Повезане вести
"Чим је умро почели су да траже друге куће, наш народ би за паре продао све" Био је близак са Сашом Поповићем, а сада јако…
Курир пре 29 дана
Певача Дејана Ћирковића Ћиру медији су срели на аеродрому у Београду, а он је том приликом говорио о Саши Поповћу и Звездама Гранда. "Ја бих се вратио из Загреба за Штутгарт, али сам дошао овде, јер је оне тамо суботе пола године… »
"Чим је умро, одмах су почели да траже друге куће": Ћира брутално испрозивао жири који је напустио Звезде Гранда
Мондо пре 29 дана
Певач Дејан Ћирковић Ћира емотивно је говорио о свом преминулом пријатељу Саши Поповићум он је дошао у Србију како би обележили шест месеци од смрти Поповића. Ћира се потом осврнуо и на одласке појединих чланова из жирија… »
Кум Саше Поповића открио шта ће стварно бити са Звездама гранда Певач поменуо и садашњег директора
Ало пре 29 дана
Дејан Ћерковић Ћира о Звездама Гранда. Певач Дејан Ћирковић Ћира открио је да скоро шест месеци након смрти Саше Поповића, још увек заплаче када га се сети. Ћира је неко ко се први нашао породици покојног Саше Поповића у марту… »
"Носим његове панталоне": Ћира о Саши Поповићу и жирију који је напустио Звезде Гранда: "Наш народ би се продао за паре, чим…
Блиц пре 30 дана
Певача Дејана Ћирковића Ћиру срели смо данас на аеродрому у Београду, а он је том приликом говорио о Саши Поповћу и Звездама Гранда. "Ја бих се вратио из Загреба за Штутгарт, али сам дошао овде, јер је оне тамо суботе пола године… »
"Носим његове панталоне" Ћира отворио душу о Саши Поповићу, открио како је Сузана: "Све време плаче..."
Телеграф пре 30 дана
Певач Дејан Ћирковић Ћира проговорио је о Саши Поповћу, са којим је био веома близак, али и о Звездама Гранда. - Ја бих се вратио из Загреба за Штутгарт, али сам дошао овде, јер је оне тамо суботе пола године Салету, па ћу бити… »
Вести дана »

„Не узима храну шести дан“: Студенту Богдану Јовичићу продужен притвор, због чега је почео штрајк глађу
Данас пре 3 сатајош 17 повезаних

Био је један од најфаталнијих холивудских даса, а њену смрт никада није прежалио: Животна прича легендарног Роберта Редфорда
Нова пре 3 сатајош 48 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 3 сатајош 29 повезаних

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 4 сатијош 28 повезаних