Povezane vesti

Maskirani napadači upali u radionicu u Valjevu: Vlasnik kaže da je zadobio više udaraca, prijatelj mu životno ugrožen

Maskirani napadači upali u radionicu u Valjevu: Vlasnik kaže da je zadobio više udaraca, prijatelj mu životno ugrožen

N1 Info pre 11 sati
Maskirana lica u petak uveče upala su u radionicu Jovice Jeremića koja se nalazi u Novom naselju u Valjevu. Tom prilikom u radionici se pored njega nalazila njegova supruga i D.T. njihov poznanik iz Ljiga. U izjavi za N1 Jovica Jeremić kaže da je zadobio… »
Nasilje u Valjevu: maskirana lica upala u radionicu, povređen jedan muškarac

Nasilje u Valjevu: maskirana lica upala u radionicu, povređen jedan muškarac

Serbian News Media pre 10 sati
U petak uveče, maskirana lica upala su u radionicu Jovice Jeremića u Novom naselju u Valjevu. U trenutku napada, u radionici su se nalazili Jeremić, njegova supruga i njihov poznanik D.T. iz Ljiga. Jeremić je za N1 izjavio da je zadobio više udaraca po… »
Vlasnik radionice u Valjevu u koju su upala maskirana lica: Dobio sam više udaraca, moj prijatelj je teško povređen i prebačen…

Vlasnik radionice u Valjevu u koju su upala maskirana lica: Dobio sam više udaraca, moj prijatelj je teško povređen i prebačen…

Nova pre 11 sati
Maskirana lica u petak uveče upala su u radionicu Jovice Jeremića koja se nalazi u Novom naselju u Valjevu. Tom prilikom u radionici se pored njega nalazila njegova supruga i D.T. njihov poznanik iz Ljiga. U izjavi za N1 Jovica Jeremić kaže da je zadobio… »

Vesti dana »