Povezane vesti
"Bolja je atmosfera na graničnom prelazu": Naša pevačica 2 puta pevala u praznom klubu u Budvi
Mondo pre 4 dana
Ovog leta klubovi u Crnoj Gori u kojima su nastupali brojni pevači bili su slabije posećeni, a snimci sa nastupa pevačice Marine Cvetković poznatije kao Mahrine obišli su društvene mreže, jer je pevačica odlučila da održi svoj nastup pred polupraznim… »
Nakon nastupa pred praznim klubom u Crnoj Gori - ponovo fijasko Pevačica se oglasila posle neuspeha: Sad je bilo još gore…
Kurir pre 4 dana
Ovog leta klubovi u Crnoj Gori u kojima su nastupali brojni pevači bili su slabije posećeni, a snimci sa nastupa pevačice Marine Cvetković Mahrine obišli su društvene mreže, jer je pevačica odlučila da održi svoj nastup u maltene praznom lokalu. Nakon… »
Pevačica nastupila u polupraznom lokalu u Crnoj Gori, pa opet doživela fijasko: "Bilo je gore nego prvi put"
Telegraf pre 4 dana
Ovog leta klubovi u Crnoj Gori u kojima su nastupali brojni pevači bili su slabije posećeni, a snimci sa nastupa pevačice Marine Cvetković poznatije kao Mahrine obišli su društvene mreže, jer je pevačica odlučila da održi svoj nastup pred polupraznim… »
(Video) "bilo je gore nego prvi put": Našu pevačicu isprozivali zbog fijaska u diskoteci, ona oplela: "Budva je prazna!"
Blic pre 4 dana
Viki Miljković pokazala gde se baškari i puni baterije pred "Pinkove zvezde": Dekolte samo što ne pukne
Telegraf pre 4 dana
Pevačica Viki Miljković ovih dana je u centru pažnje zbog prelaska iz "Granda" u žiri muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde". Mnogi su nagađali šta je razlog njenog prelaska, međutim, promene i nova prilika će svakako pevačici dobro doći, a to joj se… »
Baškari se samo tako: Viki Miljković puni baterije pred "Pinkove zvezde": Osamila se na bazenu, u prvom planu su bujne grudi…
Blic pre 4 dana
Pevačica Viki Miljković ovih dana je u centru pažnje zbog prelaska iz "Granda" u žiri muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", a sada je iskoristila trenutak da se dobro odmori pred povratak na posao. Naime, Viki je sada pokazala kako uživa na bazenu, a… »
Kume ljute rivalke! Ceca Ražnatović o Pinkovim zvezdama i odlasku Viki iz Granda
Kurir pre 4 dana
Pevačica Viki Miljković prešla je sa Z vezda granda u žiri Pinkovih zvezda i tako postala konkurencija kumi Svetlani Cece Ražnatović. Pošto su postale "rivalke", Ceca je prvi put progovorila o tansferu. Ceca je naglasila da Viki ima njenu podršku i da je… »
Kume postale ljute rivalke: Ceca Ražnatović komentarisala prelazak Viki iz Granda u Pinkove zvezde
Mondo pre 4 dana
Ceca je naglasila da Viki ima njenu podršku i da je ne brine mnogo što će od iduće sezone, u neku ruku, biti konkurencija. " Kuma Viki mi je otišla na 'Pink'. Ne treba komentarisati tuđe razloge, Viki je moja kuma, pa ja znam. Podržala sam je da promeni… »
Vesti dana »

SNSD saopštio referendumsko pitanje: O presudi Dodiku i odlukama Šmita i CIK-a
Danas pre 3 satajoš 7 povezanih

Protesti u više gradova Srbije (VIDEO, FOTO): Policijski kordoni sprečili građane da priđu bliže zgradi RTS-a
Danas pre 4 satijoš 2 povezane