Povezane vesti

Majka mi je dementna i moja deca je se plaše: Ne žele više da je vide, a ja se osećam kao da sam loš sin

Majka mi je dementna i moja deca je se plaše: Ne žele više da je vide, a ja se osećam kao da sam loš sin

Kurir pre 1 dan
Kako izgleda kada voljena baka, koja je bila simbol topline i sigurnosti, zbog demencije postane osoba koje se unuci plaše? Sin otvoreno priča o svojoj krivici i strahu, a stručnjaci daju savet kako da se porodica nosi sa ovom teškom situacijom. - Moja… »
Kod Niša ga povezao seljak Radovan, pričalo se da je ćerki dao ime po reci Drini: Holivudska legenda koju Srbi obožavaju ima…

Kod Niša ga povezao seljak Radovan, pričalo se da je ćerki dao ime po reci Drini: Holivudska legenda koju Srbi obožavaju ima…

Kurir pre 1 dan
Legendarni glumac Robert de Niro, koji danas proslavlja 82. rođendan, ove godine je ponovo dospeo u centar pažnje, ali ne zbog neke nove uloge, već zbog porodične vesti koja je izazvala brojne reakcije. Njegov sin Aron promenio je pol i sada se… »
Nije krio ponos na oca geja i sina koji je postao ćerka: Buran porodični život glumca koga Srbi obožavaju

Nije krio ponos na oca geja i sina koji je postao ćerka: Buran porodični život glumca koga Srbi obožavaju

Mondo pre 1 dan
Robert De Niro koji 17. avgusta puni 81. godinu, ponovo je dospeo u centar pažnje zbog svog privatnog života. Njegovo dete, nekada Aron, objavilo je da sada nosi ime Ejrin i da je transrodna osoba, a glumac je odmah javno pružio podršku. "Voleo sam i… »

Vesti dana »