Повезане вести
"Милица је десет пута зрелија од мене" Пало помирење Терзе и мајке његовог детета: Људи ми прилазе и плачу...
Курир пре 29 дана
Борислав Терзић Терза недавно је први пут видео своју ћерку, а сада је открио и да се помирио са бившом партнерком Милицом Величковић. У емисији "Народ пита" изјавио је да ће ипак бити уписан као отац малене Барбаре али и… »
Терза донео коначну одлуку, тиче се ћерке Барбаре Милица му је дала један услов
Ало пре 29 дана
Борислав Терзић Терза о крштењу ћерке Барбаре. Бивши учесник "Елите", Борислав Терзић Терза, у емисију "Народ пита" говорио је о ћерки Барбари и односу са бившом вереницом Милицом Величковић. Терза је открио да је са Милицом… »
"Уписаће ме као оца и дозволиће и моје презиме" Терза о односу са Милицом и ћерки Барбари, а ево да ли улази у Елиту 9!
Курир пре 29 дана
Борислав Терзић Терза открио је да је са Милицом, коју је трудну преварио у ријалитију "Задруга 8 Елита", у добрим односима. - Искрено нисам знао какав је осећај бити отац. Кад сам је узео у руке то је било нешто сасвим друго… »
"Уписаће ме као оца, треба да буде крштење": Терза о односу са Милицом и ћерки Барбари: "Доста људи навија да се помиримо"…
Блиц пре 29 дана
Борислав Терзић Терза стигао је вечерас у емисију "Народ пита", а том приликом говорио је о ћерки Барбари и односу са Милицом Величковић. Терза је открио да је са Милицом, коју је трудну преварио у ријалитију "Задруга 8 Елита" у… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Горана Весића и још 12 особа за пад надстрешнице у Новом Саду
Ист медиа пре 1 сатјош 44 повезане

Мајка студента који штрајкује глађу: На очеву сахрану га довели у букагијама, као правог робијаша
Н1 Инфо пре 9 минутајош 12 повезаних

Погледајте снимак привођења пољопривредника из Новог Сада и Бачке Паланке ВИДЕО
Нова пре 59 минутајош 24 повезане

Уживо цео град у пламену, одјекују експлозије! Израелска војска свом снагом ударила на Газу, више од 300.000 људи побегло: "Они вриште, ово је геноцид!" (фото, видео)
Блиц пре 14 минутајош 34 повезане

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 39 минутајош 25 повезаних