Povezane vesti

Činio sam sve da joj sabotiram karijeru: Priznanje kolege slomiće srce Ani Bekuti

Činio sam sve da joj sabotiram karijeru: Priznanje kolege slomiće srce Ani Bekuti

Svet & Skandal 16.08.2025
Pevačica Ana Bekuta ove godine slavi 40 godina karijere, a za sve ovo vreme koliko se na estradi ona je prošla kroz razne situacije. Vreme se promenilo, mnoge ljude je na muzičkoj sceni dočekala i ispratila, a ona je ostala da sija, ali nije joj u… »
Šok priznanje našeg kompozitora: Hteo da "zabiberi" karijeru Ani "Išla mi na živce, nisam hteo da joj..."

Šok priznanje našeg kompozitora: Hteo da "zabiberi" karijeru Ani "Išla mi na živce, nisam hteo da joj..."

Telegraf 16.08.2025
Ana Bekuta obeležiće 40 godina karijere koncertima u Sava Centru koji će se održati 6. i 7. septembra, a tokom pet decenija profesionalnog rada prošla je kroz situacije koje su danas mnogima neverovatne. Naime, Dragan Stojković Bosanac svojevremeno je… »
"Išla mi je na živce, nisam hteo da joj pesma postane hit": Kompozitor šokirao priznanjem, otkrio kako je pokušavao da…

"Išla mi je na živce, nisam hteo da joj pesma postane hit": Kompozitor šokirao priznanjem, otkrio kako je pokušavao da…

Blic 16.08.2025
Pevačica Ana Bekuta uskoro će obeležiti 40 godina karijere, a tokom bavljenja muzikom za sve ove godine prošla je kroz razne situacije. Ana je kao i svako imala uspone i padove, a Dragan Stojković Bosanac svojevremeno je želeo da joj „zabiberi“ karijeru… »

Vesti dana »