Повезане вести
(Видео) Српски тенисер изабрао Немачку: "Ту сам ја испао лош"
Дневник 16.08.2025
Марко Топо, српски тенисер који је својевремено одабрао да наступа под немачком заставом, открио је зашто се одлучио на тај потез. Рођен у Немачкој, Топо истиче да се ипак осећа као Србин, упркос разним коментарима. "У души или… »
Српски тенисер који је изабрао Немачку: "Ту сам ја испао лош" ВИДЕО
Б92 16.08.2025
Марко Топо, српски тенисер који је својевремено одабрао да наступа под немачком заставом, открио је зашто се одлучио на тај потез. Рођен у Немачкој, Топо истиче да се ипак осећа као Србин, упркос разним коментарима. "У души или… »
Тенисер први пут открио зашто више не игра за Србију: Појаснио како су га подмукло поткрадали, пораз за све младе у земљи…
Нова 16.08.2025
Марко Топо, тренутно 285. тенисер света, привукао је велику пажњу јавности у Србији када је одлучио да промени држављанство и постане немачки играч - сада је први пут открио и због чега. Топо последњих година посебно интригира… »
Заменио Србију за Немачку: Крали су ме из Тениског савеза Србије!
Спорт клуб 16.08.2025
Марко Топо, тренутно 285. играч света, одлучио је да промени тениско држављанство и да уместо Србије заигра за Немачку. Говорио је о промени држављанства и игрању за Немачку. „Прва два пута чак ни не знам искрено, увек сам… »
Вести дана »
Трагедија током прославе светске титуле: Погинуо тринаестогодишњи дечак у Шпанији
Еуроневс пре 5 минутајош 99 повезаних
Ако крећете ка граници: На Градини се чека три сата, на Батровцима и Шиду два, на Прешеву сат и по
Радио 021 пре 25 минутајош 9 повезаних
На северу сунчано, у осталим крајевима земље облачно са кишом и пљусковима: температура до 33 степена
Невсмакс Балканс пре 35 минутајош 8 повезаних
Невреме у Новом Пазару изазвало изливање воде и штету, поплављене улице
РТВ пре 1 сатјош 6 повезаних
Ноћ у Београду: Мотоциклиста тешко повређен у Устаничкој на Коњарнику
Еуроневс пре 40 минутајош 6 повезаних