Povezane vesti
(Video) Srpski teniser izabrao Nemačku: "Tu sam ja ispao loš"
Dnevnik pre 10 sati
Marko Topo, srpski teniser koji je svojevremeno odabrao da nastupa pod nemačkom zastavom, otkrio je zašto se odlučio na taj potez. Rođen u Nemačkoj, Topo ističe da se ipak oseća kao Srbin, uprkos raznim komentarima. "U duši ili na ATP? (smeh) Ma ne, ja… »
Srpski teniser koji je izabrao Nemačku: "Tu sam ja ispao loš" VIDEO
B92 pre 12 sati
Marko Topo, srpski teniser koji je svojevremeno odabrao da nastupa pod nemačkom zastavom, otkrio je zašto se odlučio na taj potez. Rođen u Nemačkoj, Topo ističe da se ipak oseća kao Srbin, uprkos raznim komentarima. "U duši ili na ATP? (smeh) Ma ne, ja… »
Teniser prvi put otkrio zašto više ne igra za Srbiju: Pojasnio kako su ga podmuklo potkradali, poraz za sve mlade u zemlji…
Nova pre 13 sati
Marko Topo, trenutno 285. teniser sveta, privukao je veliku pažnju javnosti u Srbiji kada je odlučio da promeni državljanstvo i postane nemački igrač - sada je prvi put otkrio i zbog čega. Topo poslednjih godina posebno intrigira sve teniske fanatike jer… »
Zamenio Srbiju za Nemačku: Krali su me iz Teniskog saveza Srbije!
Sport klub pre 13 sati
Marko Topo, trenutno 285. igrač sveta, odlučio je da promeni tenisko državljanstvo i da umesto Srbije zaigra za Nemačku. Govorio je o promeni državljanstva i igranju za Nemačku. „Prva dva puta čak ni ne znam iskreno, uvek sam hteo da igram za Srbiju… »
Vesti dana »

Od Danas se menja vreme! Rhmz upozorio na vrućine pa najavio pljuskove sa grmljavinom! Osveženje prvo stiže ovde
Alo pre 1 satjoš 8 povezanih

"Povređen žandarm, biće uhapšeni svi koji su kršili zakon": Dačić se oglasio o nasilju i sukobima na protestima
Mondo pre 7 satijoš 5 povezanih