Повезане вести
Хит! Рушка Јакић због овога никада не носи здравствену књижицу: "Немам ни коверат за црне дане! Кључ је..."
Телеграф 17.08.2025
Рушка Јакић у емисији "Није све тако црно" говорила је о свим победама, падовима и борбама које су јој обележиле живот. Позната је по својим виралним реченицама, а сада је открила још једну тајну успеха. - Свакоме у животу се… »
Рушка Јакић тврди да не треба имати коверат за црне дане: Ево зашто никада са собом не носи здравствену књижицу
Мондо 17.08.2025
Рушка Јакић отворено је говорила о свим победама, падовима и животним борбама које су је обликовале и учиниле снажном особом каква је данас. Позната је по својим духовитим и често виралним изјавама које освајају публику, а сада… »
"Немам коверат за црне дане" Рушка Јакић због овога никада не носи здравствену књижицу: Мисли су кључна ствар...
Курир 17.08.2025
Рушка Јакић у емисији "Није све тако црно" говорила је о свим победама, падовима и борбама које су јој обележиле живот. Позната је по својим виралним реченицама, а сада је открила још једну тајну успеха. - Свакоме у животу се… »
Вести дана »
Јаћимовићев син: Повређен сам у интервенцији полиције у Новом Саду, ударили ме штитом
Н1 Инфо пре 1 сатјош 47 повезаних
Метеоролог открио колико ће трајати захлађење и када да очекујемо први снег у Београду
Правда пре 18 минутајош 58 повезаних
Гледали су својим очима како гори симбол Загреба! Очевидац испричао хорор сцену: Чуо сам удар грома и видео да гори све
Ало пре 1 сатјош 60 повезаних
АБА лига: Судије донеле исправну одлуку, шут Милер-Мекинтајера био за два поена
РТС пре 49 минутајош 33 повезане