Повезане вести

"Ко би рекао да сам ја: Мама?" Оља Црногорац и даље ван себе након што је добила сина у 41. години, сада поделила слику са…

"Ко би рекао да сам ја: Мама?" Оља Црногорац и даље ван себе након што је добила сина у 41. години, сада поделила слику са…

Блиц пре 31 дана
Некадашња водитељка Оља Црногорац у 41. години остварила се у улози мајке и на свет је донела дечака којем је дала име Богдан. Оља неретко дели тренутке из приватног живота на друштвеним мрежама, а сада је објавила нову… »
"Људи, ко би рекао..." Оља Црногорац и даље ван себе након порођаја: Објавила слику сина и сви коментаришу

"Људи, ко би рекао..." Оља Црногорац и даље ван себе након порођаја: Објавила слику сина и сви коментаришу

Телеграф пре 30 дана
Некадашња водитељка Оља Црногорац у 41. години остварила се у улози мајке и на свет је донела дечака којем је дала име Богдан. Она је пре неколико месеци поделила са свима радосну вест да ће постати мајка, тврдећи да су лекари… »
Марија Каран без трунке шминке: Глумица изненадила све новом фотографијом, никада не бисте погодили колико има година

Марија Каран без трунке шминке: Глумица изненадила све новом фотографијом, никада не бисте погодили колико има година

Мондо пре 30 дана
Глумица Марија Каран је веома активна на друштвеним мрежама и редовно је делила објаве са одмора на Инстаграму. Марија објављује фотографије и снимке из приватног живота, а сада је поделила и једну фотографију на којој је без… »
Марија Каран показала лице без трунке шминке: Изгледа као тинејџерка: Сви се изненаде када чују колико година има глумица

Марија Каран показала лице без трунке шминке: Изгледа као тинејџерка: Сви се изненаде када чују колико година има глумица

Блиц пре 31 дана
Глумица Марија Каран веома је активна на друштвеним мрежама, те се редовно оглашавала на Инстаграму са одмора. Марија неретко дели фотографије и снимке из приватног живота, а сада је поделила и једну фотографију на којој је без… »
Певачица (48) заводљиво позира, сви погледи упрти у њу: У петој деценији показала облине у минићу, ево шта је све радила на…

Певачица (48) заводљиво позира, сви погледи упрти у њу: У петој деценији показала облине у минићу, ево шта је све радила на…

Блиц пре 31 дана
Певачица Ивана Јордан (48) своју музичку каријеру никада није градила на скандалима, а прославила се песмом "Лазарица". Ивана о својој приватности готово да никада није говорила, те се о њој веома мало зна, а у јавности се увек… »
Манекенка се фотографисала без доњег веша: Груди у првом плану, а сви гледају у њен шокантно мршав струк

Манекенка се фотографисала без доњег веша: Груди у првом плану, а сви гледају у њен шокантно мршав струк

Курир пре 31 дана
Манекенка Бела Хадид већ годинама је у самом врху популарности. Иако се на неко време повукла из јавног живота због Лајамске болести која јој је отркивена, није изгубила верне фанове. Сада је једном фотографијом привукла велику… »

Вести дана »