Povezane vesti
„Bila sam nezadovoljna kada sebe vidim na televiziji“: Ivana Peters je na ovaj način smršala 10 kilograma
Nova 17.08.2025
Pevačica Ivana Peters uspela je da koriguje ishranu, te je smršala deset kilograma. Pre nekoliko godina Ivana Peters je imala operaciju žuči i tu izgubila dodatnih 10 kilograma. „Odjednom sam dobila napad žuči, mislila sam da je slepo crevo. Morala sam… »
Ivana Peters otkrila kako je smršala! Nakon ove dijete kilogrami odlaze bez problema, evo čega treba da se pridržavate
Kurir 17.08.2025
Ivana Peters je posle operacije žuči skinula 10 kilograma! Pop pevačica i zvezda mjuzikla "Veselo devojčako veče" prošle godine je imala zdravstvenih problema, pa je morala da promeni ishranu iz korena. - Odjednom sam dobila napad žuči, mislila sam da je… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 16. oktobar 2025: Danas jutro hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 3 satajoš 1 povezana

"Bojim se da se ista stvar ne ponovi": Majka devojčice koju su pokušala da otmu dva Albanca: Ne mogu da verujem da su napadači pušteni da se brane sa slobode!
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Slovački premijer Fico: Ne zanimaju me nove sankcije Rusiji dok EU ne reši svoje ekonomske probleme
Kurir pre 58 minutajoš 1 povezana

Rajaner smanjio kapacite ka Nemačkoj za 800.000 sedišta zbog spora oko poreza
Blic pre 2 satajoš 1 povezana