Povezane vesti
"Nekad dođe do prezasićenja": Ceca iskreno o odlasku Viki Miljković iz "Granda", pa pomenula Lepu Brenu: "Ona verovatno uživa…
Blic 17.08.2025
Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je nastupila u Crnoj Gori, gde je u jednom momentu imala poteškoća sa uskom haljinom, ali se brzo snašla. Naime, Ceca je za Blic govorila i o kumi Viki Miljković, koja će biti u žiriju "Pinkovih zvezda"… »
Nakon vesti da je Karleuša deo Pinkovih zvezda, oglasila se Ceca: Kako se ko postavi, tako i prođe
Svet & Skandal 17.08.2025
Ceca Ražnatović sinoć je napravila spektakl u Budvi pred velikim brojem fanova, a čak ni kiša je nije sprečila da napravi dobru žurku o kojoj će se pričati danima. Fanovi su bili oduševljeni pevačicinim nastupom, a njena koreokrafija tokom večeri bila ja… »
Vesti dana »

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Novi magazin pre 1 satjoš 30 povezanih

Zelenski: Rusija pojačava napade, nažalost, nije bilo snažnog odgovora sveta (VIDEO)
Danas pre 20 minutajoš 44 povezane

Brutalno je, ali uslovi su isti za sve – Đoković: Meni je to biološki veći izazov, publika me je podigla
Dnevnik pre 1 satjoš 36 povezanih

"Potpuno uništenje": Tramp još jednom zapretio Hamasu u slučaju da militantna grupa ne pristane na mirovni plan: "Bibi je za"
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih

Rasel do pobede na Velikoj nagradi Singapura, Meklaren odbranio titulu u konkurenciji konstruktora
RTS pre 55 minutajoš 40 povezanih