Повезане вести
(Видео) Српски тенисер изабрао Немачку: "Ту сам ја испао лош"
Дневник пре 30 дана
Марко Топо, српски тенисер који је својевремено одабрао да наступа под немачком заставом, открио је зашто се одлучио на тај потез. Рођен у Немачкој, Топо истиче да се ипак осећа као Србин, упркос разним коментарима. "У души или… »
Српски тенисер који је изабрао Немачку: "Ту сам ја испао лош" ВИДЕО
Б92 пре 30 дана
Марко Топо, српски тенисер који је својевремено одабрао да наступа под немачком заставом, открио је зашто се одлучио на тај потез. Рођен у Немачкој, Топо истиче да се ипак осећа као Србин, упркос разним коментарима. "У души или… »
Заменио Србију за Немачку: Крали су ме из Тениског савеза Србије!
Спорт клуб пре 30 дана
Марко Топо, тренутно 285. играч света, одлучио је да промени тениско држављанство и да уместо Србије заигра за Немачку. Говорио је о промени држављанства и игрању за Немачку. „Прва два пута чак ни не знам искрено, увек сам… »
Тенисер први пут открио зашто више не игра за Србију: Појаснио како су га подмукло поткрадали, пораз за све младе у земљи…
Нова пре 30 дана
Марко Топо, тренутно 285. тенисер света, привукао је велику пажњу јавности у Србији када је одлучио да промени држављанство и постане немачки играч - сада је први пут открио и због чега. Топо последњих година посебно интригира… »
Вести дана »

Више тужилаштво тражи условну казну за Здравка због инцидента на токсикологији ВМА у Београду
Телеграф пре 25 минутајош 44 повезане

Студент који је притворен након демолирања просторија СНС у Новом Саду, штрајкује глађу шест дана
Нови магазин пре 40 минутајош 12 повезаних

Ухапшена три пољопривредника, осумњичени за насилничко понашање
НовиСад.цом пре 1 сатјош 24 повезане

Почео главни део израелске копнене операције у Гази: САД упозоравају Хамас
Нова пре 3 сатајош 34 повезане

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 41 минутајош 25 повезаних