Povezane vesti

Ovo su braća Petar (19) i Lazar (17) koji su poginuli u nesreći kod Ugrinovaca: Krenuli kod oca, pa podleteli pod kamion FOTO

Ovo su braća Petar (19) i Lazar (17) koji su poginuli u nesreći kod Ugrinovaca: Krenuli kod oca, pa podleteli pod kamion FOTO

Nova pre 5 sati
Petar (19) i Lazar (17) Useinović, rođena braća, nastradala su u petak popodne u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Ugrinovci-Batajnica, a društvene mreže su preplavile potresne objave njihovih najbližih. Za Peđu i Lazara… »
"Odoše Moja dva sokola, dva sina... Nikad prežaljena" Neutešna majka Predraga i Lazara ne može da dođe sebi, kad je došla na…

"Odoše Moja dva sokola, dva sina... Nikad prežaljena" Neutešna majka Predraga i Lazara ne može da dođe sebi, kad je došla na…

Kurir pre 6 sati
- Odoše moja dva sokola - napisala je neutešna žena, i uz to objavila tri porodične fotografije da decom. Potom je usledila nova objava: "Moja dva sina, nikad prežaljena. Nadam se da ste sa Gospodom" - glasila je poruka takođe uz tri zajedničke slike… »
Braća Petar (19) i Lazar (17) nastradali u nesreći kod Ugrinovaca: Roditelji u trenu ostali bez oba sina

Braća Petar (19) i Lazar (17) nastradali u nesreći kod Ugrinovaca: Roditelji u trenu ostali bez oba sina

Mondo pre 6 sati
Rođena braća, Petar (19) i Lazar (17) Useinović nastradala su u petak popodne u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Ugrinovci-Batajnica. Meštani zemunskog naselja Ugrinovci kažu da roditelji ne mogu da ustanu iz kreveta od bola i tuge jer su… »
„Neka vam je nebo večni dom, neka anđeli budu vaši vodiči“ Ovo su braća Petar i Lazar koji su poginuli kod Ugrinovaca

„Neka vam je nebo večni dom, neka anđeli budu vaši vodiči“ Ovo su braća Petar i Lazar koji su poginuli kod Ugrinovaca

Alo pre 6 sati
"Počivajte u miru, braćo moja. Ostaje velika tuga za vama...", "Odoše moja dva sokola...", navodi se u objavama. Petar (19) i Lazar (17) Useinović, rođena braća, nastradala su u petak popodne u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom… »
„Moja dva sina, nikad neprežaljena, nadam se da ste sa Gospodom“ Oglasila se majka poginulih Petra i Lazara i objavila…

„Moja dva sina, nikad neprežaljena, nadam se da ste sa Gospodom“ Oglasila se majka poginulih Petra i Lazara i objavila…

Alo pre 6 sati
Istragu povodom ove nesreće vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Neutešna majka Predraga (19) i Lazara (17) Useinovića, rođene braće koja su nastradala u petak popodne u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Ugrinovci-Batajnica… »
Ovo su Petar (19) i Lazar (17), braća poginula u jezivoj nesreći kod Ugrinovaca: "Odoše moja dva sokola"

Ovo su Petar (19) i Lazar (17), braća poginula u jezivoj nesreći kod Ugrinovaca: "Odoše moja dva sokola"

Telegraf pre 6 sati
Petar (19) i Lazar (17) Useinović, rođena braća, nastradala su u petak popodne u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Ugrinovci-Batajnica, a društvene mreže su preplavile potresne objave njihovih najbližih. "Za Peđu i Lazara… »
"Odoše moja dva: Sokola..." Ovo su braća Petar (19) i Lazar (17) koji su poginuli u nesreći kod Ugrinovaca: Sleteli sa puta i…

"Odoše moja dva: Sokola..." Ovo su braća Petar (19) i Lazar (17) koji su poginuli u nesreći kod Ugrinovaca: Sleteli sa puta i…

Blic pre 6 sati
Petar (19) i Lazar (17) Useinović, rođena braća, nastradala su u petak popodne u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Ugrinovci-Batajnica, a društvene mreže su preplavile potresne objave njihovih najbližih. "Za Peđu i Lazara… »
Ovo su rođena braća koja su zajedno otišla u smrt u Ugrinovcima Majka i otac ne mogu na noge od bola, dva sina izgubili u…

Ovo su rođena braća koja su zajedno otišla u smrt u Ugrinovcima Majka i otac ne mogu na noge od bola, dva sina izgubili u…

Kurir pre 7 sati
Njihova porodica od tog trenutka ne može da dođe sebi, a meštani zemunskog naselja Ugrinovci za Kurir kažu da roditelji bukvalno ne mogu da ustanu iz kreveta od bola i tuge jer su u trenu ostali bez starijih naslednika. Nesreća se, podsetimo, dogodila… »
"Pusti me da vidim da li su mi deca živa" Majka čula da je neko stradao, potrčala, pa ugledala sinove! Rođena braća (19 i 17)…

"Pusti me da vidim da li su mi deca živa" Majka čula da je neko stradao, potrčala, pa ugledala sinove! Rođena braća (19 i 17)…

Alo pre 6 sati
Od siline udarca braća su poginula na licu mesta, dok je vozač teretnjaka prošao bez povreda. Rođena braća, P. (19) i L U. (17) nastradala su juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada su navodno, automobilom marke "opel korsa" ispavili krivinu i… »

Vesti dana »