Повезане вести

Шок у Вашингтону! Трамп изненада прекинуо разговоре да би звао Путина! Открио о чему су причали, огласили се и Руси: Детаљи…

Шок у Вашингтону! Трамп изненада прекинуо разговоре да би звао Путина! Открио о чему су причали, огласили се и Руси: Детаљи…

Курир 18.08.2025
Од најновијег Хронолошки Руски и амерички председници Владимир Путин и Доналд Трамп разговарали су телефоном, а амерички лидер је обавестио свог колегу о резултатима разговора са Владимиром Зеленским и лидерима ЕУ, рекао је… »
Трамп поновио да жели трилатерални састанак са Зеленским и Путином

Трамп поновио да жели трилатерални састанак са Зеленским и Путином

Бета 18.08.2025
Амерички председник Доналд Трамп (Трумп) поновио је вечерас да ако његов састанак у Вашингтону са украјинским председником Володимиром Зеленским буде у реду, жели и даље да организује трилатерални састанак са руским… »
"Ја сам се пресвукао, ти ниси" Зеленски поново у улози комичара, и то усред Беле куће! Добио је "тешко" питање, шмекерски…

"Ја сам се пресвукао, ти ниси" Зеленски поново у улози комичара, и то усред Беле куће! Добио је "тешко" питање, шмекерски…

Курир 18.08.2025
Репортер који је прошлог пута напао Зеленског због одец́е, овај пут каже да украјински председник изгледа „фантастично“ у свом оделу, на шта Трамп каже да је рекао исто. Зеленски је прихватио шалу и добацио да репортер, који му… »
"Зваћу Путина..." Трамп: Он очекује мој позив, Зеленски хоће "све" гаранције

"Зваћу Путина..." Трамп: Он очекује мој позив, Зеленски хоће "све" гаранције

Ало 18.08.2025
Председник Трамп је рекао да ће разговарати са председником Русије Путином након данашњих састанака. - Он очекује мој позив када завршимо са овим састанком, рекао је. Председник Зеленски је више пута инсистирао на безбедносним… »
Снаге обуздавања стижу у Украјину?

Снаге обуздавања стижу у Украјину?

Вести онлине 18.08.2025
„Коалиција вољних“ потврдила је спремност да пошаље мултинационалне снаге обуздавања у Украјину након завршетка борбених дејстава. „Поновили су своју спремност да распореде снаге обуздавања чим престану борбена дејства и да… »
Огласили се европски Лидери након састанка са Зеленским: Кључан разговор пред путовање у Вашингтон, сви имају једну поруку

Огласили се европски Лидери након састанка са Зеленским: Кључан разговор пред путовање у Вашингтон, сви имају једну поруку

Блиц 17.08.2025
Након виртуелног састанка лидера држава и влада чланица 'Коалиције вољних' који се одржао данас, учесници су у саопштењу нагласили "спремност на распоређивање снага за осигурање мира након престанка непријатељстава"… »

Вести дана »