Povezane vesti
"Uvek se žale oni koji ne rade, tu ništa ne mogu": Aco Pejović progovorio o kolegama i poslu, pa tvrdi da kod njega nema zime…
Blic pre 24 dana
Pevač Aco Pejović i dalje radi punom parom, te i da za njega nema krize, kao kod nekih kolega kada su tezge u pitanju. Naime, Aco tvrdi da ne može da pomogne onima koji se žale da ne rade, kao i da će uskoro na odmor. - Za mene uvek ima posla. Nek se… »
"Ja imam posla, nek se žali ko nema, šta da mu radim" Aco Pejović udario na kolege koje kukaju, svima stavio do znanja koliko…
Kurir pre 24 dana
Pevač Aco Pejović otkrio je da ima zakazane nastupe sve do Nove Godine i da se ne žali na zaradu. Aco Pejović i dalje niže nastupe kao na traci, dok se pojedine njegove kolege žale da su im tezge sve ređe. Za Acu posla ima i previše, a uskoro planira i… »
"Za mene uvek ima posla" Aco Pejović bukiran do Nove Godine: Neka se žale...
Kurir pre 23 dana
Aco Pejović i dalje radi punom parom, te i da za njega nema krize, kao kod nekih kolega kada su tezge u pitanju. Naime, Aco tvrdi da ne može da pomogne onima koji se žale da ne rade, kao i da će uskoro na odmor. - Za mene uvek ima posla. Nek se žali ko… »
Vesti dana »

Najveće poniženje u istoriji srpskog fudbala: Evo kako je izgledala bruka u sred Beograda! Daleko je ovo od najjačeg sastava Engleske: Englezi su zapravo igrali bez desetak fudbalera u Srbiji!
Hot sport pre 9 minutajoš 21 povezana

'Petarda': Debakl Srbije protiv Engleske, uz tenzije na tribinama i povike 'Piksi, odlazi'
BBC News pre 29 minutajoš 19 povezanih