Повезане вести
Гал Гадот за фијаско свог филма окривила славне личности које су говориле против Израела
Данас 17.08.2025
Израелска глумица Гал Гадот изјавила је да је њен последњи филм, „Снежана“ (Снов Вхите), доживео фијаско на биоскопским благајнама и да је томе, између осталог, допринео притисак на познате личности да се изјашњавају против… »
Израелска глумица за фијаско свог филма окривила славне личности
Вести онлине 17.08.2025
Израелска глумица Гал Гадот тврди да су познате личности биле натеране да говоре против Израела. Како Гал Гадот наводи, то је имало улогу у томе што је њен филм “Снежана” (Снов Вхите) доживео фијаско. “Била сам сигурна да ће… »
Израелска глумица за фијаско свог филма окривила славне личности
Б92 17.08.2025
Израелска глумица Гал Гадот тврди да су познате личности биле натеране да говоре против Израела. Како Гал Гадот наводи, то је имало улогу у томе што је њен филм "Снежана" (Снов Вхите) доживео фијаско. "Била сам сигурна да ће… »
Израелска глумица Гал Гадот за фијаско свог филма окривила славне личности: „Говорили су против Израела“
Нова 17.08.2025
Израелска глумица Гал Гадот тврди да су познате личности биле натеране да говоре против Израела и да је то имало улогу у томе што је њен филм „Снежана“ (Снов Вхите) доживео фијаско. „Била сам сигурна да ће овај филм бити велики… »
Вести дана »

Урсула Фон дер Лајен допутовала у Скопље: Председница Европске комисије завршава посету Западном Балкану (фото)
Курир пре 4 минутајош 40 повезаних

Марија Васић после укидања притвора: Имала сам осећај да ћу добити срчани удар, следећи корак - спремање одбране
Н1 Инфо пре 1 сатјош 28 повезаних

Откривени детаљи разговора Путина и ал-шаре: Ево шта сиријски председник и бивши вођа џихадиста и побуњеника тражи од руског колеге (фото/видео)
Курир пре 24 минутајош 31 повезана

Мирка Васиљевић се није појавила у тужилаштву Ево због чега је глумица изостала са саслушања поводом афере рекетирања Вујадина Савића
Дневник пре 39 минутајош 34 повезане

Урсула фон дер Лајен се састала са Вјосом Османи и Аљбином Куртијем
Данас пре 39 минутајош 87 повезаних