Повезане вести
"Он је стар човек, све то говори..." Гоца Лазаревић жестоко одговорила на оптужбе бившег мужа Захара
Телеграф 17.08.2025
Певачица Гоца Лазаревић проговоила је о бившем мужу Милутину Поповићу Захару, те одговорила на његове оптужбе: "како ју је оставио јер је занемаривала своју породицу". Гоца је његове речи приписала његовим годинама. - Заиста… »
"Захар је стар, све што каже..." Гоца Лазаревић жестоко ударила на бившег мужа: Не знам што се ухватио за мене...
Курир 17.08.2025
Гоца Лазаревић одговорила је на оптужбе бившег супруга, Милутина Поповића Захара, који је недавно између осталог изнео у јавност и "како ју је оставио јер је занемаривала своју породицу". У разговору с једним медијима певачица је… »
Вести дана »

Нове цене горива у Србији: дизел и бензин појефтинили за по два динара до 24. октобра
Наслови.аи пре 25 минутајош 30 повезаних

Филип Ивановић убијен у Београду на води! Упуцан у чело, код себе имао лажни пасош: Пре годину дана скинуо наногицу и нестао из стана, умешан у бројне злочине
Курир пре 8 минутајош 74 повезане

Студент Лука Стевановић после три месеца кућног притвора остаје истрајан у борби за испуњење студентских захтева: Гледам на слободу са мало присније стране него што сам гледао раније
Глас Шумадије пре 1 сатјош 3 повезане

Директорка Пете гимназије:Захтеви ђака су захтеви дела родитеља и наставника који се баве политиком
Бета пре 2 сатајош 11 повезаних