Повезане вести

"Милица је десет пута зрелија од мене" Пало помирење Терзе и мајке његовог детета: Људи ми прилазе и плачу...

"Милица је десет пута зрелија од мене" Пало помирење Терзе и мајке његовог детета: Људи ми прилазе и плачу...

Курир пре 29 дана
Борислав Терзић Терза недавно је први пут видео своју ћерку, а сада је открио и да се помирио са бившом партнерком Милицом Величковић. У емисији "Народ пита" изјавио је да ће ипак бити уписан као отац малене Барбаре али и… »
Терза донео коначну одлуку, тиче се ћерке Барбаре Милица му је дала један услов

Терза донео коначну одлуку, тиче се ћерке Барбаре Милица му је дала један услов

Ало пре 29 дана
Борислав Терзић Терза о крштењу ћерке Барбаре. Бивши учесник "Елите", Борислав Терзић Терза, у емисију "Народ пита" говорио је о ћерки Барбари и односу са бившом вереницом Милицом Величковић. Терза је открио да је са Милицом… »
"Уписаће ме као оца и дозволиће и моје презиме" Терза о односу са Милицом и ћерки Барбари, а ево да ли улази у Елиту 9!

"Уписаће ме као оца и дозволиће и моје презиме" Терза о односу са Милицом и ћерки Барбари, а ево да ли улази у Елиту 9!

Курир пре 29 дана
Борислав Терзић Терза открио је да је са Милицом, коју је трудну преварио у ријалитију "Задруга 8 Елита", у добрим односима. - Искрено нисам знао какав је осећај бити отац. Кад сам је узео у руке то је било нешто сасвим друго… »
"Уписаће ме као оца, треба да буде крштење": Терза о односу са Милицом и ћерки Барбари: "Доста људи навија да се помиримо"…

"Уписаће ме као оца, треба да буде крштење": Терза о односу са Милицом и ћерки Барбари: "Доста људи навија да се помиримо"…

Блиц пре 29 дана
Борислав Терзић Терза стигао је вечерас у емисију "Народ пита", а том приликом говорио је о ћерки Барбари и односу са Милицом Величковић. Терза је открио да је са Милицом, коју је трудну преварио у ријалитију "Задруга 8 Елита" у… »

Вести дана »