Povezane vesti
Student: Policajac mi je rekao "upucaću te u glavu", Marko Kričak mi lupao šamare
N1 Info pre 14 sati
Student fizike Dušan Cvetković, koji je priveden posle protesta u četvrtak, rekao je da mu je jedan od policajaca pretio da će ga "upucati u glavu". Kako je rekao za N1, bio je "u grupi studenata koji su dovedeni u garažu Vlade Srbije". "Bio sam priveden… »
„Policajac mi je rekao da će me upucati u glavu“: Jeziva ispovest studenta kog su maltretirali zloglasni JZO i Marko Kričak…
Nova pre 13 sati
Student fizike Dušan Cvetković, koji je priveden posle protesta u četvrtak, rekao je da mu je jedan od policajaca pretio da će ga "upucati u glavu". Kako je rekao za N1, bio je „u grupi studenata koji su dovedeni u garažu Vlade Srbije“. „Bio sam priveden… »
Student: Policajac mi je rekao "upucaću te u glavu", Marko Kričak mi lupao šamare
Novi magazin pre 13 sati
Student fizike Dušan Cvetković, koji je priveden posle protesta u četvrtak, rekao je da mu je jedan od policajaca pretio da će ga "upucati u glavu". Navodi i da su ga "ubacili u podrum sa licem dole, sa nekolicinom studenata koji su imali ruke iza leđa"… »
Vesti dana »

Mediji: Srbija kupuje od izraelske vojne kompanije vojnu opremu vrednu 1,64 milijarde dolara
Beta pre 49 minutajoš 12 povezanih

Žene zbora Ceraka sutra protestuju zbog policijskog zlostavljavljanja studentkinje Nikoline Sinđelić
Beta pre 39 minutajoš 21 povezana

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 66 povezanih

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 26 povezanih