Povezane vesti

"Imam želju da nekoga slomim": Šokantna ispovest Slađe Alegro o izazovima na sceni, otkrila šta je najviše iznervira

"Imam želju da nekoga slomim": Šokantna ispovest Slađe Alegro o izazovima na sceni, otkrila šta je najviše iznervira

Mondo pre 10 sati
Pevačica Slađa Alegro poznata je po tome što svoju muzičku karijeru gradi na talentu i predanom radu, a ne na skandalima ili otkrivanju detalja iz privatnog života. Ipak, jednom prilikom je sve iznenadila kada je priznala da ima buntovni duh. Slađa je… »
"Imam želju nekoga da slomim" Slađa Alegro mnoge je iznenadila svojom izjavom, ovo niko nije očekivao od nje!

"Imam želju nekoga da slomim" Slađa Alegro mnoge je iznenadila svojom izjavom, ovo niko nije očekivao od nje!

Kurir pre 12 sati
Pevačica Slađa Alegro je neko ko svoju muzičku karijeru nikada nije gradio na skandalima i detaljima iz privatnog života. Ipak, jednom prilikom je sve iznenadila kada je priznala da ima buntovni duh. Slađa je otkrila da ima ima neobičnu želju koju do… »
Žestoke pretnje na estradi Pevačica šokirala izjavom: "Želim da ga slomim!"

Žestoke pretnje na estradi Pevačica šokirala izjavom: "Želim da ga slomim!"

Alo pre 12 sati
Otkrila je da ima ima neobičnu želju koju do sada nije ostvarila. Pevačica Slađa Alegro nije neko ko je svoju muzičku karijeru gradio na skandalima i detaljima iz privatnog života. Ipak, svojevremeno je sve iznenadila kada je priznala da ima buntovni… »
"Imam želju nekog da slomim, ponekad vidim nekog iritantnog tipa na nastupu": Pevačica šokirala izjavom, ovo niko ne bi…

"Imam želju nekog da slomim, ponekad vidim nekog iritantnog tipa na nastupu": Pevačica šokirala izjavom, ovo niko ne bi…

Blic pre 13 sati
Pevačica Slađa Alegro je neko ko svoju muzičku karijeru nikada nije gradio na skandalima i detaljima iz privatnog života. Ipak, jednom prilikom je sve iznenadila kada je priznala da ima buntovni duh. Slađa je otkrila da ima ima neobičnu želju koju do… »
Zamalo eskalirao incident: Slađa Alegro za dlaku izbegla da se pobije na nastupu "Bio je iritantan..."

Zamalo eskalirao incident: Slađa Alegro za dlaku izbegla da se pobije na nastupu "Bio je iritantan..."

Telegraf pre 14 sati
Slađa Allegro godinama gradi uspešnu karijeru, a zahvaljujući vanvremenskim hitovima osvojila srca publike. Za nju s enikada nije vezivao nijedan skandal a iako je na sceni prava dama, ona ne krije da u sebi nekad ima bontovni duh. Naime, pevačica je… »

Vesti dana »