Povezane vesti
Oglasio se Hrvat koji je uhapšen u Srbiji: „Proveo sam noć u zatvoru, jutros sam deportovan, lažno su me optužili na sudu“…
Nova 16.08.2025
Hrvat koji je uhapšen u Srbiji deportovan je u Hrvatsku, prenose hrvatski mediji. On je, kako navode, izjavio da je lažno optužen. Dvadesettrogodišnji B.H. je za 24sata rekao da nije vraćen u Hrvatsku, već da je lažno optužen i deportovan nakon što je… »
Hrvat uhapšen u Srbiji: „Deportovan sam jutros, lažno su me optužili na sudu“
N1 Info 16.08.2025
Hrvat koji je uhapšen u Srbiji deportovan je u Hrvatsku, prenose hrvatski mediji. On je, kako navode, izjavio da je lažno optužen. „Došao sam u Srbiju da posetim prijatelja, nismo bili na protestu kako je rečeno. Proverili su mi ličnu kartu tamo, u… »
Vesti dana »
Rastko je pobegao od kuće i uradio nešto što je sve šokiralo: Prizor u njegovom kovčegu posle 44 godine zaprepastio prisutne, a onda mu je mošti spalio Albanac
Kurir pre 24 minutajoš 10 povezanih
Vicepremijer Severne Makedonije podržao proteste prevoznika i predložio tri rešenja
Danas pre 12 satijoš 7 povezanih
Teretni saobraćaj na granicama u blokadi, obuhvaćena još dva prelaza na istoku Srbije
RTV pre 49 minutajoš 6 povezanih
Srpska pravoslavna crkva i škole proslavljaju Svetog Savu, utemeljivača naše crkve, države i školstva
Newsmax Balkans pre 54 minutajoš 5 povezanih