Повезане вести
Грађанске иницијативе: Привођење нишких студената без могућности на правну помоћ грубо кршење права
Н1 Инфо 17.08.2025
Групи студената која је данас доведена на информативни разговор у полицијску станицу, где су задржани више од пет сати, полиција није омогућила право на адвоката, саопштиле су Грађанске иницијативе што су оценили као грубо… »
Грађанске иницијативе: Полиција у Нишу није дозволила студентима разговор са адвокатима
Југ пресс 17.08.2025
НИШ Данас у Нишу, група студената је доведена на информативни разговор у полицијску станицу, где су задржани више од пет сати. Током њиховог задржавања, адвокатице Јасмина Антонијевић и Ивана Рашић, као и представник Штита… »
Грађанске иницијативе: Привођење нишких студената без могућности на правну помоћ грубо кршење права
Нови магазин 17.08.2025
Групи студената која је данас доведена на информативни разговор у полицијску станицу, где су задржани више од пет сати, полиција није омогућила право на адвоката, саопштиле су Грађанске иницијативе што су оценили као грубо… »
Вести дана »
Вучић позвао на разговор Дијану Хрку: "Спреман сам да је примим у Председништву"
Мондо пре 42 минутајош 36 повезаних
„У Грчкој као код куће“: Новак Ђоковић освојио 101. турнир у каријери
BBC News пре 8 минутајош 42 повезане
Преминуо Владимир Вукчевић, први тужилац Србије за ратне злочине
BBC News пре 4 сатијош 27 повезаних
Вучић: Спреман сам да разговарам са Дијаном Хрком, савест ми је чиста
Н1 Инфо пре 22 минутајош 20 повезаних
Језива порука из Москве! "Непријатељ више не може да се повуче": Руси објавили потпуни обруч око Покровска
Ало пре 18 минутајош 54 повезане