Povezane vesti

Aleksandra Mladenović u lošem stanju, ne može da ustane iz kreveta: Zbog zdravlja morala da otkaže sve

Aleksandra Mladenović u lošem stanju, ne može da ustane iz kreveta: Zbog zdravlja morala da otkaže sve

Telegraf pre 1 sat
Pevačica Aleksandra Mladenović morala je da otkaže nastup u Novom Sadu, zbog narušenog zdravlja. Iako je, kako kaže, dala sve od sebe da se ipak pojavi i podruži sa novosadskom publikom kako je bilo planirano, temperatura je ipak sprečila. - Ljudi moji… »
Naša pevačica otkazala nastup pa se obratila saopštenjem: Fanovi zabrinuti "Dala sam sve da se oporavim..."

Naša pevačica otkazala nastup pa se obratila saopštenjem: Fanovi zabrinuti "Dala sam sve da se oporavim..."

Telegraf pre 8 sati
Pevačica Aleksandra Mladenović morala je da otkaže nastup koji je bio zakazan za sinoć u Novom Sadu jer joj je narušeno zdravstveno stanje. Ona se oglasila putem društvenih mreža, te svojim pratiocima objasnila o čemu se radi. Naime iako je mislila da se… »
Pevačici narušeno zdravlje, priključena na infuziju Otkazala nastup, pa otkrila u kakvom je stanju: "Dala sam sve od sebe..."…

Pevačici narušeno zdravlje, priključena na infuziju Otkazala nastup, pa otkrila u kakvom je stanju: "Dala sam sve od sebe..."…

Alo pre 11 sati
Kako je istakla, dala je sve od sebe kako bi se oporavila, ali u tome nije uspela. Pevačica Aleksandra Mladenović je bila prinuđena da otkaže nastup koji je bio zakazan za sinoć u Novom Sadu jer joj je narušeno zdravstveno stanje. Kako je istakla, dala… »
Naša pevačica otkazala nastup: Oglasila se saopštenjem: "Dala sam sve od sebe da se oporavim", fanovi zabrinuti

Naša pevačica otkazala nastup: Oglasila se saopštenjem: "Dala sam sve od sebe da se oporavim", fanovi zabrinuti

Blic pre 12 sati
Pevačica Aleksandra Mladenović morala je da otkaže nastup koji je bio zakazan za sinoć u Novom Sadu jer joj je narušeno zdravstveno stanje. Aleksandra je istakla da je dala sve od sebe kako bi se oporavila, ali u tome nije uspela. - Ljudi moji, ja sam… »

Vesti dana »