Повезане вести

Гал Гадот за фијаско свог филма окривила славне личности које су говориле против Израела

Гал Гадот за фијаско свог филма окривила славне личности које су говориле против Израела

Данас пре 30 дана
Израелска глумица Гал Гадот изјавила је да је њен последњи филм, „Снежана“ (Снов Вхите), доживео фијаско на биоскопским благајнама и да је томе, између осталог, допринео притисак на познате личности да се изјашњавају против… »
Израелска глумица за фијаско свог филма окривила славне личности

Вести онлине пре 30 дана
Израелска глумица Гал Гадот тврди да су познате личности биле натеране да говоре против Израела. Како Гал Гадот наводи, то је имало улогу у томе што је њен филм “Снежана” (Снов Вхите) доживео фијаско. “Била сам сигурна да ће… »

Б92 пре 30 дана
Израелска глумица Гал Гадот тврди да су познате личности биле натеране да говоре против Израела. Како Гал Гадот наводи, то је имало улогу у томе што је њен филм "Снежана" (Снов Вхите) доживео фијаско. "Била сам сигурна да ће… »
Израелска глумица Гал Гадот за фијаско свог филма окривила славне личности: „Говорили су против Израела“

Израелска глумица Гал Гадот за фијаско свог филма окривила славне личности: „Говорили су против Израела“

Нова пре 30 дана
Израелска глумица Гал Гадот тврди да су познате личности биле натеране да говоре против Израела и да је то имало улогу у томе што је њен филм „Снежана“ (Снов Вхите) доживео фијаско. „Била сам сигурна да ће овај филм бити велики… »

Вести дана »