату платила 3.500 евра (фото)

Луксуз у сваком ћошку Јелена Илић отворила врата новог стана, по квадрату платила 3.500 евра (фото)

Ало пре 31 дана
Јелена Илић купила је стан на Звездари. Јелена Илић, бивша супруга Ивана Маринковића, купила је стан на Звездари, с којим се похвалила на друштвеним мрежама. - Купила сам стан на Звездари, на овој локацији квадрат се креће око… »
Јелена Илић показала стан чији је квадрат платила 3.500 €! Има и пространо двориште, а поред улазних врата број који носи јаку…

Јелена Илић показала стан чији је квадрат платила 3.500 €! Има и пространо двориште, а поред улазних врата број који носи јаку…

Курир пре 31 дана
Јелена Илић, бивша супруга Ивана Маринковића, купила је стан на Звездари, с којим се похвалила на друштвеним мрежама. - Купила сам стан на Звездари, на овој локацији квадрат се креће око 3.500 евра. Срећна сам, узбуђена. Од… »
Јелена Илић показала како јој изгледа стан: Снимила и двориште и терасу: Њеној срећи нема краја (фото)

Јелена Илић показала како јој изгледа стан: Снимила и двориште и терасу: Њеној срећи нема краја (фото)

Блиц пре 31 дана
Бивша задругарка Јелена Илић купила је стан на Звездари, а сада је снимила и показала пратиоцима на Инстаграму унутрашњост новог дома. Наиме, Јелена се похвалила некретнином и снимила стан док је још увек неопремљен, а уз то је… »

Вести дана »