Повезане вести

Владе дивац потпуно сломљен након смрти ден тане: Објавио емотивну поруку која ломи срца:"Прихватио си ме као члана породице…

Владе дивац потпуно сломљен након смрти ден тане: Објавио емотивну поруку која ломи срца:"Прихватио си ме као члана породице…

Курир пре 30 дана
Добривоје Танасијевић, човек који је био симбол спорта, угоститељства у Лос Анђелесу и пријатељ многих највећих спортиста и глумаца преминуо је у суботу у 90. години. Дивац је на свом Инстаграму поделио заједничку фотографију и… »
"Речи не могу да опишу колико ми је значило": Дирљив опроштај Дивца од Ден Тане, једно му неће заборавити

"Речи не могу да опишу колико ми је значило": Дирљив опроштај Дивца од Ден Тане, једно му неће заборавити

Мондо пре 30 дана
Легендарни српски кошаркаш, Владе Дивац (57), емотивном поруком се опростио од Ден Тане, српско-америчког бизнисмена који је у САД отишао као Добривоје Танасијевић. Ден Тана преминуо је у у суботу у 91. години од тешке болести, а… »
Владе Дивац се опростио од Ден Тане: Хвала за све, пријатељу

Владе Дивац се опростио од Ден Тане: Хвала за све, пријатељу

Спорт клуб пре 30 дана
Прослављени некадашњи кошаркаш Владе Дивац реаговао је на вест о смрти Добривоја Танасијевића, познатијег као Ден Тана, у 90. години. „Дочекао си ме као члана породице од самог почетка. Кад сам први пут дошао у Лос Анђелес… »
Дивац се опростио од Ден Тане: "Кад сам први пут дошао у Лос Анђелес..." ФОТО

Дивац се опростио од Ден Тане: "Кад сам први пут дошао у Лос Анђелес..." ФОТО

Б92 пре 30 дана
Владе Дивац се емотивним речима опростио од Ден Тана. Вест о смрти Добривоја Танасијевића, познатијег као Ден Тана, који је преминуо у 90. години живота, потресла је спортски свет, а посебно оне који су га познавали и сарађивали… »
Ден Тана је за Дивца урадио нешто велико: Кошаркаш се данас опростио од њега на овај начин, реаговао и Новак

Ден Тана је за Дивца урадио нешто велико: Кошаркаш се данас опростио од њега на овај начин, реаговао и Новак

Телеграф пре 30 дана
Легендарни Ден Тана, преминуо је у 90. години, након борбе са тешком болешћу у приватној болници. Познат по доприносу спорту, глуми, кулинарској сцени и а био је и пријатељ са бројним светским славним личностима. Од бившег… »

Вести дана »