Povezane vesti

"Ko bi rekao da sam ja: Mama?" Olja Crnogorac i dalje van sebe nakon što je dobila sina u 41. godini, sada podelila sliku sa…

"Ko bi rekao da sam ja: Mama?" Olja Crnogorac i dalje van sebe nakon što je dobila sina u 41. godini, sada podelila sliku sa…

Blic pre 1 dan
Nekadašnja voditeljka Olja Crnogorac u 41. godini ostvarila se u ulozi majke i na svet je donela dečaka kojem je dala ime Bogdan. Olja neretko deli trenutke iz privatnog života na društvenim mrežama, a sada je objavila novu fotografiju sa naslednikom. Po… »
"Ljudi, ko bi rekao..." Olja Crnogorac i dalje van sebe nakon porođaja: Objavila sliku sina i svi komentarišu

"Ljudi, ko bi rekao..." Olja Crnogorac i dalje van sebe nakon porođaja: Objavila sliku sina i svi komentarišu

Telegraf pre 10 sati
Nekadašnja voditeljka Olja Crnogorac u 41. godini ostvarila se u ulozi majke i na svet je donela dečaka kojem je dala ime Bogdan. Ona je pre nekoliko meseci podelila sa svima radosnu vest da će postati majka, tvrdeći da su lekari od nje "digli ruke" te… »
Marija Karan bez trunke šminke: Glumica iznenadila sve novom fotografijom, nikada ne biste pogodili koliko ima godina

Marija Karan bez trunke šminke: Glumica iznenadila sve novom fotografijom, nikada ne biste pogodili koliko ima godina

Mondo pre 11 sati
Glumica Marija Karan je veoma aktivna na društvenim mrežama i redovno je delila objave sa odmora na Instagramu. Marija objavljuje fotografije i snimke iz privatnog života, a sada je podelila i jednu fotografiju na kojoj je bez trunke šminke. Naime, ona… »
Marija Karan pokazala lice bez trunke šminke: Izgleda kao tinejdžerka: Svi se iznenade kada čuju koliko godina ima glumica

Marija Karan pokazala lice bez trunke šminke: Izgleda kao tinejdžerka: Svi se iznenade kada čuju koliko godina ima glumica

Blic pre 13 sati
Glumica Marija Karan veoma je aktivna na društvenim mrežama, te se redovno oglašavala na Instagramu sa odmora. Marija neretko deli fotografije i snimke iz privatnog života, a sada je podelila i jednu fotografiju na kojoj je bez trunke šminke. Naime, ona… »
Pevačica (48) zavodljivo pozira, svi pogledi uprti u nju: U petoj deceniji pokazala obline u miniću, evo šta je sve radila na…

Pevačica (48) zavodljivo pozira, svi pogledi uprti u nju: U petoj deceniji pokazala obline u miniću, evo šta je sve radila na…

Blic pre 18 sati
Pevačica Ivana Jordan (48) svoju muzičku karijeru nikada nije gradila na skandalima, a proslavila se pesmom "Lazarica". Ivana o svojoj privatnosti gotovo da nikada nije govorila, te se o njoj veoma malo zna, a u javnosti se uvek predstavljala kao… »
Manekenka se fotografisala bez donjeg veša: Grudi u prvom planu, a svi gledaju u njen šokantno mršav struk

Manekenka se fotografisala bez donjeg veša: Grudi u prvom planu, a svi gledaju u njen šokantno mršav struk

Kurir pre 20 sati
Manekenka Bela Hadid već godinama je u samom vrhu popularnosti. Iako se na neko vreme povukla iz javnog života zbog Lajamske bolesti koja joj je otrkivena, nije izgubila verne fanove. Sada je jednom fotografijom privukla veliku pažnju. Ovako izgleda… »

Vesti dana »