Povezane vesti
Student: Policajac mi je rekao "upucaću te u glavu", Marko Kričak mi lupao šamare
N1 Info 17.08.2025
Student fizike Dušan Cvetković, koji je priveden posle protesta u četvrtak, rekao je da mu je jedan od policajaca pretio da će ga "upucati u glavu". Kako je rekao za N1, bio je "u grupi studenata koji su dovedeni u garažu Vlade Srbije". "Bio sam priveden… »
„Policajac mi je rekao da će me upucati u glavu“: Jeziva ispovest studenta kog su maltretirali zloglasni JZO i Marko Kričak…
Nova 17.08.2025
Student fizike Dušan Cvetković, koji je priveden posle protesta u četvrtak, rekao je da mu je jedan od policajaca pretio da će ga "upucati u glavu". Kako je rekao za N1, bio je „u grupi studenata koji su dovedeni u garažu Vlade Srbije“. „Bio sam priveden… »
Student: Policajac mi je rekao "upucaću te u glavu", Marko Kričak mi lupao šamare
Novi magazin 17.08.2025
Student fizike Dušan Cvetković, koji je priveden posle protesta u četvrtak, rekao je da mu je jedan od policajaca pretio da će ga "upucati u glavu". Navodi i da su ga "ubacili u podrum sa licem dole, sa nekolicinom studenata koji su imali ruke iza leđa"… »
Vesti dana »
Jedno lice privedeno: Oglasio se MUP posle dvostrukog ubistva kod Babušnice
Alo pre 6 satijoš 12 povezanih
SAD produžile važenje licence kompaniji Lukoil International GmBH do 13. decembra
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Nije prvi put: Pajper koji je pao kod Subotice imao nesreću i pre tri godine: Šta se dešava sa ovim avionom?
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Radovi Na putu u ove dve ulice u Beogradu! Izmena 11 trasa javnog prevoza: Evo šta se sve menja i do kada!
Kurir pre 33 minutajoš 2 povezane