Povezane vesti
Šok u Vašingtonu! Tramp iznenada prekinuo razgovore da bi zvao Putina! Otkrio o čemu su pričali, oglasili se i Rusi: Detalji…
Kurir pre 28 dana
Od najnovijeg Hronološki Ruski i američki predsednici Vladimir Putin i Donald Tramp razgovarali su telefonom, a američki lider je obavestio svog kolegu o rezultatima razgovora sa Vladimirom Zelenskim i liderima EU, rekao je pomoćnik ruskog lidera Jurij… »
Tramp ponovio da želi trilateralni sastanak sa Zelenskim i Putinom
Beta pre 27 dana
Američki predsednik Donald Tramp (Trump) ponovio je večeras da ako njegov sastanak u Vašingtonu sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim bude u redu, želi i dalje da organizuje trilateralni sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom kako… »
"Ja sam se presvukao, ti nisi" Zelenski ponovo u ulozi komičara, i to usred Bele kuće! Dobio je "teško" pitanje, šmekerski…
Kurir pre 27 dana
Reporter koji je prošlog puta napao Zelenskog zbog odeće, ovaj put kaže da ukrajinski predsednik izgleda „fantastično“ u svom odelu, na šta Tramp kaže da je rekao isto. Zelenski je prihvatio šalu i dobacio da reporter, koji mu se izvinjava, nosi isto… »
"Zvaću Putina..." Tramp: On očekuje moj poziv, Zelenski hoće "sve" garancije
Alo pre 27 dana
Predsednik Tramp je rekao da će razgovarati sa predsednikom Rusije Putinom nakon današnjih sastanaka. - On očekuje moj poziv kada završimo sa ovim sastankom, rekao je. Predsednik Zelenski je više puta insistirao na bezbednosnim garancijama za Ukrajinu… »
Snage obuzdavanja stižu u Ukrajinu?
Vesti online pre 28 dana
„Koalicija voljnih“ potvrdila je spremnost da pošalje multinacionalne snage obuzdavanja u Ukrajinu nakon završetka borbenih dejstava. „Ponovili su svoju spremnost da rasporede snage obuzdavanja čim prestanu borbena dejstva i da pomognu u obezbeđivanju… »
Oglasili se evropski Lideri nakon sastanka sa Zelenskim: Ključan razgovor pred putovanje u Vašington, svi imaju jednu poruku
Blic pre 28 dana
Nakon virtuelnog sastanka lidera država i vlada članica 'Koalicije voljnih' koji se održao danas, učesnici su u saopštenju naglasili "spremnost na raspoređivanje snaga za osiguranje mira nakon prestanka neprijateljstava". Sastanak, kojim su predsedavali… »
Vesti dana »

"Idioti, to znači rat Rusije i NATO": Prva reakcija Moskve na ideju da se zatvori nebo nad zapadnom Ukrajinom
Blic pre 2 satajoš 34 povezane

Poljoprivrednici ispred Banovine: Ne možemo da živimo od svog rada, ovo je zulum
N1 Info pre 26 minutajoš 49 povezanih

Ruska služba: Nemiri u Srbiji proizvod subverzivne delatnosti EU, cilj je vlast lojalna Briselu
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih

Marko Čubrilo najavljuje novu promenu vremena Posle toplog utorka veče donosi kišu i zahlađenje
Dnevnik pre 16 minutajoš 36 povezanih