Povezane vesti

"Namerno sam to uradio da pesma ne postane hit" Kompozitor priznao da je sabotirao karijeru Ane Bekute!

"Namerno sam to uradio da pesma ne postane hit" Kompozitor priznao da je sabotirao karijeru Ane Bekute!

Alo pre 5 sati
Priznao je da mu je pevačica tada išla na živce, pa je odlučio da joj postavi težak zadatak koji je očekivao da neće savladati. Dragan Stojković Bosanac svojevremeno je želeo da stane na put karijeri Ane Bekute, nakon što je došla kod njega u studio puna… »
"Meni je Ana Bekuta toliko išla na živce": Poznati muzičar otkrio šta je uradio kako njena pesma ne bi postala hit

"Meni je Ana Bekuta toliko išla na živce": Poznati muzičar otkrio šta je uradio kako njena pesma ne bi postala hit

Mondo pre 5 sati
Bosanac je ispričao kako nije verovao u pesmu koja se Ani dopala, te joj je namerno napravio komplikovan foršpil koji je kasnije postao pravi izazov za muzičare. Dragan je priznao kako mu je Bekuta tada stala na žulj, pa je odlučio da joj postavi težak… »
Činio sam sve da joj sabotiram karijeru: Priznanje kolege slomiće srce Ani Bekuti

Činio sam sve da joj sabotiram karijeru: Priznanje kolege slomiće srce Ani Bekuti

Svet & Skandal pre 6 sati
Pevačica Ana Bekuta ove godine slavi 40 godina karijere, a za sve ovo vreme koliko se na estradi ona je prošla kroz razne situacije. Vreme se promenilo, mnoge ljude je na muzičkoj sceni dočekala i ispratila, a ona je ostala da sija, ali nije joj u… »
"Meni je Ana Bekuta toliko išla na živce" Bosanac postavio Bekuti zadatak, za koji je verovao da neće ispuniti

"Meni je Ana Bekuta toliko išla na živce" Bosanac postavio Bekuti zadatak, za koji je verovao da neće ispuniti

Kurir pre 7 sati
Harmonikaš Dragan Stojković Bosanac svojevremeno je želeo da "zabiberi" karijeru pevačice Ane Bekute, nakon što je došla kod njega u studio puna samopouzdanja. Bosanac je ispričao kako nije verovao u pesmu koja se Ani dopala, te joj je namerno napravio… »
Šok priznanje našeg kompozitora: Hteo da "zabiberi" karijeru Ani "Išla mi na živce, nisam hteo da joj..."

Šok priznanje našeg kompozitora: Hteo da "zabiberi" karijeru Ani "Išla mi na živce, nisam hteo da joj..."

Telegraf pre 9 sati
Ana Bekuta obeležiće 40 godina karijere koncertima u Sava Centru koji će se održati 6. i 7. septembra, a tokom pet decenija profesionalnog rada prošla je kroz situacije koje su danas mnogima neverovatne. Naime, Dragan Stojković Bosanac svojevremeno je… »
"Išla mi je na živce, nisam hteo da joj pesma postane hit": Kompozitor šokirao priznanjem, otkrio kako je pokušavao da…

"Išla mi je na živce, nisam hteo da joj pesma postane hit": Kompozitor šokirao priznanjem, otkrio kako je pokušavao da…

Blic pre 9 sati
Pevačica Ana Bekuta uskoro će obeležiti 40 godina karijere, a tokom bavljenja muzikom za sve ove godine prošla je kroz razne situacije. Ana je kao i svako imala uspone i padove, a Dragan Stojković Bosanac svojevremeno je želeo da joj „zabiberi“ karijeru… »

Vesti dana »