Povezane vesti
Student: Policajac mi je rekao "upucaću te u glavu", Marko Kričak mi lupao šamare
N1 Info 17.08.2025
Student fizike Dušan Cvetković, koji je priveden posle protesta u četvrtak, rekao je da mu je jedan od policajaca pretio da će ga "upucati u glavu". Kako je rekao za N1, bio je "u grupi studenata koji su dovedeni u garažu Vlade Srbije". "Bio sam priveden… »
„Policajac mi je rekao da će me upucati u glavu“: Jeziva ispovest studenta kog su maltretirali zloglasni JZO i Marko Kričak…
Nova 17.08.2025
Student fizike Dušan Cvetković, koji je priveden posle protesta u četvrtak, rekao je da mu je jedan od policajaca pretio da će ga "upucati u glavu". Kako je rekao za N1, bio je „u grupi studenata koji su dovedeni u garažu Vlade Srbije“. „Bio sam priveden… »
Student: Policajac mi je rekao "upucaću te u glavu", Marko Kričak mi lupao šamare
Novi magazin 17.08.2025
Student fizike Dušan Cvetković, koji je priveden posle protesta u četvrtak, rekao je da mu je jedan od policajaca pretio da će ga "upucati u glavu". Navodi i da su ga "ubacili u podrum sa licem dole, sa nekolicinom studenata koji su imali ruke iza leđa"… »
Vesti dana »

Nova: Pruga do Subotice od 1,2 milijarde dolara otvorena uz delimične upotrebne dozvole - bar pet staničnih zgrada nisu za korišćenje
N1 Info pre 3 satajoš 61 povezana

Vučić: Tražimo rešenje da katakombe ispod stare železničke stanice u Beogradu predstavimo građanima
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih

Putevi blokirani kod Valjeva, sela bez struje i signala, saobraćaj stoji! Sneg napravio velike probeme
Telegraf pre 5 minutajoš 158 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 10 minutajoš 24 povezane

"Care... Matori smo": Novak Đoković se javio posle meča sa čuvenim Hrvatom u Šangaju
Telegraf pre 1 satjoš 33 povezane