Повезане вести

Тања Савић о једном детаљу из Бренине куће не престаје да прича: Годинама јој је урезан призор коју је угледала у дому фолк…

Тања Савић о једном детаљу из Бренине куће не престаје да прича: Годинама јој је урезан призор коју је угледала у дому фолк…

Свет & Скандал 16.08.2025
Тања Савић имала је ту срећу да су је од самом почетка њене каријере прихватиле велике звезде попут Лепе Брене, Драгане Мирковић, Злата Петровић и других. Колико је била вољена од естрадних великана доказује ичињеница да су… »
Тања Савић открила детаље из Бренине куће: Присетила се прве посете, ово јој је посебно привукло пажњу

Тања Савић открила детаље из Бренине куће: Присетила се прве посете, ово јој је посебно привукло пажњу

Мондо 16.08.2025
Певачица Тања Савић присетила се једне посете дома Лепе Брене где су такмичари "Звезда Гранда" снимали спот тада. Тања је признала да је била одушевљена Бренином вилом на Бежанијској коси. "Снимали смо заједнички спот у њеној… »
"Гледала сам сваки ћошак и била задивљена" Тања Савић открила детаље Бренине куће: Боже, када ћу ја имати овакав базен?…

"Гледала сам сваки ћошак и била задивљена" Тања Савић открила детаље Бренине куће: Боже, када ћу ја имати овакав базен?…

Курир 16.08.2025
Певачица Тања Савић присетила се једне посете дома Лепе Брене где су такмичари "Звезда Гранда" снимали спот тада. Тања је признала да је била одушевљена Бренином вилом на Бежанијској коси. – Снимали смо заједнички спот у… »
"Гледала сам сваки ћошак њене куће": Тања Савић открила детаље посете Бренине виле на Бежанијској коси: "Помислила сам када…

"Гледала сам сваки ћошак њене куће": Тања Савић открила детаље посете Бренине виле на Бежанијској коси: "Помислила сам када…

Блиц 16.08.2025
Певачица Тања Савић присетила се једне посете дома Лепе Брене где су такмичари "Звезда Гранда" снимали спот тада. Тања је признала да је била одушевљена Бренином вилом на Бежанијској коси. – Снимали смо заједнички спот у… »
"Једна просторија остала ми је урезана у сећање" Тања Савић открила тајну виле Лепе Брене на Бежанијској коси

"Једна просторија остала ми је урезана у сећање" Тања Савић открила тајну виле Лепе Брене на Бежанијској коси

Ало 16.08.2025
Тања Савић у Брениној кући имала је шта да види. Певачица Тања Савић присетила се једне посете дома Лепе Брене где су такмичари "Звезда Гранда" снимали спот тада. Тања је признала да је била одушевљена Бренином вилом на… »
Тања Савић се присетила једне посете Брени: Открила непознату истину "Помислила сам кад ћу ја то да имам..."

Тања Савић се присетила једне посете Брени: Открила непознату истину "Помислила сам кад ћу ја то да имам..."

Телеграф 16.08.2025
Певачица Тања Савић присетила се почетка своје каријере и тренутка када је први пут закорачила у дом Лепе Брене. Својевремено, финалисти "Звезда Гранда" снимали су спот у кући велике фолк звезде. То је за Тању тада било… »

Вести дана »