Povezane vesti
Zašto je Tramp velikodušan prema Kini?
Vesti online 16.08.2025
Nakon više meseci u poziciji trgovinskog parije, Kina je sada u centru napora predsednika SAD da obnovi odnose i izbegne novu carinsku spiralu, piše Dojče vele (DW). Kinesko tajno oružje: Retki minerali Tramp premešta fokus na domaća pitanja i Ukrajinu… »
Zašto je Tramp velikodušan prema Kini - nekoliko razloga za blaži tretman
N1 Info 16.08.2025
Nakon više meseci u poziciji trgovinskog parije, Kina je sada u centru napora predsednika SAD da obnovi odnose i izbegne novu carinsku spiralu, piše Dojče vele (DW). Nakon što je u aprilu Donald Tramp označio Kinukao "najveću pretnju Americi“ tvrdeći da… »
NIN 16.08.2025
Nakon više meseci u poziciji trgovinskog parije, Kina je sada u centru napora predsednika SAD da obnovi odnose i izbegne novu carinsku spiralu. Nakon što je u aprilu Donald Tramp označio Kinukao „najveću pretnju Americi“ tvrdeći da je „varala“" najveću… »
Dojče vele 16.08.2025
Nakon više meseci u poziciji trgovinskog parije, Kina je sada u centru napora predsednika SAD da obnovi odnose i izbegne novu carinsku spiralu. Nakon što je u aprilu Donald Tramp označio Kinukao „najveću pretnju Americi“ tvrdeći da je „varala“" najveću… »
Vesti dana »
Vučić posle razgovora sa Bin Zajedom: Već znam ko će biti partner NIS-a
RTS pre 40 minutajoš 37 povezanih
BLOG UŽIVO „Poslanik može da bude nepismen i da predlaže zakon“: Ovako Jovanov brani Uglješu Mrdića, dok opozicija traži da otkrije koji je fakultet završio
Nova pre 5 minutajoš 53 povezane
Svi predsednikovi savetnici: Ko je sve pomagao Vučiću „spolja“, od Guzenbauera do „kriminalca u bekstvu“ Ajnhorna
Danas pre 16 satijoš 2 povezane
"Probudili su me u 3.15, zvao sam je": Vučić se oglasio zbog napada na Bekutu u Čačku
Mondo pre 15 minutajoš 43 povezane