Повезане вести
Стравична сцена на Земунском кеју Човек пао са врха стене за пењање, не осећа ноге! Хитна помоћ на лицу места
Курир пре 30 дана
У поподневним часовима на Земунском кеју дошло је до тешке несреће када је мушкарац пао са врха стене за пењање. Према информацијама са лица места, мушкарац се пео сам и приликом пада задобио је тешке повреде, и наводно не… »
Мушкарац пао са стене на Земунском кеју: Не осећа ноге, Хитна га одмах превезла у болницу
Блиц пре 30 дана
У поподневним часовима на Земунском кеју дошло је до тешке несреће када је мушкарац пао са врха стене за пењање. Према информацијама са лица места, мушкарац се пео сам и приликом пада задобио је тешке повреде, и наводно не… »
Мушкарац пао са стене на Земунском кеју: Не осећа ноге, Хитна га одмах превезла у болницу
Блиц пре 30 дана
Стравичан призор на Земунском кеју: Човек пао са врха стене за пењање, не осећа ноге, Хитна одмах дошла
Телеграф пре 30 дана
Вести дана »

Трамп и Меланија стигли у Велику Британију: Нема црвеног тепиха, а ево ко их је дочекао: Хеликоптером отишли до резистенције у центру града (фото)
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Огласио се ФСС после вести да је преминуо Дејан Миловановић: Оставио је дубок траг у дресу националних селекција
Данас пре 54 минутајош 1 повезана

Подигнута оптужница за убиство Чарлија Кирка: Тужилац ће тражити смртну казну (видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Мацут са делегацијом Кине: Јачање партнерства кроз економске пројекте и политичку сарадњу
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

(ФОТО) МУП још једном демантовао да је у Новом Саду коришћен ЦН гас
Данас пре 54 минутајош 2 повезане