Povezane vesti
Aleksandra Mladenović u lošem stanju, ne može da ustane iz kreveta: Zbog zdravlja morala da otkaže sve
Telegraf pre 1 sat
Pevačica Aleksandra Mladenović morala je da otkaže nastup u Novom Sadu, zbog narušenog zdravlja. Iako je, kako kaže, dala sve od sebe da se ipak pojavi i podruži sa novosadskom publikom kako je bilo planirano, temperatura je ipak sprečila. - Ljudi moji… »
Naša pevačica otkazala nastup pa se obratila saopštenjem: Fanovi zabrinuti "Dala sam sve da se oporavim..."
Telegraf pre 8 sati
Pevačica Aleksandra Mladenović morala je da otkaže nastup koji je bio zakazan za sinoć u Novom Sadu jer joj je narušeno zdravstveno stanje. Ona se oglasila putem društvenih mreža, te svojim pratiocima objasnila o čemu se radi. Naime iako je mislila da se… »
Pevačici narušeno zdravlje, priključena na infuziju Otkazala nastup, pa otkrila u kakvom je stanju: "Dala sam sve od sebe..."…
Alo pre 11 sati
Kako je istakla, dala je sve od sebe kako bi se oporavila, ali u tome nije uspela. Pevačica Aleksandra Mladenović je bila prinuđena da otkaže nastup koji je bio zakazan za sinoć u Novom Sadu jer joj je narušeno zdravstveno stanje. Kako je istakla, dala… »
Naša pevačica otkazala nastup: Oglasila se saopštenjem: "Dala sam sve od sebe da se oporavim", fanovi zabrinuti
Blic pre 12 sati
Pevačica Aleksandra Mladenović morala je da otkaže nastup koji je bio zakazan za sinoć u Novom Sadu jer joj je narušeno zdravstveno stanje. Aleksandra je istakla da je dala sve od sebe kako bi se oporavila, ali u tome nije uspela. - Ljudi moji, ja sam… »
Vesti dana »

Protest u Novom Sadu ispred suda, skupovi ispred policijskih stanica u više gradova /video/
Sputnik pre 54 minutajoš 31 povezana

Neki novi klinci, neka stara Srbija (pokorila Evropu)! Kusturica: Ovo će se pamtiti ceo život!
Večernje novosti pre 59 minutajoš 33 povezane

Novi protesti širom Srbije: Hapšenja, optužbe i tenzije ispred policijskih stanica
Serbian News Media pre 2 satajoš 59 povezanih

Sastanak Putina i Trampa na Aljasci: pregovori o Ukrajini, pismo Melanije Tramp i pripreme za sastanak u Vašingtonu
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 209 povezanih

Rhmz niže upozorenja: Nevreme počinje uskoro u ovim delovima Srbije
Mondo pre 4 satijoš 45 povezanih