Повезане вести

"Увек се жале они који не раде, ту ништа не могу": Ацо Пејовић проговорио о колегама и послу, па тврди да код њега нема зиме…

"Увек се жале они који не раде, ту ништа не могу": Ацо Пејовић проговорио о колегама и послу, па тврди да код њега нема зиме…

Блиц 17.08.2025
Певач Ацо Пејовић и даље ради пуном паром, те и да за њега нема кризе, као код неких колега када су тезге у питању. Наиме, Ацо тврди да не може да помогне онима који се жале да не раде, као и да ће ускоро на одмор. - За мене… »
"Ја имам посла, нек се жали ко нема, шта да му радим" Ацо Пејовић ударио на колеге које кукају, свима ставио до знања колико…

"Ја имам посла, нек се жали ко нема, шта да му радим" Ацо Пејовић ударио на колеге које кукају, свима ставио до знања колико…

Курир 17.08.2025
Певач Ацо Пејовић открио је да има заказане наступе све до Нове Године и да се не жали на зараду. Ацо Пејовић и даље ниже наступе као на траци, док се поједине његове колеге жале да су им тезге све ређе. За Ацу посла има и… »
"За мене увек има посла" Ацо Пејовић букиран до Нове Године: Нека се жале...

"За мене увек има посла" Ацо Пејовић букиран до Нове Године: Нека се жале...

Курир 17.08.2025
Ацо Пејовић и даље ради пуном паром, те и да за њега нема кризе, као код неких колега када су тезге у питању. Наиме, Ацо тврди да не може да помогне онима који се жале да не раде, као и да ће ускоро на одмор. - За мене увек… »

Вести дана »