Повезане вести

"Намерно сам то урадио да песма не постане хит" Композитор признао да је саботирао каријеру Ане Бекуте!

"Намерно сам то урадио да песма не постане хит" Композитор признао да је саботирао каријеру Ане Бекуте!

Ало пре 30 дана
Признао је да му је певачица тада ишла на живце, па је одлучио да јој постави тежак задатак који је очекивао да неће савладати. Драган Стојковић Босанац својевремено је желео да стане на пут каријери Ане Бекуте, након што је… »
"Мени је Ана Бекута толико ишла на живце": Познати музичар открио шта је урадио како њена песма не би постала хит

"Мени је Ана Бекута толико ишла на живце": Познати музичар открио шта је урадио како њена песма не би постала хит

Мондо пре 30 дана
Босанац је испричао како није веровао у песму која се Ани допала, те јој је намерно направио компликован форшпил који је касније постао прави изазов за музичаре. Драган је признао како му је Бекута тада стала на жуљ, па је… »
"Мени је Ана Бекута толико ишла на живце" Босанац поставио Бекути задатак, за који је веровао да неће испунити

"Мени је Ана Бекута толико ишла на живце" Босанац поставио Бекути задатак, за који је веровао да неће испунити

Курир пре 30 дана
Хармоникаш Драган Стојковић Босанац својевремено је желео да "забибери" каријеру певачице Ане Бекуте, након што је дошла код њега у студио пуна самопоуздања. Босанац је испричао како није веровао у песму која се Ани допала, те… »
Чинио сам све да јој саботирам каријеру: Признање колеге сломиће срце Ани Бекути

Чинио сам све да јој саботирам каријеру: Признање колеге сломиће срце Ани Бекути

Свет & Скандал пре 30 дана
Певачица Ана Бекута ове године слави 40 година каријере, а за све ово време колико се на естради она је прошла кроз разне ситуације. Време се променило, многе људе је на музичкој сцени дочекала и испратила, а она је остала да… »
Шок признање нашег композитора: Хтео да "забибери" каријеру Ани "Ишла ми на живце, нисам хтео да јој..."

Шок признање нашег композитора: Хтео да "забибери" каријеру Ани "Ишла ми на живце, нисам хтео да јој..."

Телеграф пре 31 дана
Ана Бекута обележиће 40 година каријере концертима у Сава Центру који ће се одржати 6. и 7. септембра, а током пет деценија професионалног рада прошла је кроз ситуације које су данас многима невероватне. Наиме, Драган Стојковић… »
"Ишла ми је на живце, нисам хтео да јој песма постане хит": Композитор шокирао признањем, открио како је покушавао да…

"Ишла ми је на живце, нисам хтео да јој песма постане хит": Композитор шокирао признањем, открио како је покушавао да…

Блиц пре 31 дана
Певачица Ана Бекута ускоро ће обележити 40 година каријере, а током бављења музиком за све ове године прошла је кроз разне ситуације. Ана је као и свако имала успоне и падове, а Драган Стојковић Босанац својевремено је желео да… »

Вести дана »