Povezane vesti

"Milica je deset puta zrelija od mene" Palo pomirenje Terze i majke njegovog deteta: Ljudi mi prilaze i plaču...

"Milica je deset puta zrelija od mene" Palo pomirenje Terze i majke njegovog deteta: Ljudi mi prilaze i plaču...

Kurir 18.08.2025
Borislav Terzić Terza nedavno je prvi put video svoju ćerku, a sada je otkrio i da se pomirio sa bivšom partnerkom Milicom Veličković. U emisiji "Narod pita" izjavio je da će ipak biti upisan kao otac malene Barbare ali i objasnio da je izgladio odnos sa… »
Terza doneo konačnu odluku, tiče se ćerke Barbare Milica mu je dala jedan uslov

Terza doneo konačnu odluku, tiče se ćerke Barbare Milica mu je dala jedan uslov

Alo 18.08.2025
Borislav Terzić Terza o krštenju ćerke Barbare. Bivši učesnik "Elite", Borislav Terzić Terza, u emisiju "Narod pita" govorio je o ćerki Barbari i odnosu sa bivšom verenicom Milicom Veličković. Terza je otkrio da je sa Milicom, koju je prevario u… »
"Upisaće me kao oca i dozvoliće i moje prezime" Terza o odnosu sa Milicom i ćerki Barbari, a evo da li ulazi u Elitu 9!

"Upisaće me kao oca i dozvoliće i moje prezime" Terza o odnosu sa Milicom i ćerki Barbari, a evo da li ulazi u Elitu 9!

Kurir 18.08.2025
Borislav Terzić Terza otkrio je da je sa Milicom, koju je trudnu prevario u rijalitiju "Zadruga 8 Elita", u dobrim odnosima. - Iskreno nisam znao kakav je osećaj biti otac. Kad sam je uzeo u ruke to je bilo nešto sasvim drugo, svaki dan smo zajedno, juče… »
"Upisaće me kao oca, treba da bude krštenje": Terza o odnosu sa Milicom i ćerki Barbari: "Dosta ljudi navija da se pomirimo"…

"Upisaće me kao oca, treba da bude krštenje": Terza o odnosu sa Milicom i ćerki Barbari: "Dosta ljudi navija da se pomirimo"…

Blic 18.08.2025
Borislav Terzić Terza stigao je večeras u emisiju "Narod pita", a tom prilikom govorio je o ćerki Barbari i odnosu sa Milicom Veličković. Terza je otkrio da je sa Milicom, koju je trudnu prevario u rijalitiju "Zadruga 8 Elita" u dobrim odnosima. -… »

Vesti dana »