Povezane vesti

(Video) Srpski teniser izabrao Nemačku: "Tu sam ja ispao loš"

(Video) Srpski teniser izabrao Nemačku: "Tu sam ja ispao loš"

Dnevnik 16.08.2025
Marko Topo, srpski teniser koji je svojevremeno odabrao da nastupa pod nemačkom zastavom, otkrio je zašto se odlučio na taj potez. Rođen u Nemačkoj, Topo ističe da se ipak oseća kao Srbin, uprkos raznim komentarima. "U duši ili na ATP? (smeh) Ma ne, ja… »
Srpski teniser koji je izabrao Nemačku: "Tu sam ja ispao loš" VIDEO

Srpski teniser koji je izabrao Nemačku: "Tu sam ja ispao loš" VIDEO

B92 16.08.2025
Marko Topo, srpski teniser koji je svojevremeno odabrao da nastupa pod nemačkom zastavom, otkrio je zašto se odlučio na taj potez. Rođen u Nemačkoj, Topo ističe da se ipak oseća kao Srbin, uprkos raznim komentarima. "U duši ili na ATP? (smeh) Ma ne, ja… »
Zamenio Srbiju za Nemačku: Krali su me iz Teniskog saveza Srbije!

Zamenio Srbiju za Nemačku: Krali su me iz Teniskog saveza Srbije!

Sport klub 16.08.2025
Marko Topo, trenutno 285. igrač sveta, odlučio je da promeni tenisko državljanstvo i da umesto Srbije zaigra za Nemačku. Govorio je o promeni državljanstva i igranju za Nemačku. „Prva dva puta čak ni ne znam iskreno, uvek sam hteo da igram za Srbiju… »
Teniser prvi put otkrio zašto više ne igra za Srbiju: Pojasnio kako su ga podmuklo potkradali, poraz za sve mlade u zemlji…

Teniser prvi put otkrio zašto više ne igra za Srbiju: Pojasnio kako su ga podmuklo potkradali, poraz za sve mlade u zemlji…

Nova 16.08.2025
Marko Topo, trenutno 285. teniser sveta, privukao je veliku pažnju javnosti u Srbiji kada je odlučio da promeni državljanstvo i postane nemački igrač - sada je prvi put otkrio i zbog čega. Topo poslednjih godina posebno intrigira sve teniske fanatike jer… »

Vesti dana »