Povezane vesti
"Čim je umro počeli su da traže druge kuće, naš narod bi za pare prodao sve" Bio je blizak sa Sašom Popovićem, a sada jako…
Kurir pre 10 sati
Pevača Dejana Ćirkovića Ćiru mediji su sreli na aerodromu u Beogradu, a on je tom prilikom govorio o Saši Popovću i Zvezdama Granda. "Ja bih se vratio iz Zagreba za Štutgart, ali sam došao ovde, jer je one tamo subote pola godine Saletu, pa ću biti tu… »
"Čim je umro, odmah su počeli da traže druge kuće": Ćira brutalno isprozivao žiri koji je napustio Zvezde Granda
Mondo pre 11 sati
Pevač Dejan Ćirković Ćira emotivno je govorio o svom preminulom prijatelju Saši Popovićum on je došao u Srbiju kako bi obeležili šest meseci od smrti Popovića. Ćira se potom osvrnuo i na odlaske pojedinih članova iz žirija "Zvezda Granda". "Ja bih se… »
Kum Saše Popovića otkrio šta će stvarno biti sa Zvezdama granda Pevač pomenuo i sadašnjeg direktora
Alo pre 11 sati
Dejan Ćerković Ćira o Zvezdama Granda. Pevač Dejan Ćirković Ćira otkrio je da skoro šest meseci nakon smrti Saše Popovića, još uvek zaplače kada ga se seti. Ćira je neko ko se prvi našao porodici pokojnog Saše Popovića u martu ove godine kada nas je… »
"Nosim njegove pantalone": Ćira o Saši Popoviću i žiriju koji je napustio Zvezde Granda: "Naš narod bi se prodao za pare, čim…
Blic pre 12 sati
Pevača Dejana Ćirkovića Ćiru sreli smo danas na aerodromu u Beogradu, a on je tom prilikom govorio o Saši Popovću i Zvezdama Granda. "Ja bih se vratio iz Zagreba za Štutgart, ali sam došao ovde, jer je one tamo subote pola godine Saletu, pa ću biti tu… »
"Nosim njegove pantalone" Ćira otvorio dušu o Saši Popoviću, otkrio kako je Suzana: "Sve vreme plače..."
Telegraf pre 12 sati
Pevač Dejan Ćirković Ćira progovorio je o Saši Popovću, sa kojim je bio veoma blizak, ali i o Zvezdama Granda. - Ja bih se vratio iz Zagreba za Štutgart, ali sam došao ovde, jer je one tamo subote pola godine Saletu, pa ću biti tu. Težak je period, pre… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 18. avgust: I danas svežije, moguće vremenske nepogode
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih

Protest zbog hapšenja u Nišu – studenti privedeni, pa pušteni posle više sati, šetnja do SNS-a uz brojne snage policije
Južne vesti pre 5 satijoš 1 povezana

Zelenski u Beloj kući sa Trampom i evropskim liderima o prekidu rata u Ukrajini – šta je sve na stolu
RTS pre 3 minutajoš 1 povezana