Povezane vesti

Cena kao nečija garsonjera: Evo koliko košta Zoranin verenički prsten: "Ja sam ga birala" (foto)

Cena kao nečija garsonjera: Evo koliko košta Zoranin verenički prsten: "Ja sam ga birala" (foto)

Blic pre 1 minut
Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, nedavno je izgovorila sudbonosno "da" svom partneru, fudbaleru Iloju Rumu. Do veridbe je došlo u toku letovanja, a, kako je sama istakla, veridba na plaži je bilo nešto što je influenserka i želela. Ono što je… »
Najpoznatija srpska blogerka verena, prsten košta kao garsonjera u Beogradu: Pokazala dijamant, sama ga birala

Najpoznatija srpska blogerka verena, prsten košta kao garsonjera u Beogradu: Pokazala dijamant, sama ga birala

Telegraf pre 26 minuta
Blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, nedavno je izgovorila sudbonosno "da" svom dugogodišnjem partneru, fudbaleru Iloju Rumu. Do veridbe je došlo u toku njihovog zajedničkog letovanja, a kako je istakla, veridbu na plaži je i sama… »
Verenički prsten košta malo bogatstvo: Zorannah ga je sama birala, a cena je zaista astronomska

Verenički prsten košta malo bogatstvo: Zorannah ga je sama birala, a cena je zaista astronomska

Mondo pre 4 sati
Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, nedavno je izgovorila sudbonosno da svom dugogodišnjem dečku, fudbaleru Iloju Rumu. Do veridbe je došlo u toku letovanja, a kako je sama istakla veridba na plaži je bilo nešto što je influenserka i priželjkivala… »
Zoranin verenički prsten košta kao nečija garsonjera! Ostaćete u šoku kada vidite cifru

Zoranin verenički prsten košta kao nečija garsonjera! Ostaćete u šoku kada vidite cifru

Kurir pre 6 sati
Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, nedavno je izgovorila sudbonosno da svom dugogodišnjem dečku, fudbaleru Iloju Rumu. Do veridbe je došlo u toku letovanja, a kako je sama istakla veridba na plaži je bilo nešto što je influenserka i priželjkivala… »
Evo koliko košta verenički prsten Zorane Jovanović Influenserka na prstu nosi cifru za koju možete kupiti stan! (foto)

Evo koliko košta verenički prsten Zorane Jovanović Influenserka na prstu nosi cifru za koju možete kupiti stan! (foto)

Alo pre 7 sati
Sa druge strane, veliku pažnju je privukla i haljina u kojoj se influenserka verila. Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, nedavno je izgovorila sudbonosno da svom dugogodišnjem dečku, fudbaleru Iloju Rumu. Do veridbe je došlo u toku letovanja, a kako… »

Vesti dana »