Povezane vesti
"Ja sam se njoj izvinila" Ena Čolić otkrila da li se čula sa Zlatom: Evo šta posle svega misli o Pejinoj majci
Telegraf pre 3 sata
Ena Čolić u rijaliti programu "Zadruga 8 Elita" imala je turbulentan odnos sa Jovanom Pejićem. Njihova veza bila je prožeta čestim svađama, koje su nekako uspeli da prevaziđu, međutim, nakon izlaska iz Bele kuće njih dvoje su stavili tačku na svoj odnos… »
"Ja sam se njoj izvinila" Ena Čolić o odnosu sa Zlatom nakon Elite: To govori kakav je čovek...
Kurir pre 3 sata
Ena Čolić progovorila je o svojoj turbulentnoj vezi sa sinom pevačice Zlate Petrović, Jovanom Pejićem, po kojoj je bila prepoznatljiva u Eliti 8. Gostovala je u emisiji "Narod pita" i otkrila da li je bila u kontaktu sa njegovom majkom koja je nekoliko… »
"Ja sam se njoj izvinila": Ena Čolić otkrila da li se čula sa Zlatom Petrović, želi susret sa njom
Blic pre 4 sati
Ena Čolić u rijaliti programu "Zadruga 8 Elita" imala je turbulentan odnos sa Jovanom Pejićem. U više navrata je vređala Pejinu majku, Zlatu Petrović. Ena je sada otkrila da li se čula sa Zlatom, a kako je istakla, krivo joj je zbog svega što je rekla. -… »
Sin Zlate Petrović prkosi majci i ocu: Otkriveno šta je uradio nakon rijalitija, pevačici neće biti svejedno
Mondo pre 5 sati
Dosta se pričalo o tome da li će ostati u kontaktu rijaliti učesnica i starleta Ena Čolić i sin Zlate Petrović, Jovan, nakon njihovog burnog odnosa u Eliti 8. Na finalu pomenutog takmičenja su se izgrlili, Zlata i njegov otac ne gledaju blagonaklono na… »
"Svaki dan se čujem sa Pejom": Ena Čolić priznala da li su obnovili vezu: "Volim ga, moj sin jedini navija za nas", spomenula…
Blic pre 18 sati
Rijaliti učesnica Ena Čolić pred našim kamerama je progovorila o temama koje intrigiraju javnost. - Počela sam u 6 da se spremam, da bih bila ovde pred vama nekoliko sati kasnije... Sređujem se jer osećam odgovornost prema ovoj kući, kao javna ličnost -… »
Vesti dana »

Šta BBC piše o nasilju u Srbiji? Sukobi, zapaljene kancelarije SNS-a i obećanje Vučiću iz Moskve da Rusija „neće ostati nema“
Nova pre 7 minutajoš 53 povezane

Nestabilno vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima, grmljavinom i mogućom sugradicom
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 31 povezana

Vitkof: SAD i Rusija dogovorile bezbednosne garancije za Ukrajinu
Sputnik pre 2 minutajoš 108 povezanih

Rhmz izdao hitna upozorenja na pljuskove sa grmljavinom i gradom za ove delove Srbije: Krenulo je već!
Telegraf pre 22 minutajoš 15 povezanih