Povezane vesti

"Milica je deset puta zrelija od mene" Palo pomirenje Terze i majke njegovog deteta: Ljudi mi prilaze i plaču...

"Milica je deset puta zrelija od mene" Palo pomirenje Terze i majke njegovog deteta: Ljudi mi prilaze i plaču...

Kurir pre 4 sati
Borislav Terzić Terza nedavno je prvi put video svoju ćerku, a sada je otkrio i da se pomirio sa bivšom partnerkom Milicom Veličković. U emisiji "Narod pita" izjavio je da će ipak biti upisan kao otac malene Barbare ali i objasnio da je izgladio odnos sa… »
Terza doneo konačnu odluku, tiče se ćerke Barbare Milica mu je dala jedan uslov

Terza doneo konačnu odluku, tiče se ćerke Barbare Milica mu je dala jedan uslov

Alo pre 5 sati
Borislav Terzić Terza o krštenju ćerke Barbare. Bivši učesnik "Elite", Borislav Terzić Terza, u emisiju "Narod pita" govorio je o ćerki Barbari i odnosu sa bivšom verenicom Milicom Veličković. Terza je otkrio da je sa Milicom, koju je prevario u… »
"Upisaće me kao oca i dozvoliće i moje prezime" Terza o odnosu sa Milicom i ćerki Barbari, a evo da li ulazi u Elitu 9!

"Upisaće me kao oca i dozvoliće i moje prezime" Terza o odnosu sa Milicom i ćerki Barbari, a evo da li ulazi u Elitu 9!

Kurir pre 7 sati
Borislav Terzić Terza otkrio je da je sa Milicom, koju je trudnu prevario u rijalitiju "Zadruga 8 Elita", u dobrim odnosima. - Iskreno nisam znao kakav je osećaj biti otac. Kad sam je uzeo u ruke to je bilo nešto sasvim drugo, svaki dan smo zajedno, juče… »
"Upisaće me kao oca, treba da bude krštenje": Terza o odnosu sa Milicom i ćerki Barbari: "Dosta ljudi navija da se pomirimo"…

"Upisaće me kao oca, treba da bude krštenje": Terza o odnosu sa Milicom i ćerki Barbari: "Dosta ljudi navija da se pomirimo"…

Blic pre 14 sati
Borislav Terzić Terza stigao je večeras u emisiju "Narod pita", a tom prilikom govorio je o ćerki Barbari i odnosu sa Milicom Veličković. Terza je otkrio da je sa Milicom, koju je trudnu prevario u rijalitiju "Zadruga 8 Elita" u dobrim odnosima. -… »

Vesti dana »