Povezane vesti

"Mnogo je ćutljiva, a u jednoj stvari je ekstremna": Matora otkrila šta joj smeta kod devojke Dragane: "Stan mi više ne liči…

"Mnogo je ćutljiva, a u jednoj stvari je ekstremna": Matora otkrila šta joj smeta kod devojke Dragane: "Stan mi više ne liči…

Blic pre 10 sati
Jovana Tomić Matora je, nakon izlaska iz rijalitija "Elita 8", otvorila dušu o ljubavnom životu. Ona je nahvalila svoju izabranicu Draganu Stojančević, rekavši da je ona ta koja vodi računa o svemu, pa i tome da Matora stigne na vreme na intervju i bude… »
"Prošle veze sam idealizovala, sada mi se sve dešava" Matora iskreno o ljubavi sa Draganom, evo po čemu je drugačija od svih…

"Prošle veze sam idealizovala, sada mi se sve dešava" Matora iskreno o ljubavi sa Draganom, evo po čemu je drugačija od svih…

Kurir pre 18 sati
Jovana Tomić Matora je nakon izlaska iz Elite rešila da živi punim plućima, uloži novac u nekretnine i provodi vreme sa svojim najmilijima. Jedna od glavnih tema u rijalitiju bio je njen odnos sa Draganom Stojančević. Na pitanje čime ju je Dragana… »

Vesti dana »