Повезане вести
Александра Младеновић у лошем стању, не може да устане из кревета: Због здравља морала да откаже све
Телеграф пре 30 дана
Певачица Александра Младеновић морала је да откаже наступ у Новом Саду, због нарушеног здравља. Иако је, како каже, дала све од себе да се ипак појави и подружи са новосадском публиком како је било планирано, температура је ипак… »
Наша певачица отказала наступ па се обратила саопштењем: Фанови забринути "Дала сам све да се опоравим..."
Телеграф пре 30 дана
Певачица Александра Младеновић морала је да откаже наступ који је био заказан за синоћ у Новом Саду јер јој је нарушено здравствено стање. Она се огласила путем друштвених мрежа, те својим пратиоцима објаснила о чему се ради… »
Певачици нарушено здравље, прикључена на инфузију Отказала наступ, па открила у каквом је стању: "Дала сам све од себе..."…
Ало пре 30 дана
Како је истакла, дала је све од себе како би се опоравила, али у томе није успела. Певачица Александра Младеновић је била принуђена да откаже наступ који је био заказан за синоћ у Новом Саду јер јој је нарушено здравствено… »
Наша певачица отказала наступ: Огласила се саопштењем: "Дала сам све од себе да се опоравим", фанови забринути
Блиц пре 30 дана
Певачица Александра Младеновић морала је да откаже наступ који је био заказан за синоћ у Новом Саду јер јој је нарушено здравствено стање. Александра је истакла да је дала све од себе како би се опоравила, али у томе није… »
Вести дана »

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То је лаж'
BBC News пре 59 минутајош 14 повезаних