Povezane vesti

"Mislim da bi ga Novak zgazio" Ovakve reči o Đokoviću se ne pamte! Rud hvalio Srbina kao nikad dosad: "Za mene je Đoković…

"Mislim da bi ga Novak zgazio" Ovakve reči o Đokoviću se ne pamte! Rud hvalio Srbina kao nikad dosad: "Za mene je Đoković…

Kurir pre 1 sat
Novak Đoković je bez ikakve dilema najbolji teniser u istoriji, sa 24 Grend slem titule je u prašini iza sebe ostavio Rafaela Nadala i Rodžera Federera, inače, njegove najveće rivale tokom karijere. Uprkos svim dostignućima, postoje ljudi koji i dalje… »
"Lebron bi 'zgazio' Novaka, ali..."

"Lebron bi 'zgazio' Novaka, ali..."

B92 pre 1 sat
Norveški teniser Kasper Rud kaže da je Novak Đoković GOAT svih sportova. Rud je uvek lepo pričao o Đokoviću, ali nikada ovako direktno nije rekao da je on bolji od najboljih – i to ne samo u tenisu. "Đoković je najbolji svih vremena, u bilo kom sportu"… »
„Glupo je porediti, ali Đoković je najveći sportista koji je ikada živeo“

„Glupo je porediti, ali Đoković je najveći sportista koji je ikada živeo“

Nova pre 2 sata
Kasper Rud, norveški teniser, smatra da je Novak Đoković najbolji sportista svih vremena. Rud je u karijeri igrao tri grend slem finala, a u jednom od njih se sastao upravo sa Đokovićem. To je bilo na Rolan Garosu 2023. godine, a Srbin je slavio… »
“Glupo je, ali… Novak je najveći sportista u istoriji”

“Glupo je, ali… Novak je najveći sportista u istoriji”

Sport klub pre 3 sata
Trostruki grend slem vicešampion Kasper Rud smatra da je Novak Đoković najveći... ne samo teniser, već i sportista svih vremena. Rud i Đoković sastali su se u finalu Rolan Garosa, tada je Novak slavio u tri seta, a u ukupnom međusobnom skoru je 5-1… »
"Ne smete da potcenite srpskog snajpera, ali ovo je jedini način da Đoković osvoji US Open"

"Ne smete da potcenite srpskog snajpera, ali ovo je jedini način da Đoković osvoji US Open"

Telegraf pre 5 sati
Teniski GOAT Novak Đoković dolazi na US Open kao jedan od favorita, ali iza glavnih pretendenta – Janika Sinera i Karlosa Alkaraza, koji su između sebe osvojili poslednjih sedam Grend slemova. Srbin, koji je poslednji put slavio na najvećoj sceni 2023… »
"Ne shvatite pogrešno, ali Novak bi ga zgazio": Ove reči Kaspera Ruda o Đokoviću će svi zauvek zapamtiti

"Ne shvatite pogrešno, ali Novak bi ga zgazio": Ove reči Kaspera Ruda o Đokoviću će svi zauvek zapamtiti

Mondo pre 6 sati
Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković je GOAT trku u "belom sportu" odavno u svoju korist, pošto je sa 24 grend slem titule prevazišao najveće rivale Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Međutim, ima onih koji mu i dalje osporavaju titulu… »

Vesti dana »