Povezane vesti

Student: Policajac mi je rekao "upucaću te u glavu", Marko Kričak mi lupao šamare

Student: Policajac mi je rekao "upucaću te u glavu", Marko Kričak mi lupao šamare

N1 Info pre 14 sati
Student fizike Dušan Cvetković, koji je priveden posle protesta u četvrtak, rekao je da mu je jedan od policajaca pretio da će ga "upucati u glavu". Kako je rekao za N1, bio je "u grupi studenata koji su dovedeni u garažu Vlade Srbije". "Bio sam priveden… »
„Policajac mi je rekao da će me upucati u glavu“: Jeziva ispovest studenta kog su maltretirali zloglasni JZO i Marko Kričak…

„Policajac mi je rekao da će me upucati u glavu“: Jeziva ispovest studenta kog su maltretirali zloglasni JZO i Marko Kričak…

Nova pre 13 sati
Student fizike Dušan Cvetković, koji je priveden posle protesta u četvrtak, rekao je da mu je jedan od policajaca pretio da će ga "upucati u glavu". Kako je rekao za N1, bio je „u grupi studenata koji su dovedeni u garažu Vlade Srbije“. „Bio sam priveden… »

Novi magazin pre 13 sati
Student fizike Dušan Cvetković, koji je priveden posle protesta u četvrtak, rekao je da mu je jedan od policajaca pretio da će ga "upucati u glavu". Navodi i da su ga "ubacili u podrum sa licem dole, sa nekolicinom studenata koji su imali ruke iza leđa"… »

Vesti dana »