Povezane vesti
Tanja Savić o jednom detalju iz Brenine kuće ne prestaje da priča: Godinama joj je urezan prizor koju je ugledala u domu folk…
Svet & Skandal pre 2 minuta
Tanja Savić imala je tu sreću da su je od samom početka njene karijere prihvatile velike zvezde poput Lepe Brene, Dragane Mirković, Zlata Petrović i drugih. Koliko je bila voljena od estradnih velikana dokazuje ičinjenica da su je neke od njih uvrstili u… »
Tanja Savić otkrila detalje iz Brenine kuće: Prisetila se prve posete, ovo joj je posebno privuklo pažnju
Mondo pre 1 sat
Pevačica Tanja Savić prisetila se jedne posete doma Lepe Brene gde su takmičari "Zvezda Granda" snimali spot tada. Tanja je priznala da je bila oduševljena Breninom vilom na Bežanijskoj kosi. "Snimali smo zajednički spot u njenoj kući. Za mene je to bilo… »
"Gledala sam svaki ćošak i bila zadivljena" Tanja Savić otkrila detalje Brenine kuće: Bože, kada ću ja imati ovakav bazen?…
Kurir pre 4 sati
Pevačica Tanja Savić prisetila se jedne posete doma Lepe Brene gde su takmičari "Zvezda Granda" snimali spot tada. Tanja je priznala da je bila oduševljena Breninom vilom na Bežanijskoj kosi. – Snimali smo zajednički spot u njenoj kući. Za mene je to… »
"Gledala sam svaki ćošak njene kuće": Tanja Savić otkrila detalje posete Brenine vile na Bežanijskoj kosi: "Pomislila sam kada…
Blic pre 5 sati
Pevačica Tanja Savić prisetila se jedne posete doma Lepe Brene gde su takmičari "Zvezda Granda" snimali spot tada. Tanja je priznala da je bila oduševljena Breninom vilom na Bežanijskoj kosi. – Snimali smo zajednički spot u njenoj kući. Za mene je to… »
"Jedna prostorija ostala mi je urezana u sećanje" Tanja Savić otkrila tajnu vile Lepe Brene na Bežanijskoj kosi
Alo pre 4 sati
Tanja Savić u Breninoj kući imala je šta da vidi. Pevačica Tanja Savić prisetila se jedne posete doma Lepe Brene gde su takmičari "Zvezda Granda" snimali spot tada. Tanja je priznala da je bila oduševljena Breninom vilom na Bežanijskoj kosi. - Snimali… »
Tanja Savić se prisetila jedne posete Breni: Otkrila nepoznatu istinu "Pomislila sam kad ću ja to da imam..."
Telegraf pre 6 sati
Pevačica Tanja Savić prisetila se početka svoje karijere i trenutka kada je prvi put zakoračila u dom Lepe Brene. Svojevremeno, finalisti "Zvezda Granda" snimali su spot u kući velike folk zvezde. To je za Tanju tada bilo neverovatno iskustvo. – Snimali… »
Vesti dana »

Srbija centar podnosi krivične prijave protiv Marka Krička zbog zlostavljanja i polnog uznemiravanja
Glas Šumadije pre 2 satajoš 36 povezanih

Vučević: Sada je jasno da iza svega što se dešava stoji pokušaj preuzimanja vlasti
Telegraf pre 22 minutajoš 25 povezanih

Erdogan: Sastanak Putina i Trampa dao nov podsticaj za rešavanje ukrajinskog sukoba
Vesti online pre 3 minutajoš 83 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 24 povezane